דומננטיות ברמקול שמאל
אהלן חברים, שמתי לב שברמקול שמאל ישנה דומיננטיות לצלילי המיד ולגבוהים, הרכבתי את הראש לפי המדריך שיש בפורום, הדבר היחיד שהיה קשה לי לבצע הוא כיוון האזימוט, לא הצלחתי לכוון את האזימוט מבסיס הזרוע ( jelco 750), לאחר מכן ניסיתי לשחק עם השלה עצמה, אבל ללא הצלחה.
עצות יתקבלו בברכה, תודה.
עצות יתקבלו בברכה, תודה.
[imgbig]https://c1.staticflickr.com/5/4385/3590 ... f06d_b.jpg[/imgbig]
הבורג המסומן אמור לאפשר לך לסובב את השילה על הבסיס שלה ולכוון אזימוט. יכול להיות שאני רואה שיניים בין הבסיס לגוף השילה, שזה אומר שצריך לשלוף את הבסיס, לסובב שן, לבדוק - עד שמגיעים לתוצאה מיטיבית.
אני לא לגמרי זוכר - עבר די הרבה זמן מאז ש"התעסקתי" עם זרוע כזאת
בכל מקרה, אזימוט לא מכוון לא אמור להפיק דומיננטיות מאוד משמעותית של ערוץ מסויים. בעיקר פגיעה כללית ברזולוציה ובבימת הצליל - לפחות כך מנסיוני האישי.
הבורג המסומן אמור לאפשר לך לסובב את השילה על הבסיס שלה ולכוון אזימוט. יכול להיות שאני רואה שיניים בין הבסיס לגוף השילה, שזה אומר שצריך לשלוף את הבסיס, לסובב שן, לבדוק - עד שמגיעים לתוצאה מיטיבית.
אני לא לגמרי זוכר - עבר די הרבה זמן מאז ש"התעסקתי" עם זרוע כזאת
בכל מקרה, אזימוט לא מכוון לא אמור להפיק דומיננטיות מאוד משמעותית של ערוץ מסויים. בעיקר פגיעה כללית ברזולוציה ובבימת הצליל - לפחות כך מנסיוני האישי.
@Janti
·שלום, המשקל הוא במיליגרם אחד יותר מהמלצת היצרן ובהתאם גם האנטי סקייט והמגעים תקינים.
אני יודע שהראש נראה בחוץ מדי אבל כך יצא לי כשכיוונתי אותו בהתאם לשתי הנקודות בפרוטרקטור, שהוא ספציפי לזרוע הזאת.
אתה חושב ששווה לנסות כיול מחדש לראש?
תודה
·שלום, המשקל הוא במיליגרם אחד יותר מהמלצת היצרן ובהתאם גם האנטי סקייט והמגעים תקינים.
אני יודע שהראש נראה בחוץ מדי אבל כך יצא לי כשכיוונתי אותו בהתאם לשתי הנקודות בפרוטרקטור, שהוא ספציפי לזרוע הזאת.
אתה חושב ששווה לנסות כיול מחדש לראש?
תודה
- capten
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
אני ההיתי חושד באנטי סקייטינג.
זאת טעות נפוצה לכוון אותו לפי משקל הזרוע.
צריך לקחת תקליט עם צד אחד חלק , להניח את הזרוע עם המחט עליו בזמן שמסתובב ולכוון כך שהזרוע תמצא במנוחה בערך באמצע עד השליש החיצוני של התקליט.
כאשר האנקי סקייט לא מכוון כשורה המחט נלחצת יותר לאחד מצידי התעלה ולכן הסאונד נשמע לא מאוזן.
זאת טעות נפוצה לכוון אותו לפי משקל הזרוע.
צריך לקחת תקליט עם צד אחד חלק , להניח את הזרוע עם המחט עליו בזמן שמסתובב ולכוון כך שהזרוע תמצא במנוחה בערך באמצע עד השליש החיצוני של התקליט.
כאשר האנקי סקייט לא מכוון כשורה המחט נלחצת יותר לאחד מצידי התעלה ולכן הסאונד נשמע לא מאוזן.
ולכוון כך שהזרוע תמצא במנוחה בערך באמצע עד השליש החיצוני של התקליט.
·הכוונה להציב את הזרוע במיקום שאמרת וכאשר האנטי סקייט יכוון כראוי הזרוע לא אמורה לזוז פנימה או החוצה מהתקליט?
איפה משיגים תקליט עם צד אחד חלק?
תודה
·הכוונה להציב את הזרוע במיקום שאמרת וכאשר האנטי סקייט יכוון כראוי הזרוע לא אמורה לזוז פנימה או החוצה מהתקליט?
איפה משיגים תקליט עם צד אחד חלק?
תודה
- Janti
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- שם מלא: Janti
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
·פרוטרקטור 2 נק' לא שווה הרבה אם האובר-הנג לא מכוון קודם. אובר-הנג מכוונים כאשר הזרוע בקו ישר מעל הספינדל והמחט הכי קרובה לתקליט שאפשר. אם הזרוע לא מגיעה לספינדל - משחררים אותה רק לבדיקה. זה חשוב מאוד. וודא שיש לך 15 מ"מ ורק אז בצע יישור 2 נק'. כן, בהחלט. אני חושב שאתה צריך לכוון מחדש. שים לב שהערוץ השמאלי מוקלט על הדופן הפנימית של החריץ. חוסר באנטי-סקייט גורם לנטיית יתר של המחט פנימה וזה בהחלט תואם את התופעה שציינת.GalGayer כתב:אני יודע שהראש נראה בחוץ מדי אבל כך יצא לי כשכיוונתי אותו בהתאם לשתי הנקודות בפרוטרקטור, שהוא ספציפי לזרוע הזאת....
נערך לאחרונה על ידי Janti ב 23/08/2017 12:51, נערך פעם 1 בסך הכל.