שאלה: עידן + - אנדרואיד TV
שאלה : כפי שזה נראה וכפי שאנחנו מכירים את התקדמות הנושא בארץ הקודש . אני לא מאמין שבשנה הקרובה אנחנו נזכה לראות שירות iptv חינמי וחוקי לגמרי של עידן פלוס (מסודר ורשמי ) ולכן בל כורחי אני מובל לשאלה הבאה : האם יש חיה כזו : ממיר עידן + (שכחתי כרגע את השם ) לאנדרואיד TV ? כמובן שתומכת בעידן +,המורחב (כן זה שהרשות השנייה לא הכריחה את קשת ורשת להיכנס איליו ) .
(
---
תודה לכל העוזרים
-----
אם זה לא קשור לכאן אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים ...
(
---
תודה לכל העוזרים
-----
אם זה לא קשור לכאן אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים ...
אני גם מחפש כזה.
חשבתי לחבר ממיר usb תומך אנדרואיד למי בוקס, אבל אני לא יודע אם זה יעבוד והאם ההקלטה תעבוד גם כשהאפליקציית צפייה לא פועלת או כשהמי בוקס מכובה לדוגמא.
האפשרות השנייה היא שני מכשירים נפרדים, ממיר עידן בנוסף לסטרימר לדוגמא.
חשבתי לחבר ממיר usb תומך אנדרואיד למי בוקס, אבל אני לא יודע אם זה יעבוד והאם ההקלטה תעבוד גם כשהאפליקציית צפייה לא פועלת או כשהמי בוקס מכובה לדוגמא.
האפשרות השנייה היא שני מכשירים נפרדים, ממיר עידן בנוסף לסטרימר לדוגמא.
·liorp כתב:אני גם מחפש כזה.
האפשרות השנייה היא שני מכשירים נפרדים, ממיר עידן בנוסף לסטרימר לדוגמא....
חבל שאין פתרון אחד .
ה MIBOX כרגע לא תומך בדונגל USB עידן+ כנ"ל השילד, התמיכה הייתה אמורה להתווסף עם השדרוג לאנדרואיד 7 בשילד אך היא לא הגיעה עדיין וה MIBOX עדיין תקוע באנדוראיד 6. מה שכן אני אישית מריץ על RPI שרת עידן+ וב MIBOX ישנה אפשרות להשתמש באלפיקציה של Live Channels כדי לקלוט את הערוצים. זה עובד מעולה ויש גם אפשרות לתת פקודות קוליות להעביר ערוצים.
·Cleaner כתב:ה MIBOX כרגע לא תומך בדונגל USB עידן+ כנ"ל השילד, התמיכה הייתה אמורה להתווסף עם השדרוג לאנדרואיד 7 בשילד אך היא לא הגיעה עדיין וה MIBOX עדיין תקוע באנדוראיד 6. מה שכן אני אישית מריץ על RPI שרת עידן+ וב MIBOX ישנה אפשרות להשתמש באלפיקציה של Live Channels כדי לקלוט את הערוצים. זה עובד מעולה ויש גם אפשרות לתת פקודות קוליות להעביר ערוצים....
איך עשית את השרת ? אפשר מדריך ?
@haj9
דבר ראשון תתקין LibreELEC על ה RPI ותתן ל RPI שלך IP קבוע דרך ההגדרות של הראוטר.
אח"כ תפעל לפי המדריך הבא (ההבדל היחיד הוא שהיום במקום OpenElec משתמשים ב LibreELEC)
אחרי שסיימת להגדיר את שרת ה tvheadend אתה מוריד אפליקציה ל MIBOX שנקראת Tvheadend Live Channel ושם אתה מגדיר את ה IP של ה RPI ואת הhtsp פורט של השרת (9982) וזהו.
דבר ראשון תתקין LibreELEC על ה RPI ותתן ל RPI שלך IP קבוע דרך ההגדרות של הראוטר.
אח"כ תפעל לפי המדריך הבא (ההבדל היחיד הוא שהיום במקום OpenElec משתמשים ב LibreELEC)
אחרי שסיימת להגדיר את שרת ה tvheadend אתה מוריד אפליקציה ל MIBOX שנקראת Tvheadend Live Channel ושם אתה מגדיר את ה IP של ה RPI ואת הhtsp פורט של השרת (9982) וזהו.
@liorp
ממה שאני מכיר כרגע רק הנקסוס פלייר תומך בוודאות בדונגלים וגם שם התמיכה מוגבלת לאיזה 3-4 סוגים, הכל בעצם תלוי ביצרן שאמור להוסיף דרייברים מתאימים.
ישנם דיווחים שהדונגל הבא נתמך ב MIBOX אבל אין לי ניסיון איתו והוא גם יקר בטירוף
https://dvblogic.com/en/tvbutler/tvbutl ... c-android/
ממה שאני מכיר כרגע רק הנקסוס פלייר תומך בוודאות בדונגלים וגם שם התמיכה מוגבלת לאיזה 3-4 סוגים, הכל בעצם תלוי ביצרן שאמור להוסיף דרייברים מתאימים.
