נטפליקס הופכים אט אט לתאבי בצע כמו שאר החברות בארץ
אני מדבר כמובן על ההחלטה הביזיונית להעלות את מחירי החבילות ב-2$ ללקוחות בארץ.
ההתנהלות הקלוקלת התחילה מבחינת רבים כשנטפליקס החליטה על מחיר אחיד כמו בארה"ב עם תחילת הפעילות שלה כאן, אף על פי שקרוב ל75% מהתוכן אינו זמין כלל לתושבי הארץ עקב הסכמים וחוזים שלה עם חברות הלווין והכבלים. חוזים אלו היו אמורים להוזיל את העלות לתושבי הארץ, שכן משמעותם היא שכדי לצרוך את התכנים החסרים עלי לשלם לאחת מהחברות בארץ, ולפיכך לשלם פחות לנטפליקס.
אז עכשיו בנוסף לכל המחיר עלה ב15-20% (תלוי בחבילה).
עילה טובה להתנתק מהם, ולהעביר את הסכום לספקית הIPTV שלי עבור הרחבת VOD או פשוט לSdarot.
ההתנהלות הקלוקלת התחילה מבחינת רבים כשנטפליקס החליטה על מחיר אחיד כמו בארה"ב עם תחילת הפעילות שלה כאן, אף על פי שקרוב ל75% מהתוכן אינו זמין כלל לתושבי הארץ עקב הסכמים וחוזים שלה עם חברות הלווין והכבלים. חוזים אלו היו אמורים להוזיל את העלות לתושבי הארץ, שכן משמעותם היא שכדי לצרוך את התכנים החסרים עלי לשלם לאחת מהחברות בארץ, ולפיכך לשלם פחות לנטפליקס.
אז עכשיו בנוסף לכל המחיר עלה ב15-20% (תלוי בחבילה).
עילה טובה להתנתק מהם, ולהעביר את הסכום לספקית הIPTV שלי עבור הרחבת VOD או פשוט לSdarot.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה בעיקר עניין של עיגול של מספרים. כשהדולר יעלה אתה תתפעם על ההוזלה. אגב, אני מחוייב בדולרים ולכן לי לא העלו.
אני אישית גם הייתי מחויב בדולרים, וקיבלתי הודעה שבעקבות שיתוף פעולה עם NETFLIX עם ישראל (מאז החיבור פרטנר) או איזה שטות כזאת הם העבירו לי את החשבון לשקלים והמחיר קפץ ל55 שקל לחודש +- שזה הרבה יותר מה13 דולר ששילמתי.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
המסלול היקר עולה 49.99 ש"ח. לא 55 ש"ח.
קראתי איפשהו על נטפליקס לאחרונה שמתארים אותה כך:
מסעדת גורמה שמגישה סטייק משובח ב-10$.
כנראה שגם על זה יש תלונות
כנראה שגם על זה יש תלונות
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני למשל מאוכזב שאין עונות חדשות למשל של better call saul או brooklyn nine nine..
מבאס שאני צריך לעשות השלמות באתרי טורנטים =\
מבאס שאני צריך לעשות השלמות באתרי טורנטים =\
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
·זה מעניין ... גם אני חוייבתי בדולרים עד עכשיו, ואתמול הופיעה הודעה על המסך שהחל מה 23 לספט׳ (23 הוא תאריך החיוב שלי) המחיר עולה ל 49 שקלים.oferlaor כתב:זה בעיקר עניין של עיגול של מספרים. כשהדולר יעלה אתה תתפעם על ההוזלה. אגב, אני מחוייב בדולרים ולכן לי לא העלו....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
·(Y)vivi כתב:המסלול היקר עולה 49.99 ש"ח. לא 55 ש"ח.
כנראה שגם על זה יש תלונות...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
edebby
אין לך שום אלטרנטיבה שאפילו קרובה בתמורה שאתה מקבל למחיר.
אז המחיר עלה ב 1-2$ מכוון שעוגל המחיר לש"ח. ביג דיל. בטל בשישים.
יש תמיכה בעברית, ממשק ותרגום. רק זה שווה הרבה יותר.
תכנים ב4k, דולבי ויג'ן, הרוב עם אודיו רב ערוצי.... איפה תקבל משהו שקרוב לזה?
משאר חב' התוכן לא מקבלים אפילו רבע ממגוון, כמות ואיכות כזו של תכנים ובמחיר כפול לפחות.
התלונה שלך קטנונית בלשון המעטה.
צריך להגיד לנטפליקס אלף פעמים תודה על פעילותם גם בישראל.
אני משוכנע שהפעילות הזו גורמת הרבה חוסר נוחות לשאר חב' התוכן ומציגה להם רף גבוהה לאיך צריך להיראות ולהתנהל.
אין לך שום אלטרנטיבה שאפילו קרובה בתמורה שאתה מקבל למחיר.
אז המחיר עלה ב 1-2$ מכוון שעוגל המחיר לש"ח. ביג דיל. בטל בשישים.
יש תמיכה בעברית, ממשק ותרגום. רק זה שווה הרבה יותר.
תכנים ב4k, דולבי ויג'ן, הרוב עם אודיו רב ערוצי.... איפה תקבל משהו שקרוב לזה?
משאר חב' התוכן לא מקבלים אפילו רבע ממגוון, כמות ואיכות כזו של תכנים ובמחיר כפול לפחות.
התלונה שלך קטנונית בלשון המעטה.
צריך להגיד לנטפליקס אלף פעמים תודה על פעילותם גם בישראל.
אני משוכנע שהפעילות הזו גורמת הרבה חוסר נוחות לשאר חב' התוכן ומציגה להם רף גבוהה לאיך צריך להיראות ולהתנהל.
- oferlaor
- מנהל

