מתלבט - oled c7 או מסך סמסונג פרימיום
שלום לכולם,
מתלבט מאוד לגבי המסך הבא שלי.
המרחק המקסימלי מהמסך בסלון הינו 3.2 מטר.
תכנים לצפיה: ערוצים 10 ו 2, סדרות ב vod, שימוש בסוני פלייסטיישן 4 פרו (4k ו hdr)
תקציב כ 10k שח - גמיש.
עיצוב חשוב מאוד מאחר והמסך יהיה פריט מרכזי בסלון
הסלון מואר במהלך היום
ההתלבטות:
מסך oled c7 55 inch - כ 10k שח - אופציה עדיפה כמסך איכותי מאוד במחיר יחסית שפוי
מסך ks8000 60 inch - כ 8k שח - בגלל הדיווחים בפורום על איכות ההרכבה ועל הזליגות אור וכמובן על השירות - ממש חושש ללכת על האופציה הזו
מסך ks8000 65 inch - כ 10k שח- בגלל הדיווחים בפורום על איכות ההרכבה ועל הזליגות אור וכמובן על השירות - ממש חושש ללכת על האופציה הזו
מסך oled c7 65 inch - כ 16k שח - אלך על האופציה הזו אם לא תהיה ברירה
אם יש עוד מסכים שאתם ממליצים אשמח לשמוע.
אגב, היום יש לי מסך lg 621y 47 inch והוא בסדר בגודל שלו (טוב, אולי קצת קטן...) אבל השאלה היא האם 55 אינצ יספיקו לי...
מצורפת תמונה של המסך 47 אינץ בסלון.
מתלבט מאוד לגבי המסך הבא שלי.
המרחק המקסימלי מהמסך בסלון הינו 3.2 מטר.
תכנים לצפיה: ערוצים 10 ו 2, סדרות ב vod, שימוש בסוני פלייסטיישן 4 פרו (4k ו hdr)
תקציב כ 10k שח - גמיש.
עיצוב חשוב מאוד מאחר והמסך יהיה פריט מרכזי בסלון
הסלון מואר במהלך היום
ההתלבטות:
מסך oled c7 55 inch - כ 10k שח - אופציה עדיפה כמסך איכותי מאוד במחיר יחסית שפוי
מסך ks8000 60 inch - כ 8k שח - בגלל הדיווחים בפורום על איכות ההרכבה ועל הזליגות אור וכמובן על השירות - ממש חושש ללכת על האופציה הזו
מסך ks8000 65 inch - כ 10k שח- בגלל הדיווחים בפורום על איכות ההרכבה ועל הזליגות אור וכמובן על השירות - ממש חושש ללכת על האופציה הזו
מסך oled c7 65 inch - כ 16k שח - אלך על האופציה הזו אם לא תהיה ברירה
אם יש עוד מסכים שאתם ממליצים אשמח לשמוע.
אגב, היום יש לי מסך lg 621y 47 inch והוא בסדר בגודל שלו (טוב, אולי קצת קטן...) אבל השאלה היא האם 55 אינצ יספיקו לי...
מצורפת תמונה של המסך 47 אינץ בסלון.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אם יש תקציב אני הייתי הולך על "65 OLED. יש לנו כמה מסכים כאלה בעבודה, זה משהו משהו. שים לב רק שיש מצב שעם מסך "65 הרהיט לא יאפשר לך למרכז את המסך עם הקיר האחורי וזה עלול לגרום לו לבלוט ימינה אל תוך המטבח.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@GuyElya
למרחק הזה הייתי ממליץ על 65 עם עדיפות ל OLED --- אבל זה רק מפני שאני "משוחד"
ד"א -- המחירים שציינת הם מייבוא מקביל ?? (C7 65 ב 16K למשל...) יש לי חבר שמתעניין ב C7 והמחירים שהוא הזכיר רחוקים מאד משלך.
