כמה עמלה המרה משלמים עבור העברה בנקאית באירו דרך לאומי או כל בנק אחר?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
FLATFACE פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 281
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי איך זה הולך ?

הבנק גובהה על הפעולה של העברה מט"ח לחו"ל כ 10 דולר על סכום 85.62EUR
אבל אני לא יודע האם ישנן עלויות נוספות כמו עמלת המרה וכד'

בכל אופן דרך שירות העברת כספים של קוברסי , אני אשלם 15 אירו עבור העברה של סכום של 85.62 EUR ללא עמלות נוספות כגון המרה וכו'

בבקשה תעזור לי אני חייב להעביר את הכסף בדחיפות למוכר.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

יש לך חשבון מט"ח בבנק? אם אני לא טועה בכדי לעשות העברה בנקאית באירו תצטרך גם לפתוח חשבון מט"ח שמתנהל באירו.
ואז יש עמלות על הפקדה לחשבון.
יש לציין שלמיטב ידיעתי העברות בנקאיות הן פחות בטוחות מהבחינה של אם לא קיבלת את המוצר הבנק לא מחוייב להחזיר לך את הכסף וכו'.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #3 

אם אין לך מט״ח תחויב בעמלת רכישת המט״ח.
פרט לכך תהיה עמלת קורספונדנס בנק שזה הבנק המתווך שמעביר את הכסף מהבנק שלך לבנק של מקבל התשלום.
וכן יש עמלת הבנק המקבל, הבנק שבו חשבון מקבל התשלום.
אם אתה רוצה שמקבל התשלום יקבל את הסכום שאתה מעביר אתה צריך לסמן בטופס ההעברה שכל העמלות עליך, יש לכך רובריקה בכל טופס העברה.

בלימקשר אני מצטרף לעמדת קודמיי העברת כסף דרך הבנק היא דרך יקרה מאד מאד מול כל דרך אחרת, בטח בסכומים נמוכים. והיא אינה מבטיחה את קיום העסקה או מגנה עליך מהפרתה.
בקיצור תעשה הכל חוץ מלהעביר בדרך זו, גם עם תיקח על עצמך עמלת פייפאל זה יהיה יותר זול מבנק.

דבר נוסף למה אתה לא פונה לבנק שלך? הם יסבירו לך את כל הכרוך בביצוע העברה כזו ואת כל העמלות והעלויות הנילוות לכך, להסתמך על פורום במקום או לפני בדיקה עם הבנק הספציפי שלך זה לא רציני ומעורר אי נוחות, לפחות אצלי

FLATFACE פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@Borderline1
·
תודה רבה לשניכם,
אז מה גובהה העמלות ? יסתכם ביותר מ15eur?
וודאי שפניתי למוקד לאומי בצ'אט ובטלפון בצ'אט הם אמרו שהם לא מבינים במט"ח
ובטלפון שאלתי אותם לגבי פרטי הבנק שקבלתי והבנקאי ראשון לא מבין בזה והשני שהראשון העביר אותי אליו לא ידע לענות על השאלה שלי.

אני מודע לזה שיש סיכון אדיר לאבד את הכסף בהעברה בנקאית לחשבון אחר, אבל לצערי המוכר רוצה רק בדרך הזאת וזה מקובל באיביי גרמניה.
אבל שאלתי אותו אם הוא יסכים לקבל פייפאל פלוס עמלת מכירה והוא אמר שהוא מקבל רק העברה בנקאית. בכל אופן הפעם זה סיכון שאני לוקח על עצמי.
יש לו ממוצע פידבקים טוב, הוא נשמע אמין) לא אפרט מפאת חוסר זמן, אבל אני סומך עליו.

אז אשמח אם תגיד לי את גובהה של כך עמלה או האם הכל חצא יותר מ15 אירו?

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #5 

לך לסניף שלך ותעשה את זה פיזית בכל דרך אחרת לא תהיה לך ודאות.
ואל תשכח לסמן בטופס שכל העמלות בדרך עליך , our אם אני זוכר נכון

FLATFACE פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אוקיי תודה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”