העברת תמונה דרך המגבר - מוריד איכות או לא?
יש לי שאלה דחופה בבקשה.
רכשתי לפני כמה שנים מגבר של פיוניר דגם vsx422k ועכשיו קניתי טלויזיה 4k של סמסונג (UE55MU7000) חדשה האם כדאי להעביר את התמונה דרך המגבר (ע"י שימוש בכבל hdmi, המגבר מקבל 4 כניסות ויש לו יציאה אחת לטלויזיה) או שזה יפגע באיכות הצפייה וכדאי להעביר רק את השמע דרכו (ע"י שימוש ב RCA)
בקיצור האם יש סיכוי שמגבר יוריד את האיכות צפייה או לא?
תודה רבה ישראל
רכשתי לפני כמה שנים מגבר של פיוניר דגם vsx422k ועכשיו קניתי טלויזיה 4k של סמסונג (UE55MU7000) חדשה האם כדאי להעביר את התמונה דרך המגבר (ע"י שימוש בכבל hdmi, המגבר מקבל 4 כניסות ויש לו יציאה אחת לטלויזיה) או שזה יפגע באיכות הצפייה וכדאי להעביר רק את השמע דרכו (ע"י שימוש ב RCA)
בקיצור האם יש סיכוי שמגבר יוריד את האיכות צפייה או לא?
תודה רבה ישראל
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הרסיבר שלך לא תומך ב 4k ולכן במידה ותחבר את הוידאו דרכו לא ממש תוכל להנות מתכני 4k.
בעקרון היום אין שום סיבה לעשות שימוש בעיבוד וידאו, כזה או אחר, ברסיברים ולכן במידה ולא ניתן להגדיר ברסיבר, שיעביר את האות ללא התערבות, מומלץ לעקוף אותו מבחינת הוידאו.
בעקרון היום אין שום סיבה לעשות שימוש בעיבוד וידאו, כזה או אחר, ברסיברים ולכן במידה ולא ניתן להגדיר ברסיבר, שיעביר את האות ללא התערבות, מומלץ לעקוף אותו מבחינת הוידאו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Ilita כתב:קודם כל תודה,
אז בעצם כדאי לחבר ישירות את הממיר (הוט) ישירות לטלויזיה,
ובתכנים שאני רואה דרך נטפליקב אני יוכל להנות מה 4K.
ואת הסאונד אני יחבר דרך המגבר?...
הממיר של הוט הוא 4k ? לא חושב שיש להם ממיר תומך 4k רק ליס יש כזה.
במידה והוא 4k אז אין בכלל שאלה במידה ולא, פשוט תבדוק האם אתה מרגיש הבדלים באיכות התמונה ,בין שתי אופציות החיבור.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
באופן כללי אם אתה לא צריך את מיתוג הוידאו שברסיבר והמקור שלך משדר תוכן באיכות טובה עדיף לחבר ישירות לטלויזיה, כל כבל/חיבור נוסף מעבר לצורך יכול לפגום בצורה כזו או אחרת בסיגנל הוידאו.
אך דבר נוסף הוא שה-HDMI מעביר גם סיגנל אודיו אז יהיה עליך לחבר גם את יציאת האודיו הדיגיטלית (ולא בחיבור ה-RCA האנלוגי) שבמקור ישירות לרסיבר.
אך דבר נוסף הוא שה-HDMI מעביר גם סיגנל אודיו אז יהיה עליך לחבר גם את יציאת האודיו הדיגיטלית (ולא בחיבור ה-RCA האנלוגי) שבמקור ישירות לרסיבר.
You pay peanuts, you get monkeys