למישהו פה יש MiniDSP?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

יש לי סטאפ של זוג מוניטורים מוגברים ואני מתכנן להוסיף סאב. פתחתי אינספור שרשורים בבקשת עזרה למציאת קרוס וכו' אבל המון המליצו לי על הMINIDSP.

האם הדבר הזה שווה את הכסף? הסטאפ שלי הוא על מחשב WIN10, בחדר קטן, עם DAC SMSL M3, זוג מוניטורים מוגברים ימאהה HS5, ואוזניות. הסאבוופר יגיע בהמשך.

אם אני לא טועה, החבילה הזאת רק שווה אם יש את הUMIK-1 איתו שאיתו מכוונים את המערכת.

אפשר את דעתכם?

שווה לשלם כמעט 700 ש"ח על קרוסאובר ועיבוד אות לסטאפ ברמה שלי? אני יבחין בכלל בשינוי?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

זאת אחת הבעיות, אתה פותח המון שרשורים. זה לא יעיל, אנשים מאבדים אותך.
עדיף כבר לשים את הכסף על סאב טוב שיש לו קרוס. זה די בסיסי ברוב הסאבים הנורמאליים. זאת גם הדרך הפשוטה והנכונה לחבר מוניטורים וסאב.

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

BUGY כתב:זאת אחת הבעיות, אתה פותח המון שרשורים. זה לא יעיל, אנשים מאבדים אותך.
עדיף כבר לשים את הכסף על סאב טוב שיש לו קרוס. זה די בסיסי ברוב הסאבים הנורמאליים. זאת גם הדרך הפשוטה והנכונה לחבר מוניטורים וסאב.
...
·

אני פותח המון שרשורים כדי להבין מה הסטאפ האופטימאלי. קרוס על סאבוופר הוא לא 100% יתאים לי כי אני לא יכול לכוון לפי טעמי את נקודת החיתוך. מה אתה היית ממליץ?

ולאיזה סאבים "נורמאליים" אתה מתכוון?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

Tux10 כתב:
...
...
·

אני פותח המון שרשורים כדי להבין מה הסטאפ האופטימאלי. קרוס על סאבוופר הוא לא 100% יתאים לי כי אני לא יכול לכוון לפי טעמי את נקודת החיתוך. מה אתה היית ממליץ?

ולאיזה סאבים "נורמאליים" אתה מתכוון?
...
·אז שוב, אתה רוצה תשובות, תשמור על שרשור אחיד, עם הרבה מידע ומדי פעם תרענן, תעדכן ותעלה שאלות. לפתוח דיונים ב5 פורום שונים זה מאוד מבלבל. אני כבר לא יודע מה אתה מחפש...:roll:

סאב נורמאלי זה סאב שיש לו העברת סיגנל לרמקולים עם HPF. זאת הדרך שרוב האנשים מחברים מוניטורים לסאב וכך בנויים רוב הסאבים. אני לא מדבר על הצעצועים הקטנים שאמורים להשלים מערכות של רמקולים לויניים. אבל להכלי את כל הסאב לא ממש ניתן כי זה שונה מסאב לסאב. יש לך את הסאב "המקורי" של יממה, הHS8S שיש לו את כל הכניסות והיצואת שאתה צריך ושליטה שאתה מחפש. וכך כל סאב "מוניטור". אבל לרוב הם לא נותנים תפוקה כמו סאב "רגיל" והמחיר יחסית גבוה.

http://www.diez.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=6285240

אבל שוב, אני כבר לא זוכר מה התקציב, מה הדרישות....

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

BUGY כתב:
...
...
·אז שוב, אתה רוצה תשובות, תשמור על שרשור אחיד, עם הרבה מידע ומדי פעם תרענן, תעדכן ותעלה שאלות. לפתוח דיונים ב5 פורום שונים זה מאוד מבלבל. אני כבר לא יודע מה אתה מחפש...:roll:

סאב נורמאלי זה סאב שיש לו העברת סיגנל לרמקולים עם HPF. זאת הדרך שרוב האנשים מחברים מוניטורים לסאב וכך בנויים רוב הסאבים. אני לא מדבר על הצעצועים הקטנים שאמורים להשלים מערכות של רמקולים לויניים. אבל להכלי את כל הסאב לא ממש ניתן כי זה שונה מסאב לסאב. יש לך את הסאב "המקורי" של יממה, הHS8S שיש לו את כל הכניסות והיצואת שאתה צריך ושליטה שאתה מחפש. וכך כל סאב "מוניטור". אבל לרוב הם לא נותנים תפוקה כמו סאב "רגיל" והמחיר יחסית גבוה.

