מודם קטן וזול ככל הניתן

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
solidas פותח השרשור
צייד דילים
צייד דילים
תגובות: 2847
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

אהלן רכשתי ראוטר נטגיר R8000 ואני רוצה להתנתק מבזק ולכן אני רוצה לרכוש מודם קטן וזול ככל הניתן כדי לחבר אותו לראוטר, חשוב לי גם שהמודם יהיה קטן ככל הניתן כי גם ככה הראוטר הזה הוא ענק, וכן חשוב לי שלא יהיו לי ניתוקים עם המודם הזה כמו שיש לי כעת ניתוקים עם המודם ראוטר של בזק (נטגיר DGN 2200).

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון אני משער שאתה מכיר את הרשימה של netcheif .

אישית יש לי ניסיון טוב עם ה-tplink 9970 כמודם (גם מודם/ראוטר וגם כמודם בלבד המחובר לראוטר אחר). ה-9970 עונה לכל הצרכים שלך חוץ מהגודל הפיסי אולי (הוא זול וטוב).

מבחינת גודל פיסי אני די מרוצה מה-netgear DM200. הבעיה שהגודל הפיסי/עיצוב זה פחות או יותר הדבר היחיד שאני באמת מרוצה ממנו - ראה עוד פרטים כאן . שם לב שבסופו של דבר ה-DM200 כן עובד לי יציב 100% רק הקצב יותר נמוך ממודמים שתומכים ב-G.INP.

דרך אגב, מאד יכול להיות שאם יש לך ניתוקים זה בכלל מהתשתית של בזק ולא מהמודם. הייתי מתחיל מללחוץ על בזק לפתור את הבעיה.

solidas פותח השרשור
צייד דילים
צייד דילים
תגובות: 2847
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

@eran405
·קודם תודה על המענה המהיר, שנית הניתוקים הם דבר חדש שיש לי באינטרנט-זה מופיע מידי פעם-ז"א האינטרנט מתנתק ואז אחרי כמה שניות ולעתים דקות הוא מתחבר, אם אני מכבה ומדליק את המודם-גם כן יש לי אינטרנט, יש עוד בעיה עם המודם שלהם זה שלעתים אני מאבד את הרשת של ה5GH אבל כמעט תמיד(למעט בהתנתקויות) הרשת של ה2.4GH קיימת, אני אשמח אם תוכל לתת לי גם קישורים לרכישה של המודמים הנ"ל בכמה שיותר זול
תודה והמשך לילה טוב

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #4 

@solidas
·

1. אני לא מבין למה לשבור את הראש. פשוט תלונן לתמיכה של בזק ושהם יסדרו לך את הניתוקים לא משנה איך. אם לדעתם הבעיה במודם ישלחו אותך להחליף מודם בבזק סטור. לדעתי הבעיה בקו ולכן החלפת המודם (בבזק סטור או לקנות פרטי) לא תעזור אבל אי אפשר לדעת עד שלא תחליף מודם/יתקנו לך את התשתית. אחרי שבזק יסדרו לך את התשתית וזה יעבוד יציב עם מודם שלהם אז תקנה מודם פרטי ותעבור לשוק סיטונאי.

לגבי ה-wifi אני לא מבין מה הקשר למודם. אמרת בהודעה הראשונה שאתה משתמש ב-R8000 כראוטר. דרך אגב כשאתה אומר שיש לך ניתוקים באינטרנט בדקת בחיבור קווי ישירות מול המודם ו/או את הסינכרון של המודם? יכול להיות שכל הבעיות זה רק ב-R8000 ואין שום קשר למודם ולבזק?

2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912721
דרך אגב אם אתה קונה את ה-9970 דבר ראשון תעדכן קושחה. לפחות פעם אחרונה שקניתי הוא הגיע עם קושחה ישנה ובעייתית.

את ה-DM200 אין בארץ וצריך להזמין מחו"ל. אני הזמנתי מאזמון אטיליה, זה הכי זול שמצאתי בזמנו. שם לב שאין לו wifi בכלל אז אין בעיה עם משרד התקשורת וכו'.
תיקון: לא היה בארץ כשאני הזמנתי. אני רואה עכשיו שיש לפחות ב-KSP: https://ksp.co.il/?uin=39039

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”