למרחק הזה הייתי ממליץ על 65 עם עדיפות ל OLED --- אבל זה רק מפני שאני "משוחד"
ד"א -- המחירים שציינת הם מייבוא מקביל ?? (C7 65 ב 16K למשל...) יש לי חבר שמתעניין ב C7 והמחירים שהוא הזכיר רחוקים מאד משלך.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
יחרוג כ 5 סמ מכל צד או 10 סמ מהצד של החלון. את החלון אנחנו גם ככה לא פותחים..RobotCop כתב:אם יש תקציב אני הייתי הולך על "65 OLED. יש לנו כמה מסכים כאלה בעבודה, זה משהו משהו. שים לב רק שיש מצב שעם מסך "65 הרהיט לא יאפשר לך למרכז את המסך עם הקיר האחורי וזה עלול לגרום לו לבלוט ימינה אל תוך המטבח....
יהיה נורא לדעתך?
55 אינץ מתאים מבחינת גודל (לקיר המדובר) ותקציב אבל לא יתן כנראה את החוויה שמסך 65 אינץ יספק בהנחה ואבחר בו.
גם אני הייתי בוחר ״65.
ואם התקציב מאפשר אז oled ולא סמסונג
אבל כפי שכתבו למעלה אין לך קיר אפילו ל ״55.
תחשוב על שינוי סדרי הישיבה אם זה מתאפשר. למשל בקיר הנגדי או אחר.
(אנשים מתקבעים בדכ׳ איפוא תעמוד הספה, ולא איפוא תהיה הטלוויזיה).
ואם התקציב מאפשר אז oled ולא סמסונג
אבל כפי שכתבו למעלה אין לך קיר אפילו ל ״55.
תחשוב על שינוי סדרי הישיבה אם זה מתאפשר. למשל בקיר הנגדי או אחר.
(אנשים מתקבעים בדכ׳ איפוא תעמוד הספה, ולא איפוא תהיה הטלוויזיה).
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אני חושב ש"65 תחרוג יותר מ5 ס"מ בצד של המטבח כי המדף שאתה מעמיד עליו את המסך לא ממורכז לרהיט או לקיר.GuyElya כתב:יחרוג כ 5 סמ מכל צד או 10 סמ מהצד של החלון. את החלון אנחנו גם ככה לא פותחים........
יהיה נורא לדעתך?...
עד כמה זה נורא אם היא תחרוג מהקיר? לדעתי זה לא שווה את הסיכון שאיזה אורח יחליט להשען על הקיר (די לגיטימי תכל'ס) ופוף המסך החדש שלך מרוסק על הרצפה.
תודה לכולכם על התגובות.
הקיר ברוחב 135 סמ בעוד שטלויזית 55 אינצ 125 סמ ו 65 אינצ 145 סמ.
לגבי המזנון, הטלויזיה מיועדת להיות תלויה על הקיר.
נוטה ללכת על ה oled... המחיר של ה 65 אינץ מרתיע אותי.. במיוחד בשל העובדה שאולי בכל זאת ה 55 אינץ יעשה את העבודה במחיר שפוי יותר (כמעט חצי מחיר).
אם בכל זאת יש רעיונות נוספים, אשמח לשמוע.
הקיר ברוחב 135 סמ בעוד שטלויזית 55 אינצ 125 סמ ו 65 אינצ 145 סמ.
לגבי המזנון, הטלויזיה מיועדת להיות תלויה על הקיר.
נוטה ללכת על ה oled... המחיר של ה 65 אינץ מרתיע אותי.. במיוחד בשל העובדה שאולי בכל זאת ה 55 אינץ יעשה את העבודה במחיר שפוי יותר (כמעט חצי מחיר).
אם בכל זאת יש רעיונות נוספים, אשמח לשמוע.
