LG sj800y מדהימה!
אוקיי, אז ככה. בתקופה האחרונה עקבתי אחרי מה שקורה כאן בפורום והדיבורים והביקורות של מסכים. אין ספק שאנשים כאן ובאופן כללי הם חסידי פאנל av שכביכול מציג את התמונה הכי טובה השחורים המוחלטים הכי טובים. וכן אני יכולתי להשתכנע שפנאל ips הוא פחות איכותי. אבל תכלס לא השתכנעתי. המשכתי לחפור בעוד אתרים בחול .כן בינהם גםrtings שדיי מחזק את הקונצזוס שסמסונג ובכלל פאנל הah הם מושלמים לניגודיות ושחור מוחלט או קרוב לכל. אבל לא ויתרתי והמשכתי. עד שמצאתי מאמר. שלא קשור לסוגי פאנלים אלה יותר לאיך קשור סוג השידור והתאמתו למסך הטלוויזיה. ודגש על טלוויזיה ולא כמסך מחשב או משהו אחר. אלה למה התכוון יוצר התוכן, סרט או משחק שישודר לפי פלטת צבעים ספציפית, שהיא גם תקן עולמי. לאחר מכן אני הבנתי שכל נביאי הזעם על LG טעו. ובגדול. אני רכשתי את המסך של LGוהכן כאשר מחברים אל המסך מכשיר כמו סוני 4 ומשחקים עם נצבעים ובק לייט ושחור גבוה ונמוך לא משנה איזה וריאציה אני אעשה השחור תמיד נראה שחור, אפור. דמויות לא ברורות בקטעים אפלים ומרוחות. אבל ברגע שסנכרנתי את השחורים עם הסוני. השחור עמוק ללא זליגות הבק לייט מהיר ולא מורגש בכלל. וזה אפילו לא ב4k. רק בfhd . אני מכריז על מלך חדש בעיר
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש ותהנה.
קודם כל מדובר על פאנל מסוג VA, לא av ולא ah.
אף אחד פה לא חסיד של טכנולוגיה מסוימת, אבל יש אנשים שחשוב להם ששחור יראה שחור ולא אפור, ושלא תהיה עננות בקטעים חשוכים. אף אחד גם לא טוען שמסכי VA מושלמים, רחוק מכך. גם להם יש את הבעיות שלהם.
ל-IPS יש את היתרונות שלו. בסצנות בהירות יכול להיות שהצבעים שהוא מפיק יראו מעט טוב יותר מתמונה שתתקבל מפאנל VA, וכמובן זווית הצפייה בפאנל IPS טובה בהרבה. אבל בכל מה שקשור לאחידות בשחור, ה-IPS נחות משמעותית ממסכים עם פאנל VA, אפילו אם רק בגלל שהניגודיות הגובהה יותר ב-VA מקטינה את חוזק התופעה.
יש לי מסך עם פאנל VA ויש לי גם מסך עם פאנל IPS, תנחש באיזה מהם אני צופה בד"כ.
אם ה-SJ800 דומה ביכולתיה למה ש-RTINGS בדקו ב-SJ8500, אז כן, יש למסך הזה ניגודיות גבוהה יחסית לפאנל IPS. אמנם, יש לו בעיות רבות מבחינת אחידות בשחורים, ויעילות ה-local dimming שלו גרועה מתמיד.
בעיקרון אם אתה אוהב את התמונה, אז הכל טוב, תהנה, אבל לא צריך לפתוח יוזר כדי לצאת בכל מני הכרזות.
אני שמח בשבילך שלא "וויתרת" והמשכת "לחפור", אבל ה"יוצר" התכוון למשהו שהוא צפה בו במסך OLED מקצועי שעולה עשרות אלפי דולרים, או מסכי LCD מקצועיים בעלויות דומות. מה שאתה רואה על מסך הטלוויזיה שלך בבית, ללא כיול, לא ממש קשור בשום דרך ל"כוונת היוצר".
קודם כל מדובר על פאנל מסוג VA, לא av ולא ah.
אף אחד פה לא חסיד של טכנולוגיה מסוימת, אבל יש אנשים שחשוב להם ששחור יראה שחור ולא אפור, ושלא תהיה עננות בקטעים חשוכים. אף אחד גם לא טוען שמסכי VA מושלמים, רחוק מכך. גם להם יש את הבעיות שלהם.
ל-IPS יש את היתרונות שלו. בסצנות בהירות יכול להיות שהצבעים שהוא מפיק יראו מעט טוב יותר מתמונה שתתקבל מפאנל VA, וכמובן זווית הצפייה בפאנל IPS טובה בהרבה. אבל בכל מה שקשור לאחידות בשחור, ה-IPS נחות משמעותית ממסכים עם פאנל VA, אפילו אם רק בגלל שהניגודיות הגובהה יותר ב-VA מקטינה את חוזק התופעה.
יש לי מסך עם פאנל VA ויש לי גם מסך עם פאנל IPS, תנחש באיזה מהם אני צופה בד"כ.
אם ה-SJ800 דומה ביכולתיה למה ש-RTINGS בדקו ב-SJ8500, אז כן, יש למסך הזה ניגודיות גבוהה יחסית לפאנל IPS. אמנם, יש לו בעיות רבות מבחינת אחידות בשחורים, ויעילות ה-local dimming שלו גרועה מתמיד.
