נטפליקס בטלוויזיה עובד הרבה פחות טוב
היי,
קניתי את הlg 850 ועשיתי מנוי לנטפליקס.
תכלס אחלה של דבר הנטפליקס, גם ככה חצי מהסדרות שאני מוריד הן משם ויש שם עוד מלא תוכן מעניין. אני מאוד מרוצה, אבל.
יש לי כל הזמן buffering. זה ממש עולה על העצבים. יש לי אינטרנט של 40 מגה ואין שום דבר אחר ברשת שצורך תקשורת. בדיקה בfast מראה שאני מקבל את המהירות שאני אמור לקבל, אבל כל הזמן השידור נתקע,עושה באפרינג, ואז נתקע על 99 אחוז.
יש מה לעשות בנושא? זה פרק של הטלוויזיה? שידרוג ל100 מגה יעזור (לא אפשרי כרגע כי אין פריסה אצלי אבל אולי יהיה עכשיו עם פריסת הסיבים של פרטנר)?
ניסיתי עכשיו לנגן דרך המחשב ואז שום דבר לא נתקע, וכל פעם שיש נפילה אני בודק את התקשורת בבית ונראה שהכל בסדר. אני אבוד ומתוסכל. יש איך לסדר את זה?
קניתי את הlg 850 ועשיתי מנוי לנטפליקס.
תכלס אחלה של דבר הנטפליקס, גם ככה חצי מהסדרות שאני מוריד הן משם ויש שם עוד מלא תוכן מעניין. אני מאוד מרוצה, אבל.
יש לי כל הזמן buffering. זה ממש עולה על העצבים. יש לי אינטרנט של 40 מגה ואין שום דבר אחר ברשת שצורך תקשורת. בדיקה בfast מראה שאני מקבל את המהירות שאני אמור לקבל, אבל כל הזמן השידור נתקע,עושה באפרינג, ואז נתקע על 99 אחוז.
יש מה לעשות בנושא? זה פרק של הטלוויזיה? שידרוג ל100 מגה יעזור (לא אפשרי כרגע כי אין פריסה אצלי אבל אולי יהיה עכשיו עם פריסת הסיבים של פרטנר)?
ניסיתי עכשיו לנגן דרך המחשב ואז שום דבר לא נתקע, וכל פעם שיש נפילה אני בודק את התקשורת בבית ונראה שהכל בסדר. אני אבוד ומתוסכל. יש איך לסדר את זה?
אני רואה נטפליקס בטלויזיה באיכות מדהימה ובלי באפרינג.
גם עם אינטרנט של 40 מגה.
האם זה כל הזמן ?
אם לא, אז הבעיה כנראה עם ספק האינטרנט שלך.
כשזה קורה לך האם זה קורה באותו זמן גם עם תוכן אחר, במכשירים אחרים?
אם לא, פנה לתמיכה הטכנית של נטפליקס.
גם עם אינטרנט של 40 מגה.
האם זה כל הזמן ?
אם לא, אז הבעיה כנראה עם ספק האינטרנט שלך.
כשזה קורה לך האם זה קורה באותו זמן גם עם תוכן אחר, במכשירים אחרים?
אם לא, פנה לתמיכה הטכנית של נטפליקס.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2610 פעמים
- יצירת קשר:
@Evil-u
·
למה צטרך לפתוח פורטים עבור נטפליקס?