CAMBRIDGE AUDIO 640R

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
audiophile פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

חברת CAMBRIDGE AUIDO האנגלית הוציאה תחילה את ה- 540R כמערכת ק"ב הראשונה שלה (שזכתה לשבחים רבים) ולאחר מכן שיפרה את ה- 540R ל- 540R V2 וכן הוציאה את ה- 640R המתקדם יותר.
ה- 640R תומך לא רק ב- 7.1 ערוצים, אלא גם בכנסיות וידאו רבות, שמתוכן 3+1 HDMI.

האיכות של ה- 540R היא מדהימה לדעתי, הפונה בעיקר לבס חם, רך ונמוך, מאוזן מאוד במיד וממתן את הצלילים הגבוהים ומונע צרימות. למרות מחירו, לדעתי נשמע יותר טוב ממגברים אחרים במחירים גבוהים ממנו. איכותו מצוינת אך חסר בטכנולוגיה מתקדמת כמו מיתוג HDMI.

אני מניח שה- 640R נשמע לפחות כמוהו ואף יותר טוב עקב הגברה חזקה יותר. אחד החסרונות שאני רואה ב- 640R הוא שאינו מבצע UP CONVERSION ולכן לא ממתג RCA ו- S-VIDEO ל- HDMI. דבר נוסף הוא ה- RC שאינו קיים במגבר הזה. השלט בכלליות, קטן מאוד, אינו לומד, ובעל אפשרויות מוגבלות.

לאחרונה נשמעו פה מספר תגובות לגבי מספר מגברים, YAMAHA, ONKYO, DENON וכו'.
האם משהו השווה / שמע / בעל דעה כלפי המגבר והחברה הזו?

אנא שתפו את הפורום.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

בהנחה שאתה מדבר אך ורק על ק"ב לא הייתי הולך על קיימברידג' , שמעתי אותו בזמנו ואהבתי מאוד גם את העיצו וגם את הצליל
אבל בתחום הק"ב שבו הנוחות מאוד חשובה (למשל שלט) הוא לוקה בחסר.
את אותה התופעה ד"א עברתי עם רסיברים של אונקיו שבשנים האחרונות משום מה הלכו אחורה(רק דגם אחד עם רום קורקשיין , אין יציאות פרה אאוט ב674 , אין אפסקיילינג ב804 ועוד שלל תכונות {או העדר תכונות} )
החברות הגדולות הלכו מאוד קדימה בעיבוד הווידאו בכדי להפוך את עולם הקולנוע היוקרתי לנגיש לקהל רחב יותר , וכל שאר החברות הקטנות (גם NAD למשל - שהיא חברה מעולה לדעתי) שהתמקדו הסאונד ולא בפיצ'רים נשארו קצת מאחור . . .
מציע לך לעשות חשבון טוב טוב , אם אתה צריך את כל הפיצ'רים האלה בכלל , או שאתה רואה סרטים במסך CRT למשל....
אם תחליט שאתה רק בעניין הצליל , קיימברידג' יתנו לך תמורה מעולה

TBSRH12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

אני שמעתי את הרסיבר

שליחה

רסיבר מעולה 640R את האונקיו לא שמעתי

yaron2go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

כבעל ימהה 2700 צר לי להודות שבתחום הסטריאו הקיימברידג' אוכל אותו בלי מלח...

yaron2go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

מדובר במכשיר מעולה שנותן תמורה מלאה למי שמחפש סאונד טוב בלי יותר מידי צעצועים, כבעל ימהה 2700 צר לי להודות שבתחום הסטריאו הקיימברידג' אוכל אותו בלי מלח...

רדנקו
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 741

שליחה

שמעתי את הרסיבר הזה כהגברה לרמקולים שלי (JMLAB COBALT 816S) כשקניתי אותם.

הוא חובר אחרי ששמעתי אותם מחוברים ל-CYRUS 8 המצוין (שעולה כפול ממנו). ההבדל היה לא גדול במיוחד, יחסית להבדל במחירים.

לדעתי מדובר ברסיבר עם סאונד נהדר שנותן תמורה מצויינת למחיר.

רדנקו
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 741

שליחה

אני חייב לציין, ששמעתי את הרסיבר בסטריאו בלבד ולכן אני לא יכול להתייחס לתכונות הוידאו או הסוראונד שלו.

audiophile פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

תודה לכולכם על התגובות...

חבל שאין יותר מדי מידע על הרסיבר הזה באתר שלנו ולא נעשתה אנליזה מקיפה עליו.
לדעתי המגבר שווה התייחסות פה. אנליזה מלאה על איכות הסאונד בסטיראו וק"ב. יכולות המיתוג שלו והנדסת אנוש.

אם משהו רכש את המגבר הזה או את ה- 540R, אשמח לקבל את חוות דעתו...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”