אודיע לך כמה שילמתי כשאסגור.sigamore כתב:@GuyElya
למרחק הזה הייתי ממליץ על 65 עם עדיפות ל OLED --- אבל זה רק מפני שאני "משוחד"![]()
ד"א -- המחירים שציינת הם מייבוא מקביל ?? (C7 65 ב 16K למשל...) יש לי חבר שמתעניין ב C7 והמחירים שהוא הזכיר רחוקים מאד משלך....
במחירים כאלו קונה רק יבואן רשמי עם אחריות מסודרת. מחפש ראש שקט.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@GuyElya
·בשביל קצת למקד אותך בוא נתחיל מהסמסונגים שציינת. כנראה שהן כבר לא במלאי גם אם אתה מוצא אותן ולכן לא בהכרח רלוונטיות. מסכי הפרימיום של סמסונג השנה נתנו קפיצה משמעותית במחיר ולכן התקציב שלך עלול לא להספיק ולכן שכדאי שתבדוק מה באמת זמין בשוק מבחינת סמסונג.
השאלה הכי קריטית בהתלבטות לגבי OLED לבין LED היא עד כמה סביבת הצפיה שלך מוחשכת או מוארת. לאור העובדה שמסכי סמסונג יקרים יותר, אין שום סיבה להעדיף אותם לצפיה בחושך (אלא אם דברים כמו סמארט TIZEN והשליטה על ממירי יס/הוט וכו׳ שיש לסמסונג חשובה לך). בסביב מוארת יש יותר הגיון להתלבט אבל הגם אז הOLED תהיה בהירה יותר מהמסך הנוכחי שלך והLED רק תתן לך peak brightness גבוה יותר
·בשביל קצת למקד אותך בוא נתחיל מהסמסונגים שציינת. כנראה שהן כבר לא במלאי גם אם אתה מוצא אותן ולכן לא בהכרח רלוונטיות. מסכי הפרימיום של סמסונג השנה נתנו קפיצה משמעותית במחיר ולכן התקציב שלך עלול לא להספיק ולכן שכדאי שתבדוק מה באמת זמין בשוק מבחינת סמסונג.
השאלה הכי קריטית בהתלבטות לגבי OLED לבין LED היא עד כמה סביבת הצפיה שלך מוחשכת או מוארת. לאור העובדה שמסכי סמסונג יקרים יותר, אין שום סיבה להעדיף אותם לצפיה בחושך (אלא אם דברים כמו סמארט TIZEN והשליטה על ממירי יס/הוט וכו׳ שיש לסמסונג חשובה לך). בסביב מוארת יש יותר הגיון להתלבט אבל הגם אז הOLED תהיה בהירה יותר מהמסך הנוכחי שלך והLED רק תתן לך peak brightness גבוה יותר
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 522
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כבעלים חדש של B6 65 אינצ' ( שרשור ''התחדשתי'' בקרוב
) - אין מה להתלבט. נסה למצוא אחת מתצוגה בחנות מתמחה. 55 אינצ' יראה לך קטן ותצטער בהמשך...
הסלון מואר ביום אבל אם רוב הצפייה היא בשעות הערב/לילה אז אין בעיה.
ומסכים עם מה שאמרו לפני על המזנון.
בהצלחה ותתחדש
הסלון מואר ביום אבל אם רוב הצפייה היא בשעות הערב/לילה אז אין בעיה.
ומסכים עם מה שאמרו לפני על המזנון.
בהצלחה ותתחדש
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
רק אתה יכול לענות על השאלה הזו.
כבר הבנת שoled מבחינת איכות יהיה עדיף משמעותית.
כבר הבנת ש65 מבחינת גודל למרחק צפייה יהיה עדיף מ 55.
מכאן מאילך זו החלטה שלך לפי סדר החשיבות של גודל/איכות /תקציב.
כבר הבנת שoled מבחינת איכות יהיה עדיף משמעותית.
כבר הבנת ש65 מבחינת גודל למרחק צפייה יהיה עדיף מ 55.
מכאן מאילך זו החלטה שלך לפי סדר החשיבות של גודל/איכות /תקציב.