בקשת המלצות לטלוויזיה לסלון, עד 10,000
בקשת המלצות לטלוויזיה לסלון, עד 10,000
אהלן,
אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לסלון, בגודל 65'' , עד 10,000 ש"ח
מרחק הצפייה הוא 3.2 מ', והתכנים שנצפה בהם הם בעקרים תכנים של יס, ורצוי עם סמארט TV לנטפליקס וכו', ואני מחפש גם אופציה לחיבור טלפון לטלויזיה (mirroring, אם זה יתכן)
תודה רבה מראש!
אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לסלון, בגודל 65'' , עד 10,000 ש"ח
מרחק הצפייה הוא 3.2 מ', והתכנים שנצפה בהם הם בעקרים תכנים של יס, ורצוי עם סמארט TV לנטפליקס וכו', ואני מחפש גם אופציה לחיבור טלפון לטלויזיה (mirroring, אם זה יתכן)
תודה רבה מראש!
Re: עזרה בבחירת מסך לסלון, עד 10,000
@greenk
· בגזרת ה-65 יש לך את ה-ks9500/ks8500 מהסדרה היוקרתית של סמסונג משנה שעברה, למרות שלמספר אנשים שקנו את המסך היו בעיות עם המסך עצמו/אחריות והם החזירו בסופו של דבר והשתדרגו למסכי OLED שיקרים בהרבה.
לי אישית יש את המסך הנ"ל ללא כל תופעות הלוואי המתוארות ואני מאוד מרוצה ממנו. אם אתה מוכן לקחת סיכון מחושב ויש לך כח להתמודד אח"כ עם שירות לקוחות גרוע אז תוכל למצוא מסך מעולה במחיר עוד יותר מעולה.
· בגזרת ה-65 יש לך את ה-ks9500/ks8500 מהסדרה היוקרתית של סמסונג משנה שעברה, למרות שלמספר אנשים שקנו את המסך היו בעיות עם המסך עצמו/אחריות והם החזירו בסופו של דבר והשתדרגו למסכי OLED שיקרים בהרבה.
לי אישית יש את המסך הנ"ל ללא כל תופעות הלוואי המתוארות ואני מאוד מרוצה ממנו. אם אתה מוכן לקחת סיכון מחושב ויש לך כח להתמודד אח"כ עם שירות לקוחות גרוע אז תוכל למצוא מסך מעולה במחיר עוד יותר מעולה.
Re: עזרה בבחירת מסך לסלון, עד 10,000
·JoeJoe כתב:@greenk
לי אישית יש את המסך הנ"ל ללא כל תופעות הלוואי המתוארות ואני מאוד מרוצה ממנו. אם אתה מוכן לקחת סיכון מחושב ויש לך כח להתמודד אח"כ עם שירות לקוחות גרוע אז תוכל למצוא מסך מעולה במחיר עוד יותר מעולה....
אחלה המלצה.
זה בערך כמו שתמליץ לו לחצות את כביש 6 בעיניים מכוסות ושהבית חולים היחיד שאפשר להתפנות אליו הוא בית החולים שיפא בעזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה העיקרית עם סדרות ה-KS היא שאי אפשר להשיג אותן כי הן אזלו מהמלאי בערך בכל הארץ ואולי גם העולם.
- rozenberg82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני קיבלתי המלצה על LG 65UH850Y 4K 65 אינטש - עוד לא קניתי וביקשתי חוות דעת פה באתר.
היו שני חברה שהמליצו עליה לטובה במסגרת התקציב הזה
היו שני חברה שהמליצו עליה לטובה במסגרת התקציב הזה