http://www.diez.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=6285240

אבל שוב, אני כבר לא זוכר מה התקציב, מה הדרישות....
...
·

אני בדקתי את רוב הסאבים שמציאים יציאות חתוכות ב80HZ, ואין משהו בתקציב שלי (2K) ששווה את הכסף. בגלל זה אני מנסה לירות לכל הכיוונים ולצאת מהתחום שם הסאבוופר סטודיו.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

תראה, ההבדל בין 80 ל90 לא כזה גדול, במיוחד עם הסלופ לא חד מדי. חוץ מזה, רצוי לא לעלות מעל 80, לרוב, כי אז מתחילים להבדיל בכיווניות של הסאב, מה שאתה לא רוצה אלה עם כן יש לך שנים כאלה מתחת לכל רמקול. מה שאני אומר, שאתה מסתבך מאוד בשביל משהו יחסית שולי, לדעתי. DSP, מיקרופון כיול, אלה דברים מעולים ורצויים מאוד, אבל זה לא קשור לסאב ולא אמור לבוא על חשבון הסאב. וזה בטח לא בתקציב של סאב+DSP+מיקרופון=2K. זאת גם התעסקות (למרות שזה יכול להיות יתרון).

ב2K אתה צריך לחפש ביד שניה ורק ביד שניה. כמובן שזה יכול לקחת זמן כי הכל תלוי במה יש למכירה. או להגדיל את התקציב. לדעתי, ולא נכנס לך לכיס, עדיף למשוך כמה חודשים ולחסוך לסאב שיתאים לך ולא להתפשר עכשיו. זאת הגישה שלי בחיים (קונים פעם אחת, קונים בזול יוצא ביוקר וכדומה....).

דומגה בשלף:
https://www.hometheater.co.il/vt279792.html

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

BUGY כתב:תראה, ההבדל בין 80 ל90 לא כזה גדול, במיוחד עם הסלופ לא חד מדי. חוץ מזה, רצוי לא לעלות מעל 80, לרוב, כי אז מתחילים להבדיל בכיווניות של הסאב, מה שאתה לא רוצה אלה עם כן יש לך שנים כאלה מתחת לכל רמקול. מה שאני אומר, שאתה מסתבך מאוד בשביל משהו יחסית שולי, לדעתי. DSP, מיקרופון כיול, אלה דברים מעולים ורצויים מאוד, אבל זה לא קשור לסאב ולא אמור לבוא על חשבון הסאב. וזה בטח לא בתקציב של סאב+DSP+מיקרופון=2K. זאת גם התעסקות (למרות שזה יכול להיות יתרון).

ב2K אתה צריך לחפש ביד שניה ורק ביד שניה. כמובן שזה יכול לקחת זמן כי הכל תלוי במה יש למכירה. או להגדיל את התקציב. לדעתי, ולא נכנס לך לכיס, עדיף למשוך כמה חודשים ולחסוך לסאב שיתאים לך ולא להתפשר עכשיו. זאת הגישה שלי בחיים (קונים פעם אחת, קונים בזול יוצא ביוקר וכדומה....).

דומגה בשלף:
https://www.hometheater.co.il/vt279792.html
...
·

הערכת כיול לא תבוא על חשבון הסאב. אני פשוט רוצה לקנות סאבוופר מבלי להיות תלוי באם יש לו יציאות חתוכות ב80 הרץ - וזה גם פותח בפניי עולם חדש של סאבוופרים עם תמורה גבוהה למחיר כמו כל מני קליפשים מאמאזון למינהם.

ולכן אני רוצה לחבר את הסאבוופר בצורה הכי טובה שאני יכול. כלומר, לא סתם לפצל את האות. יש כאלה שהציעו לי קרוס אבל יש רק לרכב וצריך לחפש אחד אמין (ואחד טוב עולה כמו MINIDSP) - חלק אמרו DIY ואין לי את היכולות. אז אתה מבין אותי שאני מנסה לחפש עזרה בכל מני מקומות.

הבעיה היא שאני רק צריך להגביל את הHS5 לגנן מתחת לX הרץ - לא כל מני דברים אחרים כמו TA וכו'.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #8 

Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2