·תעביר את הממשק לאנגלית ותקבל את העונה האחרונה של better call saulWeihenstephan כתב:אני למשל מאוכזב שאין עונות חדשות למשל של better call saul או brooklyn nine nine..
מבאס שאני צריך לעשות השלמות באתרי טורנטים =\...
היא לא העלתה בשני דולר. היא העבירה לתמחור בשקלים. זה משהו אחר לגמרי. וכן זה לא יוצא אותו דבר בדיוק אחרי שממירים את המחיר הדולרי. זה צפוי וזה מקובל. בוא נגיד שהיו ממירים למחיר המדוייק. מה נראה לך, שכל יום היו מעדכנים את המחיר כדי שזה יהיה הוגן? ולהגיד בוא נעבור לsdarot? מה הקשר? זה לעבור לגנוב...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אבל ללא כתוביות בעברית...oferlaor כתב:·תעביר את הממשק לאנגלית ותקבל את העונה האחרונה של better call saul.........
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתם מתלוננים על המחיר הגבוה של נטפליקס, אבל מישהו ניסה מנוי כזה:
http://www.ebay.com/itm/Netflix-Premium ... Sw~M1ZlGcs
?
http://www.ebay.com/itm/Netflix-Premium ... Sw~M1ZlGcs
?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@dima_vy
·
לקחו את אופציות שיתוף הגישה שנטפליקס מאפשרים והפכו למסחרי.
כשלקוח משלם 12 דולר ובעצם הוא היחידי שמשתמש בשירות, הרי שיש לו 3 גישות נוספות שהוא יכול למכור מבלי בעיה.
לא לזה התכוונו נטפליקס כשאיפשרו בצורה חוקית לצפות במספר מסכים במקביל.
אני לא ממליץ לרכוש מאיביי גישה כזאת, אלא לחלוק עם 2-3 אנשים שאתה מכיר וסומך עליהם ואז תיהנה ממחיר דומה וקבוע לאורך כל השנה.
·
לקחו את אופציות שיתוף הגישה שנטפליקס מאפשרים והפכו למסחרי.
כשלקוח משלם 12 דולר ובעצם הוא היחידי שמשתמש בשירות, הרי שיש לו 3 גישות נוספות שהוא יכול למכור מבלי בעיה.
לא לזה התכוונו נטפליקס כשאיפשרו בצורה חוקית לצפות במספר מסכים במקביל.
אני לא ממליץ לרכוש מאיביי גישה כזאת, אלא לחלוק עם 2-3 אנשים שאתה מכיר וסומך עליהם ואז תיהנה ממחיר דומה וקבוע לאורך כל השנה.
הייתי לקוח נלהב שלהם במשך שנים כשהם היו בלעדיים לארה"ב. ובלי proxy המבחר שלהם הוא די בדיחה. אם אתם לא מודעים לעשרות הסדרות והסרטים שלא גלוים לכם אז המצב שלכם עגום...זה לא קשור לשפת הממשק אלא לכתובת הIP שלכם.
זה אכן סטייק משובח ב12$ בלי הרוטב פלפלת, התוספות, היין והסכו"ם, כי עבור אלא תאלץ לשלם ליס או הוט, או פשוט לגנוב.
אז באמת תודה על זה שאתם משדרים בישראל כמו לעוד 142 מדינות בעולם, ומתמחרים במחיר מקומי גבוה על אף שאתם מהספקים לי רבע מהתוכן. אני אחזור לגנוב את כל החבילה.
וגם ככה נשבר מהצנזורה על הקללות בריק ומורטי

זה אכן סטייק משובח ב12$ בלי הרוטב פלפלת, התוספות, היין והסכו"ם, כי עבור אלא תאלץ לשלם ליס או הוט, או פשוט לגנוב.
אז באמת תודה על זה שאתם משדרים בישראל כמו לעוד 142 מדינות בעולם, ומתמחרים במחיר מקומי גבוה על אף שאתם מהספקים לי רבע מהתוכן. אני אחזור לגנוב את כל החבילה.
וגם ככה נשבר מהצנזורה על הקללות בריק ומורטי
- oferlaor
- מנהל

@edebby
·ההבדל כבר לא כזה דרמטי בין המבחר האמריקאי למקומי. תכנים מסויימים גם לא זמינים באמריקאי (סטאר טרק החדש, הניצול הנבחר, shooter ועוד).
·ההבדל כבר לא כזה דרמטי בין המבחר האמריקאי למקומי. תכנים מסויימים גם לא זמינים באמריקאי (סטאר טרק החדש, הניצול הנבחר, shooter ועוד).
בחיי שאני לא מבין אנשים כמוך, אתה באמת חושב שזה תלוי בנטפליקס איזה תוכן היא משדרת באיזה מדינה? כאילו איזה אינטרס יש לנטפליקס לספק לך פחות תוכן הרי היא גם ככה כבר רכשה את הסדרה מהאולפנים. הסיבה לחוסר בתוכן היא אך ורק האולפנים ועד שהם לא יפנימו שהעולם משתנה ויפסיקו לעבוד בשיטות ישנות ומגבילות זה לא ישתנה. כמו שאתה יכול לראות רוב תכני המקור של נטפליקס קיימים בארץ ואלה שלא נופלים תחת הקטגוריה של חוזים ישנים שהם חתמו שיפוגו מתישהו.