אהלן
אני מבצע כבר כמה ימים סקר שוק מקיף וחופר באינטרנט לגבי מה הכי "טוב" ומה הכי מתאים לי, וכל פעם שאני מוצא אוזניות שמתאימות לי אני מוצא חיסרון גדול שמוריד לי מהם.
אני משחק בעיקר משחקי סינגל וrpg חלקם גוף ראשון וחלקם גוף שלישי. חוץ מאיכות סאונד כמובן, חשוב לי שהסאונד יהיה "תלת מימדי", משמע שאפשר להסיק מיקום של מקור הרעש, ושזה יהיה כמה שיותר מציאותי, immersive כזה.
איכות מיקרופון וצ׳אט פחות חושבים לי (למרות שאם כבר משקיע באוזניות אז מעדיף שיהיה משהו טוב) כי אני בקושי משחק מולטיפלייר עם אנשים, זה יותר בשביל חוויה "סינמטית" במשחקים.
אגב, בגלל ששמתי לב למחירים של אוזניות גיימינג טובות, שקלתי לקנות כבר אוזניות שהן לא גיימינג אבל שיתאימו לצרכים שלי בנוסף לגיימינג (בעיקר מוזיקה ומחשב). יש לי Sennheiser HD215 מעל 7 שנים והן אחלה אוזניות, אבל הן טיפה מקרקשות ולפעמים יש להם סאונד 'מלוכלך' כזה, בעיקר כשיש קולות בסיים רועמים (פיצוצים למשל).
יש כמה אוזניות שבדקתי וירדתי מהן, אשמח אם תגידו מה דעתכם עליהן ואם אני עושה טעות שפסלתי אותן:
Logitech Artemis G933
Tritton Katana HD 7.1
Astro A40/A50
בינתיים ההתלבטות היא:
Sennheiser HD599 / Sony Platinum
או אוזניות אחרות שתמליצו עליהן
הסנהייזר 599 הן לא אוזניות גיימינג כמובן, אבל קראתי בכמה מקומות שבאיכות סאונד הן הרבה יותר טובות מרוב אוזניות הגיימינג אם לא כולן (שזה לא מפליא אותי), ושהן גם יכולות להתאים למה שאני מחפש בתחום הגיימינג.
אני שוקל ללכת על הפלטינום רק כי אני יודע שהן יספקו אותי (לפחות, אם לא יותר מזה) וכי הן פשוטות לתפעול ותכלס יחסית לאוזניות אחרות שעניינו אותי הן דיי זולות (540₪ מבייס.קום), אבל קראתי בכמה מקומות שהסראונד לא משהו, ודווקא זה פיצ׳ר שחשוב לי.
אשמח אם תתנו את דעתכם בנושא, ואם יש לכם אוזניות שאתם מרוצים מהם ספרו לי גם כן, ובקיצור תודה מראש.
אוזניות מומלצות לPS4
-
Talamorgoth
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
@Talamorgoth
לפני שאני עונה לגבי אוזניות, האם יש לך רסיבר קולנוע ביתי?
אני שואל זאת, משום שאם הינך עושה שימוש ברסיבר, יש לך אפשרויות נוספות שלא יגבילו את האוזנייה שלך רק למקור אחד, כמו אוזניות הפלאטיניום...
לפני שאני עונה לגבי אוזניות, האם יש לך רסיבר קולנוע ביתי?
אני שואל זאת, משום שאם הינך עושה שימוש ברסיבר, יש לך אפשרויות נוספות שלא יגבילו את האוזנייה שלך רק למקור אחד, כמו אוזניות הפלאטיניום...
-
Talamorgoth
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
@gal-cohen
·
יש רסיבר בסלון אבל הסוני אצלי בחדר, יש סיכוי שיהיה לי רסיבר בעתיד הקרוב.
·
יש רסיבר בסלון אבל הסוני אצלי בחדר, יש סיכוי שיהיה לי רסיבר בעתיד הקרוב.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
אני אישית משתמש באוזניות חוטיות, מה שמאפשר לי:
1. להנות מהעיבוד של הרסיבר אל האוזניה, ובעצם במקום להשתמש במעבד סראונד כזה או אחר, להשתמש במעבד של הרסיבר.
2. לשמוע כל אחד מהמקורות שלי, בלחיצת כפתור, בין אם זה ה PS4, האקס בוקס, הסטרימר לסרטים, או המסך או הרסיבר למוזיקה סרטונים ועוד.
3. מבחר עצום של אוזניות, אם גיימינג ייעודיות או אוזניות בכל רמה שהיא.
באופן אישי יש לי אוזניות גיימינג, אך הן אוזניות ALL AROUND עם סאונד מאוזן לטעמי עבור כל אחד מהמקורות.
כך שאם אתה משתמש בסנהייזר, ולא תרצה לרדת באיכות, חיבור של רסיבר יאפשר לך להמשיך בקו הזה, ולבחור אוזניות איכותיות לא פחות מהן.
או שכמובן תרכוש אוזניות גיימינג שישמשו אותך (כמוני) לכל מקור שהוא, ולא תאבד את היכולת לדבר ברשת לכשתצטרך.
1. להנות מהעיבוד של הרסיבר אל האוזניה, ובעצם במקום להשתמש במעבד סראונד כזה או אחר, להשתמש במעבד של הרסיבר.
2. לשמוע כל אחד מהמקורות שלי, בלחיצת כפתור, בין אם זה ה PS4, האקס בוקס, הסטרימר לסרטים, או המסך או הרסיבר למוזיקה סרטונים ועוד.
3. מבחר עצום של אוזניות, אם גיימינג ייעודיות או אוזניות בכל רמה שהיא.
באופן אישי יש לי אוזניות גיימינג, אך הן אוזניות ALL AROUND עם סאונד מאוזן לטעמי עבור כל אחד מהמקורות.
כך שאם אתה משתמש בסנהייזר, ולא תרצה לרדת באיכות, חיבור של רסיבר יאפשר לך להמשיך בקו הזה, ולבחור אוזניות איכותיות לא פחות מהן.
או שכמובן תרכוש אוזניות גיימינג שישמשו אותך (כמוני) לכל מקור שהוא, ולא תאבד את היכולת לדבר ברשת לכשתצטרך.