קליטת ערוצים בעידן +כיצד ?
קניתי לבן LG 550Z עם טיונר דיגיטלי לקליטת ערוצי עידן +
ביס יבואו להתקין את הממיר רק בעוד שבוע וחצי .
כיצד מגדיר ערוצים 2, 10 ?
לא מוצא . יש לווין עמוס 4 שמופיע ברשימה ולא לווין עמוס 7
ואין את התדר 11083
https://www.payngo.co.il/tv-screens/led ... g-led.html
ביס יבואו להתקין את הממיר רק בעוד שבוע וחצי .
כיצד מגדיר ערוצים 2, 10 ?
לא מוצא . יש לווין עמוס 4 שמופיע ברשימה ולא לווין עמוס 7
ואין את התדר 11083
https://www.payngo.co.il/tv-screens/led ... g-led.html
נראה שיש ממיר לוויני וממיר קרקעי בטלוויזיה.
בכדי לקלוט את הערוצים מהלווין תצטרך לחבר צלחת לווין לטלוויזיה.
בכדי לקלוט את הערוצים מהשידור הקרקעי (עידן פלוס), כתלות באיכות הקליטה בדירה/בית, תצטרך לחבר אנטנה פנימית או חיצונית לטלוויזיה.
באיזור המרכז עידן פלוס נקלט באפיק 26 (תדר 514MHz) ובאיזור הדרום והצפון באפיק 29 (תדר 538MHz).
בכדי לקלוט את הערוצים מהלווין תצטרך לחבר צלחת לווין לטלוויזיה.
בכדי לקלוט את הערוצים מהשידור הקרקעי (עידן פלוס), כתלות באיכות הקליטה בדירה/בית, תצטרך לחבר אנטנה פנימית או חיצונית לטלוויזיה.
באיזור המרכז עידן פלוס נקלט באפיק 26 (תדר 514MHz) ובאיזור הדרום והצפון באפיק 29 (תדר 538MHz).
נערך לאחרונה על ידי liorp ב 23/08/2017 21:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
·OhadSela כתב:יש לי גם טלויזיה של LG אני קולט בה את שני המשדרים של עידן פלוס עם חיבור פשוט של אנטנה ליד החלון...
זה עוד כלום. באחד המיתקני שידור של גלי צהל נתקלתי במקרה שבעמדת שמירה ממתכת אפשר היה לשמוע רדיו ללא המקלט כלל. ועל דברים פשוטים, כמו על הנורות פלורסנט למשל שדולקות גם מבלי שהן מחוברות למשהו כלל באזור של מיתקני שידור, אני כבר לא מדבר.
·אתה הוזה תיקח כדוריםsys_admin כתב:·......
זה עוד כלום. באחד המיתקני שידור של גלי צהל נתקלתי במקרה שבעמדת שמירה ממתכת אפשר היה לשמוע רדיו ללא המקלט כלל. ועל דברים פשוטים, כמו על הנורות פלורסנט למשל שדולקות גם מבלי שהן מחוברות למשהו כלל באזור של מיתקני שידור, אני כבר לא מדבר....
@יוליוס
·בעצם יש לך 2 ממירים מובנים אחד לוויני ,ואחד קרקעי (עידן).
\איזה תשתית מגיעה לדירה? יס?
אם של יס לא תצליח לקלוט את הערוצים הפתוחים שמשודרים בלווין(ולא קוראים להם ערוצי עידן) כי התדר החדש הוא בH.
אם יש אנטנה מרכזית צריך להתחבר לתקע השני ולסרוק TV דיגיטלי .
·בעצם יש לך 2 ממירים מובנים אחד לוויני ,ואחד קרקעי (עידן).
\איזה תשתית מגיעה לדירה? יס?
אם של יס לא תצליח לקלוט את הערוצים הפתוחים שמשודרים בלווין(ולא קוראים להם ערוצי עידן) כי התדר החדש הוא בH.
אם יש אנטנה מרכזית צריך להתחבר לתקע השני ולסרוק TV דיגיטלי .
@sys_admin
·
הקשר שהוא התכוון אליו זה שבכל הדגמים החדשים של LG יש2 טיונרים אחד לוויני ואחד קרקעי ,אבל הכותרת שלהם בתפריט
היא ערוצי עידן +.לא משנה מאיזה טיונר אתה רואה.
בדגמים ישנים יותר הכותרת היא טלביזיה בשידור חי ,
·
הקשר שהוא התכוון אליו זה שבכל הדגמים החדשים של LG יש2 טיונרים אחד לוויני ואחד קרקעי ,אבל הכותרת שלהם בתפריט
היא ערוצי עידן +.לא משנה מאיזה טיונר אתה רואה.
בדגמים ישנים יותר הכותרת היא טלביזיה בשידור חי ,