רסיבר סוני מראה רק PCM (קודי+נוק סלרון+ווינדוס)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
talmarsh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

שלום, אז התחדשתי ברסיבר וקדמיים אמיתיים ועכשיו עברתי להתנסות עם ק"ב 8)

חיברתי לראשונה NUC n3050 5CPYH לרסיבר החדש (Sony STR-860DN).
הסטאפ הוא 4.0.

כשאני מנסה לנגן קובץ DTS או כל 5.1 אחר בקודי (17.3+ווינדוס 10) אני מקבל בתצוגה של הרסיבר רק PCM 2/2.

- היה לא פשוט בכלל להגיע למצב הזה, בסוף הבנתי אני צריך להגדיר ברסיבר audio out amp only כדי שבכלל בווינדוס יזוהה הרסיבר ולא הטלוויזיה.
- הגדרתי בקודי passthrough, סטאפ 4 רמקולים.

מה אני מפספס? :(

* מתנצל מראש אם המקום המתאים הוא פורום תוכנה

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #2 

תבדוק שבהגדרות מערכת ההפעלה תחת הגדרות כרטיס הקול, מוגדר HDMI כהתקן ברירת המחדל להעברת סאונד וכמו כן, שמוגדר להוציא 5.1.
תעבור שוב על ההגדרות ברסיבר, ותראה אם כל הרמקולים שקיימים אצלך, אכן מוגדרים נכון.
תבדוק שוב את הגדרת ה-Passthrough בקודי. כדי לשלול בעית הגדרות ברסיבר או במחשב, אתה יכול להתקין זמנית נגן עצמאי אחר ולהגדיר בו Passthrough. אם בנגן הזה תקבל חיווי נכון ברסיבר, תדע שהבעיה בהגדרות הקודי. אגב, כשמגדירים Passthtough, אין חשיבות להגדרה נוספת, ידנית, של מספר הרמקולים בהגדרות הקודי.
תנסה לעבור בין המצבים בשלט הרסיבר, יתכן שפשוט לחוץ מצב DSP מסוים.

talmarsh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה! עובד :D

ניסיתי WMP (אחרי ש VLC ו MPC לא העבירו...) והוא ישר העביר. אז כמו שכתבת, הבנתי שהבעיה בקודי והתחלתי להתחרע על ההגדרות שלו... ולבסוף מוציא PT כמו גדול!

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #4 

talmarsh כתב:תודה רבה! ע?בד :D

ניסיתי WMP (אחרי ש VLC ו MPC לא העבירו...) והוא ישר העביר. אז כמו שכתבת, הבנתי שהבעיה בקודי והתחלתי להתחרע על ההגדרות שלו... ולבסוף מוציא PT כמו גדול!
...
שמח בשמחתך, תיהנה...:)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”