שאלת מליון הדולר......
יש ברשותי מסך LCD של סמסונג עם יציאת HDMI , יש ברשותי יס בבית , שאלתי היא במידה ואחליט על קניית HTPC , איך אני מחבר בין הממיר לכרטיס PVR 150 ? האם אני מחבר את הכרטיס לממיר ומהממיר לטלויזיה ?
אשמח אם מישהו יציג את החיבורים הדרושים בין ממיר של יס לבין הLCD . יש לציין שאני רוצה לצפות בטלויזיה וגם להקליט בדומה ליס מקס
תודה
אשמח אם מישהו יציג את החיבורים הדרושים בין ממיר של יס לבין הLCD . יש לציין שאני רוצה לצפות בטלויזיה וגם להקליט בדומה ליס מקס
תודה
כדי לחבר את הממיר לכרטיס טלוויזיה (PVR 150 ) אתה לוקח כבל (עדיף SVIDEO ) ומחבר אותו VIDEO OUT של הממיר לכרטיס טלוויזיה... אותו דבר כדי לחבר את ההמיר ל LCD.
בעניין ההקלטה, אתה תוכל להקליט ולצפות באותו ערוץ ספציפי שאתה מקליט אך לא תוכל להקליט ובאותו הזמן לצפות בערוץ אחר.. (אלא אם כן תרכוש את ה PVR 500 - שהוא בעצם שניים באחד, ובנוסף תבקש מיס ממיר נוסף)...
בעניין ההקלטה, אתה תוכל להקליט ולצפות באותו ערוץ ספציפי שאתה מקליט אך לא תוכל להקליט ובאותו הזמן לצפות בערוץ אחר.. (אלא אם כן תרכוש את ה PVR 500 - שהוא בעצם שניים באחד, ובנוסף תבקש מיס ממיר נוסף)...
תיקון קטןran84 כתב:כדי לחבר את הממיר לכרטיס טלוויזיה (PVR 150 ) אתה לוקח כבל (עדיף SVIDEO ) ומחבר אותו VIDEO OUT של הממיר לכרטיס טלוויזיה... אותו דבר כדי לחבר את ההמיר ל LCD.
בעניין ההקלטה, אתה תוכל להקליט ולצפות באותו ערוץ ספציפי שאתה מקליט אך לא תוכל להקליט ובאותו הזמן לצפות בערוץ אחר.. (אלא אם כן תרכוש את ה PVR 500 - שהוא בעצם שניים באחד, ובנוסף תבקש מיס ממיר נוסף)......
הוא יכול להישאר עם הPVR150 ולא חייב לקחת את ה500
1) פשוט צריך לחבר ממיר אחד לכרטיס PVR150 ומהHTPC מחבר וידאו לLCD דרך
DVI או VGA או HDMI (תלוי במפרט) - וככה תראה את מה שמוקלט במחשב ובכלל ככה תצפה בתוכן מהHTPC
2) תביא ממיר נוסף ואותו חבר ישירות לLCD לכניסה אחרת כמובן וככה תצפה בשידורים מהממיר מבלי להשפיע על ההקלטות.
אתה יכול לעבור בלי בעיה מהHTPC לממיר ע"י השלט כי הרי יש לך כניסות שונות
ובנוסף אתה יכול אפילו לנצל את זה בשביל להשתמש בתכונה שיש בדגמים מסויימים של LCDים שנקראת PIP - תמונה בתוך תמונה
זה יאפשר לך לראות גם את הערוץ שאתה רוצה וגם לעקוב אחר מה שקורה בHTPC
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: