דנון 4300 וtest tone
שלום, צריך את עזרתכם ותודה מראש
דנון 4300 עושה בדיקה של החיבורים על ידי השמעת צלילים מכל רמקול ורמקול .
הצלילים עוברים בכול הרמקולים ומכולם יוצא צליל הכול תקין.
אחרי זה עשיתי test tone ואין לי קול מהסאב, הtest tone משמיע רעש מכול הרמקולים עד הסאב .
הסאב לא משמיע רעש כלל
האם מישהו יודע מה הסיבה
תודה
דנון 4300 עושה בדיקה של החיבורים על ידי השמעת צלילים מכל רמקול ורמקול .
הצלילים עוברים בכול הרמקולים ומכולם יוצא צליל הכול תקין.
אחרי זה עשיתי test tone ואין לי קול מהסאב, הtest tone משמיע רעש מכול הרמקולים עד הסאב .
הסאב לא משמיע רעש כלל
האם מישהו יודע מה הסיבה
תודה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
- נתן תודות: 526 פעמים
- קיבל תודות: 691 פעמים
@directse
·הרסיבר תומך בשני סאבים (מסומנים כ 1 ו 2 בצבע שחור). שים לב שאתה מחבר ליציאה מס׳1.
העניין הזה הופיע בזמן של האתחול וההתקנה הראשונית ?
·הרסיבר תומך בשני סאבים (מסומנים כ 1 ו 2 בצבע שחור). שים לב שאתה מחבר ליציאה מס׳1.
העניין הזה הופיע בזמן של האתחול וההתקנה הראשונית ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
ערב טוב
תודה על התשובות
בהתחול הראשוני של הרסיבר הוא הוציא צליל מהרמקולים כדי לבדוק חיבור נכון עובד טוב
האודיסיי הוציא צליל מכל רמקול כולל הסאב
אחרי זה ראיתי שאני צריך להגביר הרבה מאוד כדי לקבל ווליום סביר אז שיניתי את ההגדרות לרמקול גדול והעליתי את הdb ל0
למה יש קשר בין הגדרת הרמקולים גדולים או קטנים בtest tone?
ממה שזכור לי (אני לא בבית כרגע) הרמקולים הקדמיים מוגדרים גדולים
אבל הסאב לא אמור לפעול גם עם רמקולים מוגדרים כגדולים?
תודה על התשובות
בהתחול הראשוני של הרסיבר הוא הוציא צליל מהרמקולים כדי לבדוק חיבור נכון עובד טוב
האודיסיי הוציא צליל מכל רמקול כולל הסאב
אחרי זה ראיתי שאני צריך להגביר הרבה מאוד כדי לקבל ווליום סביר אז שיניתי את ההגדרות לרמקול גדול והעליתי את הdb ל0
למה יש קשר בין הגדרת הרמקולים גדולים או קטנים בtest tone?
ממה שזכור לי (אני לא בבית כרגע) הרמקולים הקדמיים מוגדרים גדולים
אבל הסאב לא אמור לפעול גם עם רמקולים מוגדרים כגדולים?
- sigamore
- חבר מביא חבר

הכיול שעושה הרסיבר מזהה במקרים רבים את הרמקולים הקדמיים כ״גדולים״ כשהנחת העבודה היא שרמקולים ״גדולים״ יודעים לרדת נמוך יותר מרמקולים ״קטנים״ ( זה לא תמיד נכון כמובן ...) הקשר לסאב פה נוגע לערכי ה Crossover --- או במילים פשוטות, באיזה ערך (Hz) יכנס הסאב לעבודה ...
כך שאם הרמקולים מזוהים כגדולים בדרך כלל ערך החיתוך (Crossover ) יהיה נמוך יותר...
אלא אם יש לך גדולים רמקולים באמת , מומלץ בדרכ לשנות את הגדרת הרמקולים לקטנים ולקבוע את ערך החיתוך על 80Hz.
אבל שים לב ---- אלו כמובן המלצות כלליות ביותר ותמיד רצוי להשקיע מעט זמן בניסוי ותעייה עם הסטאפ הפרטי שלך.
כך שאם הרמקולים מזוהים כגדולים בדרך כלל ערך החיתוך (Crossover ) יהיה נמוך יותר...
אלא אם יש לך גדולים רמקולים באמת , מומלץ בדרכ לשנות את הגדרת הרמקולים לקטנים ולקבוע את ערך החיתוך על 80Hz.
אבל שים לב ---- אלו כמובן המלצות כלליות ביותר ותמיד רצוי להשקיע מעט זמן בניסוי ותעייה עם הסטאפ הפרטי שלך.
היי תודה
הרמקולים הקדמיים פאראדיים מוניטור 11v6
העניין שבמוזיקה אני שומע סטריאו אז חשוב לי שהרמקולים יוגדרו כגדולים כי יש הבדל שמיע בסטריאו כך היה בפיוניר lx73 שהיה מחובר לפני
אני אבדוק שאני אגיע הביתה אם זאת הסיבה כי נראה לי משונה מה אין אפשרות.לעבוד עם שניהם גם רמקולים מוגדרים גדולים וגם סאב
למה אין צליל בtest tone
אני כל פעם אני יצטרך לשנות את גודל הרמקולים ממוסיקה לסרטים
הרמקולים הקדמיים פאראדיים מוניטור 11v6
העניין שבמוזיקה אני שומע סטריאו אז חשוב לי שהרמקולים יוגדרו כגדולים כי יש הבדל שמיע בסטריאו כך היה בפיוניר lx73 שהיה מחובר לפני
אני אבדוק שאני אגיע הביתה אם זאת הסיבה כי נראה לי משונה מה אין אפשרות.לעבוד עם שניהם גם רמקולים מוגדרים גדולים וגם סאב
למה אין צליל בtest tone
אני כל פעם אני יצטרך לשנות את גודל הרמקולים ממוסיקה לסרטים
- sigamore
- חבר מביא חבר

@directse
·ידידי אתה מערבב פה מספר נושאים ...
קודם כל דאג להריץ כיול מלא. לדגם הרסיבר שלך יש מערכת כיול מצויינת שאמורה לזהות את כל רכיבי המערכת, מבנה החדר ולבצע התאמה מיטבית. מובן שתוכל לשנות אח״כ את הערכים אבל תן למערכת לעשות את הכיול הראשוני.
לגבי הרמקולים -- לא מכיר אישית את הדגם אבל הם בהחלט נראים כמו רצפתיים בריאים שמסוגלים ״לרדת נמוך״. אם אתה משאיר את הגדרת הרמקולים על Large אז ודאי שתוכל לעבוד עם הסאב במקביל.
הכנס אל ה Setup Menu ואז Speakers -- Menual Setup-- Bass. עכשיו תחת ה Subwoofer Mode שנה את הערך ל LFE+Main
לבסוף לגבי ה Test Tone --- הצליל שיוצא מהסאב הוא בתדר נמוך מאד ובקושי נשמע. אם תלך לפי השלבים שתארתי להלן, אני מאמין שלא יהיה ב test tone הזה כל צורך.
·ידידי אתה מערבב פה מספר נושאים ...
קודם כל דאג להריץ כיול מלא. לדגם הרסיבר שלך יש מערכת כיול מצויינת שאמורה לזהות את כל רכיבי המערכת, מבנה החדר ולבצע התאמה מיטבית. מובן שתוכל לשנות אח״כ את הערכים אבל תן למערכת לעשות את הכיול הראשוני.
לגבי הרמקולים -- לא מכיר אישית את הדגם אבל הם בהחלט נראים כמו רצפתיים בריאים שמסוגלים ״לרדת נמוך״. אם אתה משאיר את הגדרת הרמקולים על Large אז ודאי שתוכל לעבוד עם הסאב במקביל.
הכנס אל ה Setup Menu ואז Speakers -- Menual Setup-- Bass. עכשיו תחת ה Subwoofer Mode שנה את הערך ל LFE+Main
לבסוף לגבי ה Test Tone --- הצליל שיוצא מהסאב הוא בתדר נמוך מאד ובקושי נשמע. אם תלך לפי השלבים שתארתי להלן, אני מאמין שלא יהיה ב test tone הזה כל צורך.