צריך עזרה בהתלבטות לגבי מעבר מיס...
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אז ככה,
אנחנו עם יס כבר 12 שנה, אבל אנחנו מעוניינים להתנתק כי נמאס לנו לשלם כ-280 ש״ח בחודש על ה מ ו ן שידורים חוזרים. ותקלות. הציעו לנו ״להרזות״ את החבילה לחבילה צרה שתעלה בערך 170 ש״ח. השאלה היא האם זה משתלם, או כדאי לעבור לאחד המתחרים? ואם כן, מי?
האם זה גם נכון שאיכות השידור של סלקום או פרטנר, למשל, תהיה נמוכה או בעייתית מיס בגלל שזה דרך האינטרנט?
תודה מראש לעונים!
אנחנו עם יס כבר 12 שנה, אבל אנחנו מעוניינים להתנתק כי נמאס לנו לשלם כ-280 ש״ח בחודש על ה מ ו ן שידורים חוזרים. ותקלות. הציעו לנו ״להרזות״ את החבילה לחבילה צרה שתעלה בערך 170 ש״ח. השאלה היא האם זה משתלם, או כדאי לעבור לאחד המתחרים? ואם כן, מי?
האם זה גם נכון שאיכות השידור של סלקום או פרטנר, למשל, תהיה נמוכה או בעייתית מיס בגלל שזה דרך האינטרנט?
תודה מראש לעונים!
זה תלוי מאוד בכם, מה מעניין אתכם ועל מה אתם מוכנים לשלם וכמה.
לכו למרכז שירות של פרטנר ושל סלקום ותראו את התכנים.
בסמארט אפשר לקבל שבוע התנסות בחינם ונטפליקס נותנים חודש בחינם בכדי להתרשם מהתכנים.
אחרי שראיתם את האפשרויות השונות תחליטו מה מתאים לכם.
לכו למרכז שירות של פרטנר ושל סלקום ותראו את התכנים.
בסמארט אפשר לקבל שבוע התנסות בחינם ונטפליקס נותנים חודש בחינם בכדי להתרשם מהתכנים.
אחרי שראיתם את האפשרויות השונות תחליטו מה מתאים לכם.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
@ivanhoe888
·
השאלה שלך מאוד כללית ומבלי לדעת מה הרגלי הצפייה שלכם יהיה קשה מאוד לתת לך המלצה.
·
השאלה שלך מאוד כללית ומבלי לדעת מה הרגלי הצפייה שלכם יהיה קשה מאוד לתת לך המלצה.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
שלוםivanhoe888 כתב:אז ככה,
תודה מראש לעונים!...
בעקרון המוצר של יס יקר משל המתחרים ולא תמיד הוא בר השוואה
גם אני לקוח של יס שנים שנים רבות כולל הפסקה לתקופה של כשנה + בעבר. לא ברורה לי הערתך לנושא התקלות שכן לא זכורה לי בעייה כזו אצל יס. ממיר יכול להתקלקל אבל הוא מוחלף באחר, חווית השירות שלי מיס טובה כולל אמינות.
אימי בת 87 בקרוב היתה מתקשרת אלי מספר פעמים בשבוע על בעיות בציוד של הוט, שטכנאי סירב להחליף, מאז שהעברתי אותה ליס שקט לי בעניין התקלות
ייס בשימור לקוחות נותנים במחיר של 215 ש״ח ממיר קואטרו + 2 ממיר HD וכל הערוצים (לא ערוצי פרימיום) שלטעמי זהו מחיר טוב. אני משלם כ-385 ש״ח לחודש ל-6 ממירים וערוצי הספורט. אולי תפרט יותר לנושא התקלות, סוג הציוד שלך וערוצים נוספים בחבילה
ערן
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אנחנו בעיקר קומדיות ודרמות (משחקי הכס, אנטומיה של גארי, וכו׳). תכני ילדים, וכמובן - ספורט. ביס מנסים לשכנע אותנו שהאיכות אצל המתחרים נמוכה גם כמותית וגם מבחינת איכות השידור עצמה. האם זה נכוון?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
הייתי השבוע אמור לעבור לטריפל של הוט והחלטתי לוותר מהסיבות הבאות:
ל-6 ממירים רק הוט או יס הם כעת ספקים אפשריים (אצל סלקום אוראנג אין יתרון מחיר במספר רב של ממירים)
לא מוכן לקחת כל ממיר של הוט כלקוח בשל התלונות על קלקול כניסות hdmi בשימוש בממירי מגיק של הוט, לא מתאים לי להמר בנושא
אני לקוח אינטרנט בתשתית הוט ויש לי הוט בוקס מוגדר כמודם, לא ברור כיצד הממירים האחרים של הוט יעבדו בקונפיגורציה זו (מיני פייבר)
בלי לפרט הרבה יותר מעדיף לשלם לייס כאשר הכל מתקתק אצלי כיום
לגבי התכנים אצל האחרים אין לי ידע בנושא אך היו שירשורים בפורום שהמוצר של פרטנר לא בשל עדיין
ערן
ל-6 ממירים רק הוט או יס הם כעת ספקים אפשריים (אצל סלקום אוראנג אין יתרון מחיר במספר רב של ממירים)
לא מוכן לקחת כל ממיר של הוט כלקוח בשל התלונות על קלקול כניסות hdmi בשימוש בממירי מגיק של הוט, לא מתאים לי להמר בנושא
אני לקוח אינטרנט בתשתית הוט ויש לי הוט בוקס מוגדר כמודם, לא ברור כיצד הממירים האחרים של הוט יעבדו בקונפיגורציה זו (מיני פייבר)
בלי לפרט הרבה יותר מעדיף לשלם לייס כאשר הכל מתקתק אצלי כיום
לגבי התכנים אצל האחרים אין לי ידע בנושא אך היו שירשורים בפורום שהמוצר של פרטנר לא בשל עדיין
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000