Star Wars Obi-Wan Kenobi הסידרה ב Disney+ ב 22/05/22
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.empireonline.com/movies/star ... vie-works/
עדיין לא הכרזה רשמית, אבל הדלפה די מבוססת. נמתין למידע יותר מוצק.
https://www.imdb.com/title/tt8466564/
עדיין לא הכרזה רשמית, אבל הדלפה די מבוססת. נמתין למידע יותר מוצק.
https://www.imdb.com/title/tt8466564/
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 14/02/2022 15:21, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
רוג 1 היה מוצלח ומשובח יותר מ ה"פרילוגיה" ו השביעי.
מקווה שהשמיני לפחות יתקרב לשם.
ההיסטוריה של אובי וואן (בן קנובי) דיי מוכרת בסהכ, מאז שהיה פאדואן ועד למסטר.
מעניין לדעת מה עבר עליו עד שפגש את לוק או אך היה בצעירותו ומה משך אותו להיות פאדואן/יאנגלינג (ידוע שיודה היה מלמד את ה"יאנגלינגז" את התורה).
מעניין מה יהיה הסיפור.
גם אותי פחות "מרתק" לדעת מה עבר על האן סולו כ-מבריח ואת ההשתלשלות עם ה"האטים" ובטח יסופר בהרחבה על המיליניום פאלקון (לפני שפגש את לוק ובן).
אך אם יסופר ויבויים וישוחק ברמה שתתקרב לרוג 1 - הרי זה משובח.
מקווה שהשמיני לפחות יתקרב לשם.
ההיסטוריה של אובי וואן (בן קנובי) דיי מוכרת בסהכ, מאז שהיה פאדואן ועד למסטר.
מעניין לדעת מה עבר עליו עד שפגש את לוק או אך היה בצעירותו ומה משך אותו להיות פאדואן/יאנגלינג (ידוע שיודה היה מלמד את ה"יאנגלינגז" את התורה).
מעניין מה יהיה הסיפור.
גם אותי פחות "מרתק" לדעת מה עבר על האן סולו כ-מבריח ואת ההשתלשלות עם ה"האטים" ובטח יסופר בהרחבה על המיליניום פאלקון (לפני שפגש את לוק ובן).
אך אם יסופר ויבויים וישוחק ברמה שתתקרב לרוג 1 - הרי זה משובח.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כל מעריץ של הסידרה חולם מצעירותו על סרטים נוספים. אז קיבלנו את הטרילוגיה השניה שהייתה טובה/רעה (תלוי את מי אתה שואל), אבל כולם צפו בה, ואני יותר מפעם אחת - לכן אני שמח מאוד שמוסיפים עוד סרטים בעולם הזה.
·שי-כ כתב:די מעייף כל הפריקוולים האלה, ודי הורסים את הסיפור. אך בטח כמו כל הפריקים, אני ירוץ בסוף לראות בקולנוע כשייצא...
דיסני שילמו ללוקאס 4 מיליארד $ (
בנתיים רוג1 היה לא רע , אני דווקה אופטימי לגבי ההמשך .
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אין לי בעיה עם המשכים וחידושים בסדרה, בתור חובב מושבע. הבעיה שלי היא עם הגזמות שהורסת את הסיפור, כמו הסדרה המצוירת לדוגמה (התיאשתי אחרי עונה 1), שאם אתה לוקח בחשבון את כל הניסיון לחימה שצבר הייניקן במלחמות המשובטים, לא ברור איך לוק מנצח אותו בקרב השני, בלי כמעט ניסיון... (שוב, זאת סתם דוגמה).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
פשוט שתה אותושי-כ כתב:א שאם אתה לוקח בחשבון את כל הניסיון לחימה שצבר הייניקן במלחמות המשובטים, לא ברור איך לוק מנצח אותו בקרב השני, בלי כמעט ניסיון... (שוב, זאת סתם דוגמה)....
אם היה נניח טובורג או קרלסברג בטח היה קשה יותר!
השם הוא אנאקין
-
Huber
- חבר במועדון HT

·שי-כ כתב:אין לי בעיה עם המשכים וחידושים בסדרה, בתור חובב מושבע. הבעיה שלי היא עם הגזמות שהורסת את הסיפור, כמו הסדרה המצוירת לדוגמה (התיאשתי אחרי עונה 1), שאם אתה לוקח בחשבון את כל הניסיון לחימה שצבר הייניקן במלחמות המשובטים, לא ברור איך לוק מנצח אותו בקרב השני, בלי כמעט ניסיון... (שוב, זאת סתם דוגמה)....
https://www.quora.com/How-did-Luke-Skyw ... arth-Vader
-
Huber
- חבר במועדון HT

דווקא כן, כמעט כל נקודה שהוא העלה שם מסבירה את זה. לדוגמא:
[left]Vader chooses to make this a straight up lightsaber duel. In ESB, Vader fences with Luke to some degree, but takes advantage of Luke's inexperience, by using the force to pelt him with debris during the fight. This keeps Luke off guard and beats him up. In the RotJ fight, Vader doesn't use the Force to attack Luke indirectly. Instead, they go at it one on one, which gives the advantage to the younger, fitter Skywalker.
[/left]
[left]Vader chooses to make this a straight up lightsaber duel. In ESB, Vader fences with Luke to some degree, but takes advantage of Luke's inexperience, by using the force to pelt him with debris during the fight. This keeps Luke off guard and beats him up. In the RotJ fight, Vader doesn't use the Force to attack Luke indirectly. Instead, they go at it one on one, which gives the advantage to the younger, fitter Skywalker.
[/left]
-
Huber
- חבר במועדון HT

האם נראה סרט של המעריצים לפני סרט מהאולפנים?