שאלת מליון הדולר......

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Lucky14 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש ברשותי מסך LCD של סמסונג עם יציאת HDMI , יש ברשותי יס בבית , שאלתי היא במידה ואחליט על קניית HTPC , איך אני מחבר בין הממיר לכרטיס PVR 150 ? האם אני מחבר את הכרטיס לממיר ומהממיר לטלויזיה ?

אשמח אם מישהו יציג את החיבורים הדרושים בין ממיר של יס לבין הLCD . יש לציין שאני רוצה לצפות בטלויזיה וגם להקליט בדומה ליס מקס

תודה

ran84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #2 

כדי לחבר את הממיר לכרטיס טלוויזיה (PVR 150 ) אתה לוקח כבל (עדיף SVIDEO ) ומחבר אותו VIDEO OUT של הממיר לכרטיס טלוויזיה... אותו דבר כדי לחבר את ההמיר ל LCD.

בעניין ההקלטה, אתה תוכל להקליט ולצפות באותו ערוץ ספציפי שאתה מקליט אך לא תוכל להקליט ובאותו הזמן לצפות בערוץ אחר.. (אלא אם כן תרכוש את ה PVR 500 - שהוא בעצם שניים באחד, ובנוסף תבקש מיס ממיר נוסף)...

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #3 

ran84 כתב:כדי לחבר את הממיר לכרטיס טלוויזיה (PVR 150 ) אתה לוקח כבל (עדיף SVIDEO ) ומחבר אותו VIDEO OUT של הממיר לכרטיס טלוויזיה... אותו דבר כדי לחבר את ההמיר ל LCD.

בעניין ההקלטה, אתה תוכל להקליט ולצפות באותו ערוץ ספציפי שאתה מקליט אך לא תוכל להקליט ובאותו הזמן לצפות בערוץ אחר.. (אלא אם כן תרכוש את ה PVR 500 - שהוא בעצם שניים באחד, ובנוסף תבקש מיס ממיר נוסף)...
...
תיקון קטן
הוא יכול להישאר עם הPVR150 ולא חייב לקחת את ה500

1) פשוט צריך לחבר ממיר אחד לכרטיס PVR150 ומהHTPC מחבר וידאו לLCD דרך
DVI או VGA או HDMI (תלוי במפרט) - וככה תראה את מה שמוקלט במחשב ובכלל ככה תצפה בתוכן מהHTPC
2) תביא ממיר נוסף ואותו חבר ישירות לLCD לכניסה אחרת כמובן וככה תצפה בשידורים מהממיר מבלי להשפיע על ההקלטות.

אתה יכול לעבור בלי בעיה מהHTPC לממיר ע"י השלט כי הרי יש לך כניסות שונות
ובנוסף אתה יכול אפילו לנצל את זה בשביל להשתמש בתכונה שיש בדגמים מסויימים של LCDים שנקראת PIP - תמונה בתוך תמונה
זה יאפשר לך לראות גם את הערוץ שאתה רוצה וגם לעקוב אחר מה שקורה בHTPC

Lucky14 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

שליחה #4 

קודם כל תודה רבה

לא הבנתי כל כך אני מחבר מהממיר מה VIDEO OUT לכרטיס טלויזיה ומהכרטיס טלויזיה ל LCD ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

השאלה שלך לדעתי ממש לא מיליון דולר, אלא יותר בסגנון של 20 ש"ח (כבל SVIDEO או RCA).
נא לערוך את הכותרת...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #6 

Lucky14 כתב:קודם כל תודה רבה

לא הבנתי כל כך אני מחבר מהממיר מה VIDEO OUT לכרטיס טלויזיה ומהכרטיס טלויזיה ל LCD ?
...
אתה מחבר מהממיר מה VIDEO OUT לכרטיס TV ומהכרטיס מסך שלך אתה מחבר לLCD

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”