ישנם דיווחים שהדונגל הבא נתמך ב MIBOX אבל אין לי ניסיון איתו והוא גם יקר בטירוף
https://dvblogic.com/en/tvbutler/tvbutl ... c-android/
וואו! tvheadend היא תוכנת שרת מדהימה! נראה כרגע כפתרון האולטימטיבי לצפייה בעידן פלוס יחד עם נטפליקס במיבוקס. כל מה שצריך זה RPI ודונגל עידן.
היה לי קצת זמן בחג והתקנתי אותה, כמה תובנות:
בצפייה בתוכנת הלקוח Tvheadend Live Channel במיבוקס האיכות נראית פחות טוב מבצפייה ב-VLC במחשב לדוגמא. התמונה נראית מחודדת מעט כאילו ירדה הרזולוציה או שהמקודד עושה עבודה לא טובה.
זמן זיפזופ - מעבר מערוץ לערוץ הוא 2 שניות בערך, למי שזה מפריע. המיבוקס מחובר אלחוטית, אבל במרחק 30 ס"מ מהנתב.
מעניין אם זה יעבוד עם דונגל DVB-T2.
לא בדקתי עדיין את ההקלטות והטיימשיפט.
הציוד והגרסאות:
RPI גרסא 1 עם דונגל אפקס ישן המזוהה כ-Afatech AF9013
HTS Tvheadend 4.0.8 ~ OpenELEC Tvh-addon v6.0.4
צילום מסך מצפייה בסטרים בעזרת VLC במחשב:
היה לי קצת זמן בחג והתקנתי אותה, כמה תובנות:
בצפייה בתוכנת הלקוח Tvheadend Live Channel במיבוקס האיכות נראית פחות טוב מבצפייה ב-VLC במחשב לדוגמא. התמונה נראית מחודדת מעט כאילו ירדה הרזולוציה או שהמקודד עושה עבודה לא טובה.
זמן זיפזופ - מעבר מערוץ לערוץ הוא 2 שניות בערך, למי שזה מפריע. המיבוקס מחובר אלחוטית, אבל במרחק 30 ס"מ מהנתב.
מעניין אם זה יעבוד עם דונגל DVB-T2.
לא בדקתי עדיין את ההקלטות והטיימשיפט.
הציוד והגרסאות:
RPI גרסא 1 עם דונגל אפקס ישן המזוהה כ-Afatech AF9013
HTS Tvheadend 4.0.8 ~ OpenELEC Tvh-addon v6.0.4
צילום מסך מצפייה בסטרים בעזרת VLC במחשב:
יכול להגיד לך מניסיון שההקלטות עובדות, לגבי טיימשיפטינג לא יצא לי לבדוק.
האיכות של השידור היא בעיה ידועה שכן XIAOMI משום מה החליטו לא להכניס כל מיני שיפורים שכבר יצאו למעבדי S905X בנושא של עיבוד שידורים חיים ועד שהם לא יכניסו את השיפורים האלה לצערי זה ישאר ככה.
האיכות של השידור היא בעיה ידועה שכן XIAOMI משום מה החליטו לא להכניס כל מיני שיפורים שכבר יצאו למעבדי S905X בנושא של עיבוד שידורים חיים ועד שהם לא יכניסו את השיפורים האלה לצערי זה ישאר ככה.
@liorp
·
לי יש NEXBOX A95X אם אותו APEX דונגל.התקנתי LIBREELEC אליו ומנסה להפעיל TVHEADEND. הדונגל מזוהה אבל לא מוצא אף תחנה. אני יודע שהאנטנה טובה כי כאשר אני מחבר אותו לממיר DVB-T חיצוני וישר לTV, יש לי קליטה טובה. האם יש לך רעיונות מה יכול להיות הבעיה?
·
לי יש NEXBOX A95X אם אותו APEX דונגל.התקנתי LIBREELEC אליו ומנסה להפעיל TVHEADEND. הדונגל מזוהה אבל לא מוצא אף תחנה. אני יודע שהאנטנה טובה כי כאשר אני מחבר אותו לממיר DVB-T חיצוני וישר לTV, יש לי קליטה טובה. האם יש לך רעיונות מה יכול להיות הבעיה?
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
נשמע כאילו לא מתבצע deinterlacing. אולי יש משהו בהגדרות?liorp כתב:בצפייה בתוכנת הלקוח Tvheadend Live Channel במיבוקס האיכות נראית פחות טוב מבצפייה ב-VLC במחשב לדוגמא. התמונה נראית מחודדת מעט כאילו ירדה הרזולוציה או שהמקודד עושה עבודה לא טובה....