בעיקרון אם אתה אוהב את התמונה, אז הכל טוב, תהנה, אבל לא צריך לפתוח יוזר כדי לצאת בכל מני הכרזות.
אני שמח בשבילך שלא "וויתרת" והמשכת "לחפור", אבל ה"יוצר" התכוון למשהו שהוא צפה בו במסך OLED מקצועי שעולה עשרות אלפי דולרים, או מסכי LCD מקצועיים בעלויות דומות. מה שאתה רואה על מסך הטלוויזיה שלך בבית, ללא כיול, לא ממש קשור בשום דרך ל"כוונת היוצר".
@TheCoolest
תודה. אגב ה הVa ah ו av . אלו טעויות של תיקון אוטומטי. אז כל הכבוד על הציניות. וכמובן שאין תחליף לoled מדובר סהכ על מדרגת כניסה למסכי led suhd ושאנשים שקונים פאנל ips לא יפחדו לקנות. הטכנולוגיה היא לא רעה בכלל, וצריך לדעת להשתמש בה . וכאמור התייחסותי לכך כי אנו אמורים לצפות בתוכן כמו שרצו שנראה אותו. לא היתה הכוונה למסך של עשרות אלפי שקלים או משהו בכיוון. אני אחדד זאת. הכוונה מבחינה של התאמת סרטים או משחקים לטווח הצבעיםשל limited rgbg כאשר התיכנות עובד על full ובדיקת התוכן גם כן. ולכן במידה ולא תהיה התאמה לא תתקבל אחידות לא בצבעים בטח לא בשחורים. אגב במצב זה ה local dimming שלו מהיר ומדויק
תודה. אגב ה הVa ah ו av . אלו טעויות של תיקון אוטומטי. אז כל הכבוד על הציניות. וכמובן שאין תחליף לoled מדובר סהכ על מדרגת כניסה למסכי led suhd ושאנשים שקונים פאנל ips לא יפחדו לקנות. הטכנולוגיה היא לא רעה בכלל, וצריך לדעת להשתמש בה . וכאמור התייחסותי לכך כי אנו אמורים לצפות בתוכן כמו שרצו שנראה אותו. לא היתה הכוונה למסך של עשרות אלפי שקלים או משהו בכיוון. אני אחדד זאת. הכוונה מבחינה של התאמת סרטים או משחקים לטווח הצבעיםשל limited rgbg כאשר התיכנות עובד על full ובדיקת התוכן גם כן. ולכן במידה ולא תהיה התאמה לא תתקבל אחידות לא בצבעים בטח לא בשחורים. אגב במצב זה ה local dimming שלו מהיר ומדויק
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
·לא הבנתי כלוםlokilook כתב:@TheCoolest
תודה. אגב ה הVa ah ו av . אלו טעויות של תיקון אוטומטי. אז כל הכבוד על הציניות. וכמובן שאין תחליף לoled מדובר סהכ על מדרגת כניסה למסכי led suhd ושאנשים שקונים פאנל ips לא יפחדו לקנות. הטכנולוגיה היא לא רעה בכלל, וצריך לדעת להשתמש בה . וכאמור התייחסותי לכך כי אנו אמורים לצפות בתוכן כמו שרצו שנראה אותו. לא היתה הכוונה למסך של עשרות אלפי שקלים או משהו בכיוון. אני אחדד זאת. הכוונה מבחינה של התאמת סרטים או משחקים לטווח הצבעיםשל limited rgbg כאשר התיכנות עובד על full ובדיקת התוכן גם כן. ולכן במידה ולא תהיה התאמה לא תתקבל אחידות לא בצבעים בטח לא בשחורים. אגב במצב זה ה local dimming שלו מהיר ומדויק...
אבל חשוב יותר מהכל ---- תתחדש ותהנה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- MaorOvadia794
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Maor Ovadia
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
הSJ800 פצצה הצבעים והחדות יותר טובים מהדגם של MU8000 של סמסונג יש לי את שניהם בבית
אגב הSJ800 הרבה יותר טוב מהSJ8500 חבל שאין מספיק חוות דעת על הSJ800
יש חוות דעת אחת בקישור הזה
https://www.johnlewis.com/lg-49sj800v-l ... fo-ratings
אגב הSJ800 הרבה יותר טוב מהSJ8500 חבל שאין מספיק חוות דעת על הSJ800
יש חוות דעת אחת בקישור הזה
https://www.johnlewis.com/lg-49sj800v-l ... fo-ratings
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
תתחדש. כיף לך שאתה מרוצה.

הרגת אותי עם ההכרזה הזו... חשבתי שכבר יצא OLED חדשאני מכריז על מלך חדש בעיר...
MaorOvadia794 / lokilook אפשר בבקשה לדעת מה ההגדרות שכיוננתם את הטלוויזיה לפיו ?
אני ראיתי שב RATINGS יש כיול והגדרות שהם בחרו, האם עשיתם אותו דבר או כיוון שלכם ?
גם אני קניתי את הטלוויזיה הזאת והיא אמורה להגיע עוד יומיים ...
אני ראיתי שב RATINGS יש כיול והגדרות שהם בחרו, האם עשיתם אותו דבר או כיוון שלכם ?
גם אני קניתי את הטלוויזיה הזאת והיא אמורה להגיע עוד יומיים ...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
·TheCoolest כתב:https://www.hometheater.co.il/vt282185.html
nuff said'...
אכן כן. מסתבר שהמלך החדש הוא עירום...