בעיה עם מודם-ראוטר TP-Link TD-w9980
שלום
בחודש מרץ השנה רכשתי את המכשיר ולפני כמה שבועות פתאום התנתק ולא הצליח להסתנכרן שוב.
בהתחלה חשבתי שזו בעיית תשתית ואפילו הגיע טכנאי בזק לביתי(אפילו באותו יום שדיברתי איתם, שזה כבר יפה) ואמר
לי כי מקור הבעיה בציוד(חיבר ראוטר dlink של בזק ועבד מעולה)וליתר ביטחון ניסיתי גם עוד ראוטר של חבר וגם כן עבד.
ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לאפס, כל דבר ללא שינוי.
יצרתי קשר עם היבואן של טיפילינק בארץ, חברת בנדא מגנטיק ושם דיברתי עם נציגה שאחרי כמה שאלות בטלפון לגבי התקלה,
אמרה לי לקחת אותו לחנות ממנה רכשתי על מנת שיישלח אליהם לבדיקה.
לאחר כשבועיים וחצי אחר כך(שאם תסכימו איתי, זה יותר מדי זמן ללא חיבור אינטרנט בבית כיום) אמרו לי לחזור לחנות לאסוף את המכשיר כי הוא חזר מהמעבדה שלהם.
חזרתי לקחת את המכשיר, מתברר שלא עשו לו שום תיקון/לא החליפו את המכשיר פשוט רשמו לי הערה על דף שהראוטר נבדק אצלם, הוא מתחבר אצלם לתשתית ללא ניתוקים ושאני צריך לוודא שהמכשיר הזה מתאים לקו בזק(אותו מכשיר שהיה מחובר ועבד אצלי בבית כ-4 חודשים מאז הקנייה)
בכל מקרה ניסיתי אותו שוב, אך ללא הצלחה ועדיין לא מסתנכרן.
מישהו נתקל במשהו דומה/היה בסיטואציה דומה?
אני אשמח לעזרה בנושא.
תודה לכולם!
בחודש מרץ השנה רכשתי את המכשיר ולפני כמה שבועות פתאום התנתק ולא הצליח להסתנכרן שוב.
בהתחלה חשבתי שזו בעיית תשתית ואפילו הגיע טכנאי בזק לביתי(אפילו באותו יום שדיברתי איתם, שזה כבר יפה) ואמר
לי כי מקור הבעיה בציוד(חיבר ראוטר dlink של בזק ועבד מעולה)וליתר ביטחון ניסיתי גם עוד ראוטר של חבר וגם כן עבד.
ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לאפס, כל דבר ללא שינוי.
יצרתי קשר עם היבואן של טיפילינק בארץ, חברת בנדא מגנטיק ושם דיברתי עם נציגה שאחרי כמה שאלות בטלפון לגבי התקלה,
אמרה לי לקחת אותו לחנות ממנה רכשתי על מנת שיישלח אליהם לבדיקה.
לאחר כשבועיים וחצי אחר כך(שאם תסכימו איתי, זה יותר מדי זמן ללא חיבור אינטרנט בבית כיום) אמרו לי לחזור לחנות לאסוף את המכשיר כי הוא חזר מהמעבדה שלהם.
חזרתי לקחת את המכשיר, מתברר שלא עשו לו שום תיקון/לא החליפו את המכשיר פשוט רשמו לי הערה על דף שהראוטר נבדק אצלם, הוא מתחבר אצלם לתשתית ללא ניתוקים ושאני צריך לוודא שהמכשיר הזה מתאים לקו בזק(אותו מכשיר שהיה מחובר ועבד אצלי בבית כ-4 חודשים מאז הקנייה)
בכל מקרה ניסיתי אותו שוב, אך ללא הצלחה ועדיין לא מסתנכרן.
מישהו נתקל במשהו דומה/היה בסיטואציה דומה?
אני אשמח לעזרה בנושא.
תודה לכולם!
·זה לא נכון מכמה סיבות...ירון4399 כתב:אם בזק הפעילו לך על הקו Vectoring אז המכשיר שלך לא תומך ולכן לא יסתכרן.
יש כאן בפורום הרבה דיונים על זה והדבר ידוע....
1.המכשיר עבד 4 חודשים לפני שהפסיק.
2.טכנאי של בזק שהיה אצלי הראה לי איך מתחבר עם וגם בלי וקטורינג מופעל
3. טכנאי בזק אמר לי שזה לא משנה אם מורידים את הוקטורינג על הקו, מכיוון שבאופן אוטומטי הוא חוזר לפעול במערכות בזק.
4.מכיוון שלא רציתי להיתקע ללא אינטרנט, רכשתי מודם-ראוטר אחר לבינתיים. הוא לא תומך בוקטורינג לפי אתר היצרן אבל עובד מעולה ללא ניתוקים.
תודה, אבל אין שום קשר.adam12345 כתב:היי אולי זה יעזור יש לי נתב DRAYTEK שגם תומך VECTORING ופתאום לפני שבוע שבועעים התחילה אטיות מ40 MB ירד לMB10
הגיע טכנאי הראה שמוריד תקין עם הDLINK שלו והלך
הורדתי גרסה STD של הנתב ולא גרסת VECTOR
והסתדר...
הנתב עבד למשך כ-4 חודשים ופתאום הפסיק.
חיברתי 3 מכשירים שונים וכולם עובדים חוץ ממנו ללא תקלות.
הבעיה היא שבנדא מתנערים מאחריות וטוענים שהוא עובד ושאני צריך "לוודא שהנתב מתאים לקו בזק".
הרי אם הוא לא היה מתאים, הוא לא היה עובד 4 חודשים ברצף מאז הקנייה.