מה ההבדל בין ה RU980 ל TSU6000 ?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

לא ראיתי מפרט שלהם , אבל חיצונית הם נראו לי זהים לחלוטין...
מישהו יכול לעמוד על ההבדלים בן השלטים ?

ושאלה נוספת , כיצד שלט IR יכול להפעיל דברים כמו וילונות חשמליים או תאורה ? (ע"י IR TO RF ???) שהמטרה שבלחיצת כפתור אחד יתבצעו מס' תרחישים (תדלק טלויזיה והרסיבר , הוילונות יסגרו והאור יעומעמם לדוגמא...)

תודה

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

RU980 מקביל ל-TSU7000. TSU7000 החליף את TSU6000 , יש לו מסך עם 65000 צבעים (ב-6000 – 256 צבעים), פי שניים מקשי חומרה ויותר זיכרון, אם אינני טועה. בנוסף ,ה- 7000 הוא לא שיפור הדגם 6000 אלא שלט מדור אחר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78922
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

vitali מקבל 10 מתוך 10 על התשובה.

בתור בעלים של RU980 (מקווה שלשעבר אם ימצא קונה נאמן למכשיר שלי לטובת 9600 דנדש) מדובר על קלאס אחר מה-6000.

זה לא רק הצבעים אלא הטכנולוגיה מאחורי הקלעים (מהירות, CPU, מע' הפעלה, עריכה במחשב וכו'). ה-7000 וה-RU980 (וגם ממשיכי הדרך שלהם 7500 וה-990) הם NEXT GENERATION וזה לא סתם תיאור.

פנימית הם משתמשים בטכנולוגיה אחרת לגמרי, מבוססת XML ובקבצי PNG שנותנים אפקטים ברמה אחרת ממה שהמכשירים הקודמים היו יכולים לעשות. זה מאפשר לכפתור אחד להטיל צל (למשל) על כפתור אחר, או לגרום לכפתור בצבע ירוק, להקרין אור ירוק על סביבתו. זה נשמע דבילי, אבל זה מהפכני שאפשר לעשות כפתורים בכל צורה עם ALPHA BLENDING.

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

oferlaor כתב:vitali מקבל 10 מתוך 10 על התשובה.

בתור בעלים של RU980 (מקווה שלשעבר אם ימצא קונה נאמן למכשיר שלי לטובת 9600 דנדש) מדובר על קלאס אחר מה-6000.

זה לא רק הצבעים אלא הטכנולוגיה מאחורי הקלעים (מהירות, CPU, מע' הפעלה, עריכה במחשב וכו'). ה-7000 וה-RU980 (וגם ממשיכי הדרך שלהם 7500 וה-990) הם NEXT GENERATION וזה לא סתם תיאור.

פנימית הם משתמשים בטכנולוגיה אחרת לגמרי, מבוססת XML ובקבצי PNG שנותנים אפקטים ברמה אחרת ממה שהמכשירים הקודמים היו יכולים לעשות. זה מאפשר לכפתור אחד להטיל צל (למשל) על כפתור אחר, או לגרום לכפתור בצבע ירוק, להקרין אור ירוק על סביבתו. זה נשמע דבילי, אבל זה מהפכני שאפשר לעשות כפתורים בכל צורה עם ALPHA BLENDING.
...
תודה על התשובה...
ומה היתרונות של האחד על השני ? ( RU980 ו TSU7000)

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

מבחינת חומרה הם שקולים לחלוטין. ב- TSU7000 יש בסיס נתונים של מוצרים המשווקים באמריקה כאשר ב-ru980 - מוצרים אשר משווקים באירופה. אני חושב שמי שקונה שלט ברמה הזו יתכנת וילמד אותו לפי צרכיו, לכן ההבדל בין השלטים לא קריטי. לי יש את TSU7000 ואף פעם לא הרגשתי חוסר בבסיס נתונים כלשהו.

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

vitalyi כתב:מבחינת חומרה הם שקולים לחלוטין. ב- TSU7000 יש בסיס נתונים של מוצרים המשווקים באמריקה כאשר ב-ru980 - מוצרים אשר משווקים באירופה. אני חושב שמי שקונה שלט ברמה הזו יתכנת וילמד אותו לפי צרכיו, לכן ההבדל בין השלטים לא קריטי. לי יש את TSU7000 ואף פעם לא הרגשתי חוסר בבסיס נתונים כלשהו.
...
תודה על התשובה.

אכפת לך לפרט אלו שימושים אתה עושה בשלט ? :-)

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

alophind כתב: אכפת לך לפרט אלו שימושים אתה עושה בשלט ? :-)
...
בכיף. את המערכת שלי תוכל לראות בפרופיל שלי :wink: - הכל נשלט בפרונטו (חוץ Sound processor - כי אין לא שלט). בנוסף - מזגן (לא כל הפעולות).

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

vitalyi כתב:
alophind כתב: אכפת לך לפרט אלו שימושים אתה עושה בשלט ? :-)
...
בכיף. את המערכת שלי תוכל לראות בפרופיל שלי :wink: - הכל נשלט בפרונטו (חוץ Sound processor - כי אין לא שלט). בנוסף - מזגן (לא כל הפעולות).
...
חות מהפיוניר לא הבנתי הרבה ... חחח...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78922
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #9 

ההבדל בינהם הוא בסיס הנתונים (בדיוק כמו שנכתב, לא יודע אם זה רלוונטי כיום), אחריות מקומית (ה-7000 לא נתמך), ספק 220V מול 110V, וה-RF על תדרים מעט שונים (נובע מההבדל בין התקנים האירופאיים לאמריקאים).

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”