עזרה במציאת מסך טלוויזיה תקציב עד 8000 אלף
תקשיב למרות שכולם פה עפים על 60 אינץ' ומעלה אני ממש לא מסכים, יש לי סלון בדיוק במרחק שאתה אומר ואני היום עם 50 אינץ'.
לפי דעתי 60 זה המקסימום שאתה צריך והכי עדיף לך זה 55, למה כי זה גדול מספיק (בדיוק קניתי גם אני 55 חדשה).
אני קניתי את ה LG SJ800Y שהיא דגם אחד פחות מסדרת ה OLED שלהםב 6700ש"ח וגם קיבלתי XBOX ONE S מתנה (שאני הולך למכור), או שתקנה OLED במחיר של 8000 ש"ח בערך לגודל של 55...
עדיף להשקיע על איכות מאשר על עוד 5 אינץ' מסכנים שבקושי תרגיש את ההבדל איתם...
זאת דעתי האישית לפחות
לפי דעתי 60 זה המקסימום שאתה צריך והכי עדיף לך זה 55, למה כי זה גדול מספיק (בדיוק קניתי גם אני 55 חדשה).
אני קניתי את ה LG SJ800Y שהיא דגם אחד פחות מסדרת ה OLED שלהםב 6700ש"ח וגם קיבלתי XBOX ONE S מתנה (שאני הולך למכור), או שתקנה OLED במחיר של 8000 ש"ח בערך לגודל של 55...
זאת דעתי האישית לפחות
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לא חושב שהייתי מתפשר פה על גודל.
לדעתי אתה צריך במינימום 60, רצוי 65.
הייתי מעדיף 65 על 55, לא משנה שה55 קצת יותר טובה.
ה65 תתן חווית צפיה טובה יותר.
לדעתי אתה צריך במינימום 60, רצוי 65.
הייתי מעדיף 65 על 55, לא משנה שה55 קצת יותר טובה.
ה65 תתן חווית צפיה טובה יותר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
"60 למרחק הזה, עבור תכנים איכותיים זה קטן, לתכני SD מן הסתם אין לגודל הרבה משמעות.
ב-8,000 אין יותר מדי אפשרויות באמת טובות ל-"HDR גבוה". עם מסך של LG שהוא לא OLED לא הייתי מצפה להרבה מתכני HDR עקב פאנל IPS.
בעיקרון אם תתפשר על גודל, כנראה תוכל להכניס בתקציב את ה X900E "55 של סוני בייבוא מקביל.
ב-8,000 אין יותר מדי אפשרויות באמת טובות ל-"HDR גבוה". עם מסך של LG שהוא לא OLED לא הייתי מצפה להרבה מתכני HDR עקב פאנל IPS.
בעיקרון אם תתפשר על גודל, כנראה תוכל להכניס בתקציב את ה X900E "55 של סוני בייבוא מקביל.
·gabiuzan כתב:תקשיב למרות שכולם פה עפים על 60 אינץ' ומעלה אני ממש לא מסכים, יש לי סלון בדיוק במרחק שאתה אומר ואני היום עם 50 אינץ'.
זאת דעתי האישית לפחות...
מה שלי מפריע הוא שעשית טעות ואתה מנסה לגרור אחרים פה לעשות את אותה הטעות.