איך פרטנר tv שווה כניסה?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום אני חושב על להצטרף לפרטנר tv בא לי לגוון נמאס מיס והוט במחירים גבוהיים (אני משלם 477 שקל להוט על טריפל עם 4 ממירי magic hd וזה מלא על 100 מגה אינטרנט) פרטנר יכולים להוזיל משמעותית את המחיר השאלה אם היא שווה את זה יש פה אנשים מחוברים אליה?

1 איך האיכות hd ו sd לעומת הוט?

2 הבנתי היא נכנסה לפני חודשיים לשוק מהכניסה שלה לשוק היא הוסיפה ערוצים/חידשה או שיפרה משהו? כי הבנתי אין להם ממש מבחר השאלה אם הם מעדכנים ותוך חצי שנה פתאום יהיו להם מלא דברים

3 איך הממירים שלהם עובדים מהר בלי בעיות?

eladme
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 423
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

מנסיון של יום

1)האיכות ללא הבדל לפי מה ששמתי לב
2)כמות הערוצים מספקת אם אתה לא חובב ספורט כבד יש את רשימת הערוצים תבדוק אם זה מתאים לך.
3)הממיר שלהם רץ חלק

לעומת זאת חשוב להדגיש אם אתה בונה על האפליקציה שלהם לסטרימר אנדרואיד אתה עלול להתאכזב , לי יש שתי סטרימרי אנדרואיד
באחד התוכנה לא עולה ובמכשיר החלש יותר עם הגיגה זיכרון הניווט באפליקציה הוא על בלתי נסבל ובלתי אפשרי לאור הכבדות בטעינת המסכים השונים של האפליקציה.

abovebeyond
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 447
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

@eladme
·

אתה מטעה אנשים (ראיתי פוסט שלך גם בשרשור אחר)

פרטנר לא שיחררו גרסא לANDROID TV לציבור הרחב.

יש להם גרסא לסלולר ולטאבלטים ב play שעובדת לא רע (מתעדכנת על בסיס שבועי).

שמקבלים מהם ממיר הוא מגיע עם partner TV מותקן עליו, גם כאשר גולשים ל playstore דרכו, אין אפשרות להתקין partner TV.

eladme
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 423
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

איפה הטעתי? רשמתי אנדרואיד ולא אנדרואיד טיוי.

על מרבית הסטרימרים שמרצים אנדרואיד המערכת מריצה אנדרואיד לטאבלט או סלולר ולא את גרסת אנדרואיד טיוי. יש הבדל והוא קטן.

מרבית האפליקציות שמותאמות לאנדרואיד ירוצו על כל גרסה בין אם היא סלולר טיוי או טאבלט ובין אם המערכת היא אנדרואיד 4/5/6/7

.

abovebeyond
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 447
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

אני לא מפתח אבל כנראה שהגרסא מותאמת למובייל וטאבלטים בלבד

סטרימר שמריץ אנדרואיד (לא TV) כנראה בעל kernel שונה ולכן האפליקציה לא עובדת עליו

המפתח של האפליצקיה צריך לבדוק שהיא עובדת על כל גרסא ומכשיר (זאת הבעיה הגדולה באנדרואיד כרגע)

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”