רכישת PS4 (אמזון ארה"ב/כאן בארץ)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
IASDA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #1 

היי,

אני מעוניין לרכוש PS4, הולך על הסלים ולא על הפרו (אין לי 4K כרגע ולהערכתי לא תהיה בשנתיים-שלוש הקרובות, השיפורים ב-FPS לא מעניינים אותי). מכיוון שאמזון אירופה, עם הבאנדלים העדיפים, הפסיקו לשלוח קונסולות לארץ, נותרתי עם ארה"ב, שם ייצא לי בסביבות ה-1,200 ש"ח ל-500GB סלים עם אנצ'רטד 4, והאופציה לשלב במשלוח כמה משחקים במחיר מצוין מאמזון.

ראיתי ב-PDF של האחריות שהיא תקפה בארה"ב בלבד. למי שיצא לממש אחריות של אמזון ארה"ב על PS4, איך זה עובד? במקרה של תקלה אני שולח להם את המכשיר הלוך-חזור על חשבוני, אבל התיקון עצמו במסגרת האחריות? או שצריך להיות ממש תושב ארה"ב?

ראיתי שבארץ כל מיני חנויות קיקיוניות (מהסוג שהאתר שלהן מלא בשגיאות כתיב) מוכרות את אותה הגרסה בלי אנצ'רטד החל מ-1,300 ש"ח, אבל משום מה התמונות תמיד מציגות כאילו מדובר בקונסולה בלבד, והאחריות היא לא של ישפאר אלא של היבואן המקביל/החנות עצמה.

אם המשלוח על חשבוני אבל התיקון מתבצע במסגרת האחריות, אין לי ממש סיבה לא ללכת על אמזון סטטיסטית (זה בכל זאת לא ה-YLOD או ה-RROD של ימים עברו). אבל אשמח לוודא את זה.

תודה!

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

בגדול אתה צודק, אתה שולח לארה"ב ומקבל אחריות ואין צורך להיות תושב.
תוודא שהמוכר הוא אמאזון עצמו.
ותתחבר לצט המצוין שלהם לפני הרכישה ותשאל את השאלה הזאת כדי להיות בטוח.
כמובן שאם אתה מקבל מוצר תקול אמאזון נושאת בהוצאות השילוח ויש מצבים שהם משתתפים במשלוח גם בשלב מאוחר יותר אם מדובר בתקלת יצרן.

רכשתי את הגרסה האמריקאית מאמזון בהשקה, קניתי מתאם לחשמל והכל עובד מצוין.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #3 

לא צריך מתאם לחשמל, פשוט להחליף את כבל השמינייה שלו.
https://ksp.co.il/?uin=22730

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”