גלים בחיבור 150mce לממיר hot
הייתה לי בעייה של גלים כאשר חיברתי את הממיר לכרטיס עם כבל 3rca ל-3 rca וגם רעש מהרמקולים.
בעיית הרעש נפתרה בעזרת איסולטור כמוכן הצלחתי לשפר במעט את איכות הוידאו בעזרת כבל coax אבל עדיין מופיעים גלים על המסך ה-lcd של המחשב ניתן לראות אותם כאשר יש קטעים חשוכים,ניסיתי לחבר גם כבל s-video אבל הפסים התחזקו לעומת ה-coax ולכן ניתקתי אותו.
שחכתי לציין שהמרחק בין הממיר למחשב הוא 10 מ' האם במרחק כזה אמורה להיות הנחתת
אות בצורה משמעותית וכיצד ניתן לשפר את איכות הוידאו? אולי כבל איכותי יותר אשמח לקבל המלצות.
בעיית הרעש נפתרה בעזרת איסולטור כמוכן הצלחתי לשפר במעט את איכות הוידאו בעזרת כבל coax אבל עדיין מופיעים גלים על המסך ה-lcd של המחשב ניתן לראות אותם כאשר יש קטעים חשוכים,ניסיתי לחבר גם כבל s-video אבל הפסים התחזקו לעומת ה-coax ולכן ניתקתי אותו.
שחכתי לציין שהמרחק בין הממיר למחשב הוא 10 מ' האם במרחק כזה אמורה להיות הנחתת
אות בצורה משמעותית וכיצד ניתן לשפר את איכות הוידאו? אולי כבל איכותי יותר אשמח לקבל המלצות.
ראה תגובתי בשרשור זה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=25699
אני מניח שזה יפתור לך את הבעיה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=25699
אני מניח שזה יפתור לך את הבעיה
תודה אבל הבעיה היא שלממיר hot adb docsis אין כניסת s-video יש scart ו-2 מחבריcomposite ויש צורך להשתמש במעביר מ-scart או rca כדי לחבר את כבל ה-s-video ,
את הפתרונות הללו ניסיתי ותוצאה הכי טובה קיבלתי עם כבל coax אבל ישנם הגלים.
מישהו יכול להמליץ לי על כבל איכותי אני מוכן להשקיע סכום נכבד על מנת להיפטר מהגלים
המעצבנים הללו.
את הפתרונות הללו ניסיתי ותוצאה הכי טובה קיבלתי עם כבל coax אבל ישנם הגלים.
מישהו יכול להמליץ לי על כבל איכותי אני מוכן להשקיע סכום נכבד על מנת להיפטר מהגלים
המעצבנים הללו.
רוב הכבלים המוכנים SCART-SVID הם אינם איכותיים.
צריךלקנות כבל איכותי כזה (עבה) עם סיכוך טוב, כדי שלא יפריעו כל הרעשים הדיגיטלים באזור המחשב
או לחילופין כמו שאני עשיתי זה להכין כבל כזה, יכול לצאת יותר זול ובדיוק מותאם לצרכיך , כמובן אם אתה יודע להכין כבלים לבד.
צריךלקנות כבל איכותי כזה (עבה) עם סיכוך טוב, כדי שלא יפריעו כל הרעשים הדיגיטלים באזור המחשב
או לחילופין כמו שאני עשיתי זה להכין כבל כזה, יכול לצאת יותר זול ובדיוק מותאם לצרכיך , כמובן אם אתה יודע להכין כבלים לבד.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תחבר מקור אחר כמו מצלמת וידיאו, DVD
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר