חיבור מערכת ו/או סאונד בר לטלויזיה עם AUX

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
poset פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

זו השאלה הראשונה שלי כאן, אחרי אין ספור תשובות ועצות שקראתי, אז קודם כל תודה על כל התשובות עד כה!

ניגש לעניין-
יש לי טלויזיה ישנה יחסית ללא חיבור HDMI ARC וכמובן ללא כניסה אופטית.
יש לי מערכת 5.1 עתיקה של PILOT -PIL HT07GS היא מחוברת לטלויזיה עם AUX.
*הרמקולים האחוריים לא מחוברים - אני פשוט לא רוצה את הכבלים בסלון..
הלטוזיה מחוברת ל GOOGLE TV עם כבל HDMI (סטרימר XIAOMI TV BOX לא נראה לי שזה משנה..)

בזמן האחרון, אני לא מקבל את כל הצלילים בכל הרמקולים ניסיתי להחליף את כל הכבלים בכל היציאות, שחקתי עם כל האפשרויות אבל ללא הצלחה...

1) יש מצב שפשוט המערכת סיימה את דרכה?
2) יש דרך לבדוק בוודאות?
3) אני רוצה להביא במקומה סאונד בר ולחבר עם AUX - יש השלכות על הסאונד? כלומר יהיה שמע בכל הערוצים? (סאונד בר של 2.1 וסאב)
4) ראיתי שיש ממיר מכבל אופטי ל AUX - כמה איכות מאבדים? אם בכלל? שווה להשקיע במעקף אם אצטרך?

תודה תודה תודה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא :wink:

סיפקת הרבה מידע אבל על הדברים החשובים דילגת מהר. איזו תלקה, אילו רמקולים? תספר על התקלה. איזו טלוויזיה? אין שום מידע לגבי המערכת שלך ברשת.
או שאתה פשוט רוצה תירוץ להתחדש? :lol:

1: יתכן.
2: לחבר למקור אחר עם רמקולים אחרים עם כבלים אחרים.
3: סאונד פחות איכותי. כן.
4: בשביל מה?

poset פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

טלויזיה של APEX AP3940

הרמקולים שהגיעו עם המערכת, אין עליהם שום כלום לזיהוי.

לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב, התקלה היא שלא שומעים צליל בכל הרמקולים, עשיתי בדיקה של סרטונים שמזרימים קול כל פעם לרמקול אחר ובדיקה מהמחשב מתוך כרטיס הקול. הרמקולים פשוט לא קיבלו את הקול.
עשיתי גם בדיקה עם ה AUX לטלפון וגם שם לא שמעתי קול בכל הרמקולים. עכשיו רוב הצליל הולך לסאב משום מה...
המערת אצלי כבר למעלה מ 5 שנים..

אגב, לא אמרתי שרוב השימוש הוא עם קודי - טלויזיה וסרטים - ניסתי גם לשחק עם הגדרות האודיו בקודי, אך ללא הואיל.

אני מבין שהסאונד עם בר יהיה פחות טוב, אבל השאלה היא עם כל הערצים יכולים לעבוד עם כבל AUX?

יש סאונד ברים שיש להם רק כניסה אופטית ו HDMI ARC ויוצא שאין לי איך לחבר אותם למסך..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”