מישהו יכול לעזור בבחירת תוכנית חדשה?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
noam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

כיום אני במסלול בהוט, כותב לכם איך מופיע בחשובנית כי האמת אין לי מושג מה זה אומר:
דאבל קלאסיק+VOD
מבצע נטו ללקוחות קיימים
חשיפה לצי שנה ללא תשלום ערוצי TOP
שכירות ממיר hot fiberbox
שכירות hot fiber muni

משלם 240 ש"ח.
אין לי צורך בטלפון, על אינטרנט 100 מגה משלם עוד 20 שח להוט-נט.
התוכנית מסתיימת ב 1/9. אני מחפש להוזיל את החבילה כי תכלס אין לנו צורך בחבילה כזאת רחבה.
מה שחשוב לי שיהיה זה הערוצים הרגילים 10,2 ערוצי ילדים קטנים,ניקולדיון
עדיף שיהיה תוכניות של HOT ו HBO שסביר שזה כובל אותי לחבילות שקשורות להוט...
האם לפי דעתכם התוכנית החדשה של רמי לוי תתאים? אולי עדיף איזה חבילה מצומצמת של HOT?

תודה.

nir-vaknin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #2 

@noam
·
פרט חשוב לשיחה. כמה טלויזיות יש בבית.
האם יש לך אפשרות לחבר מחשב לטלויזיה?

noam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

@nir-vaknin
·
2 מסכים.
בלי לחבר מחשב.

nir-vaknin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #4 

@noam
·הייתי ממליץ לך לעבור למשל לסלקום TV או להמתין פלוס מינוס חודש ולהצטרף לשירות ה sting tv. (לטובת HBO)
במקביל לבדוק אופציה להצטרף לנקסט TV של הוט ולהנות מ - 3 חודשים חינם (לטובת תכניות מקור של הוט שכנראה אתה אוהב לפי דבריך)

alon99
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

@noam
·
אם אתה רוצה לחסוך אז יש לך את פרטנר tv (החבילה שכוללת את נטפליקס) ואת סלקום tv ההבדל בתוכן בינהם הוא יתרון של פרטנר:
יש עוד הרבה ערוצים שימושים בנוסף ל'ערוצים רגילים' (בנוסף לעידן +)
ובכללי יתרון בתכני ילדים, נוער, ומבוגרים אך חיסרון לעומת סלקום בכך שאין להם את תכני hbo(אך יש לך את נטפליקס)ואין את ערוצי הספורט של צ'רלטון (אך מגיעה לך חצי שנה חינם לכל ערוצי ספורט 5) בנוסף לכך הממשק נוח והממיר משולב אנדרואיד tv כך שאפשר להוריד אפליקציות, משחקים (כגון פייסבוק יוטיוב קודי וכו')
החבילה של פרטנר tv +אינטרנט ותשתית (100mb) +שני ממירים:
129₪ דיל פרטנר אינטרנט ותשתית
10₪ השכרת נתב
0 vod עם הממיר בחינם
0 ממיר ראשון מתנה
(הממירים מקליטים עד 500 שעות ובנוסף יש לך שירות catch up שמקליט לך את כל הערוצים עד שבועים אחורה)
29₪ ממיר נוסף
40₪ נטפליקס (תשלום בנפרד לנטפליקס עד שתצע חבילה מוזלת בחודש הבא בשיתוף הפעולה עם פרטנר שתעלה רק 20 ₪)

*לפי בקשתך:
'הערוצים הרגילים' - יש
ערוצי ילדים קטנים- יש
ניקולודיאון - אין את הערוץ יש תכנים בvod
HOT- אין. אך תוכל להחליף את נטפליקס בnext tv אפליקצית הvod של HOT גם ב40₪ או שתוכל להוריד את האפליקציה לאנדרואיד טי וי של קודי ובה להוריד את ההרחבה של הvod של hot (בקודי תוכל לראות סדרות וסרטים חדשים ללא תשלום)
HBO- אין אך גם את התכנים של HBO תוכל לראות בקודי

סלקום tv:
לעומת פרטנר אין ערוצים לילדים אך יש את תכני hbo אם אתה בהוט הרבה זמן סלקום tv פחות ממולצת כי המעבר יהיה קשה (הדרך צפיה-הכל בvod) יש את כל הספורט (אך בתשלום נוסף) אין נטפליקס והורדת אפליקציות. ההיתרונת הם שכל התוכן זמין לצפיה והתוכן מתחדש פעמיים בחודש (בסרטים סדרות ובילדים) מה שכן ספריית הסרטים גדולה גם לסרטי המסבוגרים וגם לילדים. בסלקום כמו בפרטנר אתה יכול לחזןר אחורה למה שהיה בשבוע האחרון (אך רק שבוע אש בפרטנר זה שבועיים) החסרונות: לאחר חצי שנה הילדים יחרשו על כל התוכן שיש ויחכו רק לפעם-פעמיים בחודש שסלקום יוציאו משהו חדש לVOD.

החבילה של סלקום אינטרנט ותשתית 100 mb ושני ממירים:
149₪ דיל סלקום tv אינטרנט ותשתית 100 mb
10₪ ראוטר
0 vod עם הממירים חינם
0ממיר ראשון מתנה
29₪ממיר שני

*לפי בקשתך:
'הערוצים הרגילים' - יש
ערוצי ילדים קטנים- יש רק בייבי אך יש תכנים נוספים ב vod
ניקולודיאון - אין את הערוץ יש תכנים בvod
HOT- אין.
HBO-יש

הוט ויס:

לפי מה שהבנתי החבילות החדשות של הוט (רמי לוי TV ונקסט TV + לא שוות וגם בהם המחירים קופצים גבוה לאחר כמה חודשים לצערי על YES וHOT אי אפשר לסמוך והבעיה האמיתית שלך כרגע היא לנסות להתנתק מהוט אם ברצונך להישאר בהוט או לעבור ליס אני מאחל לך הצלחה רבה ושאלוהים יהיה איתך..... תפנה לך חודש פנוי... )

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”