מחפש רסיבר בתקציב של 3000-4000
שלום,
מחפש המלצה לרסיבר בתקציב של 3000-4000
הרסיבר יהיה מחובר לרמקולים הבאים:
4 רמקולים של POLK AUDIO S15 (מקדימה ומאחורה)
סנטר POLK AUDIO S30
וסאב SVS SB2000
כרגע הרסיבר הנוכחי הינו PIONEER 421 ואני מצפה מהרסיבר להתעלות על הרסיבר הנוכחי בצורה ניכרת.
הרסיבר ישמש בעיקר למוזיקה מכל הרמקולים (אני לא בדיוק יודע האם יש רסיבר שיותר מומלצים לזה) אבל חשוב שיכלול גם את כל הפורמטים החדשים ותמיכה ב4K כיוון שיחובר לטלוויזיה 4K.
רצוי שתהיה לכל הפחות כניסה אופטית אחת (או שיש דרך יותר טובה להעביר סאונד מהמחשב?)
ויהיה נחמד אם תהיה תמיכה ב2 אזורים למרות שבהתחלה לא יהיה לזה שימוש.
אין לי בעיה להזמין מחול אבל שאני לא אצטרך מתאם מתח...
תודה מראש, ערן.
סנטר POLK AUDIO S30
וסאב SVS SB2000
כרגע הרסיבר הנוכחי הינו PIONEER 421 ואני מצפה מהרסיבר להתעלות על הרסיבר הנוכחי בצורה ניכרת.
הרסיבר ישמש בעיקר למוזיקה מכל הרמקולים (אני לא בדיוק יודע האם יש רסיבר שיותר מומלצים לזה) אבל חשוב שיכלול גם את כל הפורמטים החדשים ותמיכה ב4K כיוון שיחובר לטלוויזיה 4K.
רצוי שתהיה לכל הפחות כניסה אופטית אחת (או שיש דרך יותר טובה להעביר סאונד מהמחשב?)
תודה מראש, ערן.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·קודם כל, את המחשב צריך לחבר עם HDMI. בכללי, תמיד עדיף HDMI על פני האופטי כי האופטי מאוד מוגבל ולא מעביר פורמטים לא דחוסים ומתקדמים יותר.eran256 כתב:שלום,
סנטר POLK AUDIO S30
וסאב SVS SB2000
תודה מראש, ערן....
חוץ מזה, כל רסיבר מעל רסביר כניסה פשוט יענה על כל הפרמטרים שלך. אין לך דרישות מיוחדות. רק תמיכה בשני אזורים, מה בדיוק אתה מחפש בזה? וודיאו משני מקורות, אודיו? ביחד? בעיקרון זה תמיד מורכב ולא תמיד עובד טוב.
רק מוצרים מארה"ב דורשים מתאם מתח, לכן מזמינים מאמזון אירופאי כל שהוא.
בתקבצי שלך יש הרבה מאוד אפשריות. יש לך חברה שאתה מעדיף? אתה הולך לקנות בלי לשמוע?
ניתן לחבר HDMI רק בשביל קול? בלי להעביר וידיאו?
בעיקרון אין צורך בתמיכה בשני מסכים למרות שזה יהיה נחמד.
אני לא מתכנן לשמוע אותו כי אני בספק אם אני אוכל לשים לב להבדל, במיוחד שאני לא אשמע אותו עם הרמקולים שלי.
הרעיון בתמיכה ב2 אזורים זה שאני אוכל להשתמש ברסיבר גם כמגבר לרמקולים של המחשב (למרות שכרגע אין לי רמקולים למחשב)
בקיצור זה ממש לא הכרחי.
חשבתי על DENON x1400h
השאלה האם יש משהו שבלי להשקיע עוד הרבה ייתן לי תמורה טובה יותר לכסף.
תודה על העזרה!
אני לא מתכנן לשמוע אותו כי אני בספק אם אני אוכל לשים לב להבדל, במיוחד שאני לא אשמע אותו עם הרמקולים שלי.
הרעיון בתמיכה ב2 אזורים זה שאני אוכל להשתמש ברסיבר גם כמגבר לרמקולים של המחשב (למרות שכרגע אין לי רמקולים למחשב)
בקיצור זה ממש לא הכרחי.
חשבתי על DENON x1400h
תודה על העזרה!
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אכן ניתן להעביר סאונד ללא תמונה, רק צריך להגדיר במחשב. אבל איך תראה מה המחשב מציג? איך הכל מחובר?eran256 כתב:ניתן לחבר HDMI רק בשביל קול? בלי להעביר וידיאו?
בקיצור זה ממש לא הכרחי.
חשבתי על DENON x1400h
תודה על העזרה!...
הכי פשוט והכי הרבה תמורה, דנון 1300. אין ב1400 שום שינוי שאתה צריך.
המחשב מציג תמונה על המסך מחשב כל עוד אני לא רואה סרטים דרכו,
לרוב אני רואה סרטים, סדרות וכו' דרך הchromecast ultra (שכרגע מחובר לטלוויזיה כי הרסיבר לא מציג 4K), ומהטלוויזיה זה עובר לרסיבר בכבל אופטי (הסאונד).
אגב אני משתמש בCHROMECAST גם למוזיקה דרך YOUTUBE. זה ממש נוח כי יש לי גוגל הום אז אתה פשוט מדבר אליו ואומר לו איזה שיר אתה רוצה שירוץ ביוטיוב או סדרה מNETFLIX.
אז נראה לי שאני אלך על הDENON
האם שווה לקנות בארץ שיהיה אחריות וכאלה או שלהזמין מאמאזון?
מאיזה אמאזון אפשר להזמין?
לרוב אני רואה סרטים, סדרות וכו' דרך הchromecast ultra (שכרגע מחובר לטלוויזיה כי הרסיבר לא מציג 4K), ומהטלוויזיה זה עובר לרסיבר בכבל אופטי (הסאונד).
אגב אני משתמש בCHROMECAST גם למוזיקה דרך YOUTUBE. זה ממש נוח כי יש לי גוגל הום אז אתה פשוט מדבר אליו ואומר לו איזה שיר אתה רוצה שירוץ ביוטיוב או סדרה מNETFLIX.
אז נראה לי שאני אלך על הDENON
האם שווה לקנות בארץ שיהיה אחריות וכאלה או שלהזמין מאמאזון?
מאיזה אמאזון אפשר להזמין?
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אתה מדבר על 1300?eran256 כתב:מאמזון גרמניה הוא לא נותן ורושם שלא ניתן לבצע משלוחים לכנען...
אולי לא בחרת אמזון כמוכר. הנה עד הבית כולל הכל ב1900 שקל:
https://www.amazon.de/gp/product/B01GQ85GW6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1