איך לנצל את ה-nvidia shield לטובת סטרימינג?
מה הדרך הכי טובה להזרמת סרטים מהמחשב האישי ל-shield? בהנחה וכל מה שאני צריך זה הורדת טורנטים במחשב
(+ תרגום) והזרמה שלהם ל-Shield. ניסיתי לשתף את תיקיית ההורדות במחשב ברשת הביתית ולגשת אליה מה-shield דרך ES File Explorer (הניגון התבצע דרך VLC) אבל זה לקח לי כל כך הרבה זמן ונראה כל כך עקום שאני בטוח שיש דרך יותר טובה
יש לציין שאני לא צריך אחסון של התוכן לטווח הארוך
(+ תרגום) והזרמה שלהם ל-Shield. ניסיתי לשתף את תיקיית ההורדות במחשב ברשת הביתית ולגשת אליה מה-shield דרך ES File Explorer (הניגון התבצע דרך VLC) אבל זה לקח לי כל כך הרבה זמן ונראה כל כך עקום שאני בטוח שיש דרך יותר טובה
יש לציין שאני לא צריך אחסון של התוכן לטווח הארוך
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·datto כתב:מה הדרך הכי טובה להזרמת סרטים מהמחשב האישי ל-shield? בהנחה וכל מה שאני צריך זה הורדת טורנטים במחשב
יש לציין שאני לא צריך אחסון של התוכן לטווח הארוך...
ניסית דרך קודי / XBMC
https://www.hometheater.co.il/article04465.html
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@datto
למה מפלצת ?? לפי הדרישות שתארת מדובר ב 5 דקות עבודה....
מניח שיש נגנים נוספים שאפשר להתקין אבל זו לדעתי תהיה האופציה הקלה (שלא לדבר על התמיכה הכמעט אולטימטיבית בכל קידוד וכו').
למה מפלצת ?? לפי הדרישות שתארת מדובר ב 5 דקות עבודה....
מניח שיש נגנים נוספים שאפשר להתקין אבל זו לדעתי תהיה האופציה הקלה (שלא לדבר על התמיכה הכמעט אולטימטיבית בכל קידוד וכו').
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה כבר יש לקנפג בקודי?