זליגת אור בהייסנס 65M7000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
omt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,
זקוק לעזרתכם מאחר ועד כה הייתה לי פלזמה ולכן אין לי ממש מושג האם התופעה אצלי היא בגדר הנורמה או חריגה ומצריכה פניה לשירות. לי באופן אישי זה די מפריע. אני רואה את זה גם במהלך הצפיה ולא רק במסך שכולו שחור.
תודה לעוזרים!

zoyaniv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

נראה לי טבעי וסביר.
תקרין סרטון בדיקה של כל מיני חברות למסכי אולד וכו' ותראה איך זה נראה. לי למשל בסוף של סדרה שיש נגיד רק את השם באמצע בלבן חזק אז רואים את זה, בזמינות רגילות עם שחור אבל עם עוד צבעים אז השחור אחיד ואין בעיה.

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #3 

אם הזליגה הזו מופיעה הרבה גם בזמן צפיה ולא רק במסך אחיד, אז זה לא "טבעי".
עד כמה זה "סביר"?, תלוי בעיני המתבונן.
האם התופעה שכיחה יחסית במסכי LCD אחרים ? כן.
במסך שמתיימר להציג תמונה איכותית יחסית למחיר זול ואם זה מפריע לך מאד,
פנה לשירות.
אולי תופתע לטובה :).

omt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

התופעה ניכרת לעין גם כאשר המסך לא שחור כולו. ייתכן שאני שם לב לזה דווקא כי אני יודע שזה קיים.
בכל אופן, במציאות זה נראה חמור יותר מאשר בתמונה המצורפת. זה ממש נראה שבכל 4 הפינות יש פנס שמאיר לצדדים מקווה שבשירות יוכלו לפתור את הבעיה.

zoyaniv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #5 

תעדכן מה אמרו לך

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 815
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

שליחה #6 

גם אצלי ב-65M7000 יש זליגת אור מארבע הפינות, אבל היא לא מורגשת בצפייה רגילה, אלא רק כאשר מוצג צבע כהה מאוד.
יכול להיות שהעלית את הבהירות/ניגודיות לרמה גבוהה מדי?

omt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

דווקא לא. הורדתי את הבהירות ובחנתי את זה שוב. עדיין מורגש.

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

במקרה שזה מורגש גם בצפייה רגילה, הייתי פונה לשירות ומפעיל את האחריות.

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #9 

נראה לי שיש לך יותר מידי צפיות ממוצר סיני כמו היסנס... זליגת אור זו הבעיה האחרונה שצריכה להטריד אותך במסך כזה... אם זה לא מאוחר ואפשרי, תדרוש מסך מחברה אחרת כמו סמסונג, סוני LG וכו'...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20186
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

@omt תפעיל את ה-local dimming ותראה אם זה עוזר.

@CUTNPASTE בהחלט. לקנות מסך של LG עם פאנל IPS, מסכים הכי גרועים שאפשר לבחור עבור אחידות שחורים טובה.
זליגות אור קיימות בכל מסך LCD בצורה זו או אחרת, ואף אחד לא מבטיח לך פחות זליגות גם אם תקנה מסך של חברה אחרת.
כבר נמאס לקרוא תגובות כמו שלך ושל acc800 (וכל שאר היוזרים שהוא פתח) על המסכים של הייסנס. כן הם לא פאר היצירה, אבל זה לא אומר שהם פחות טובים ממסכים בעלות מקבילה של החברות ה"מובילות".

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

@CUTNPASTE
על מה אתה מדבר? הפורום מלא באנשים שמתלוננים על הסמסונג שלהם. גם שילמו אלפי ש"ח יותר עבור מסך מקביל ל-m7000 וגם קיבלו פח אשפה עם זליגות אור ושלל בעיות. וכדובדבן שבקצפת - האחריות על הפנים ומתישים אותם עד שהם מקבלים מענה. הסיפורים פה על סמסונג מסמרי שיער ממש.
הייסנס אינה מושלמת, רחוק מכך. אבל זו טלוויזיה לא רעה בכלל וכמו שכתבתי - עם קצת מאמץ וצריבת קושחה אירופאית מקבלים תמונה טובה בהחלט ואף תמיכה ב-HDR ו-WCG. אין אף מסך שנותן את הדברים האלה במחיר של הייסנס.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #12 

Animor כתב:@CUTNPASTE
על מה אתה מדבר? הפורום מלא באנשים שמתלוננים על הסמסונג שלהם. גם שילמו אלפי ש"ח יותר עבור מסך מקביל ל-m7000 וגם קיבלו פח אשפה עם זליגות אור ושלל בעיות. וכדובדבן שבקצפת - האחריות על הפנים ומתישים אותם עד שהם מקבלים מענה. הסיפורים פה על סמסונג מסמרי שיער ממש.
הייסנס אינה מושלמת, רחוק מכך. אבל זו טלוויזיה לא רעה בכלל וכמו שכתבתי - עם קצת מאמץ וצריבת קושחה אירופאית מקבלים תמונה טובה בהחלט ואף תמיכה ב-HDR ו-WCG. אין אף מסך שנותן את הדברים האלה במחיר של הייסנס.
...
עזוב, תן להם, זה אותו סוג של אנשים שחושבים שיש רק אייפון וסמסונג בעולם הסמרטפונים סביר להניח.

אצלי זה לא ברמה כזאת את האמת אז זה לא נראלי סביר.. במסך אצלי(50 אינץ' ולא 65..) כשיש כתוביות בסוף סרט המסך שחור ממש ורק באחת הפינות(לא זוכר כבר איזה) יש לי קצת זליגת אור, שאר המסך חשוך ממש ובחיים לא הפריע לי בזמן צפייה..
תנסה אולי קצת לשחק עם התאורה אחורית?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”