מה ההבדל בין ה RU980 ל TSU6000 ?
לא ראיתי מפרט שלהם , אבל חיצונית הם נראו לי זהים לחלוטין...
מישהו יכול לעמוד על ההבדלים בן השלטים ?
ושאלה נוספת , כיצד שלט IR יכול להפעיל דברים כמו וילונות חשמליים או תאורה ? (ע"י IR TO RF ???) שהמטרה שבלחיצת כפתור אחד יתבצעו מס' תרחישים (תדלק טלויזיה והרסיבר , הוילונות יסגרו והאור יעומעמם לדוגמא...)
תודה
מישהו יכול לעמוד על ההבדלים בן השלטים ?
ושאלה נוספת , כיצד שלט IR יכול להפעיל דברים כמו וילונות חשמליים או תאורה ? (ע"י IR TO RF ???) שהמטרה שבלחיצת כפתור אחד יתבצעו מס' תרחישים (תדלק טלויזיה והרסיבר , הוילונות יסגרו והאור יעומעמם לדוגמא...)
תודה
RU980 מקביל ל-TSU7000. TSU7000 החליף את TSU6000 , יש לו מסך עם 65000 צבעים (ב-6000 – 256 צבעים), פי שניים מקשי חומרה ויותר זיכרון, אם אינני טועה. בנוסף ,ה- 7000 הוא לא שיפור הדגם 6000 אלא שלט מדור אחר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
vitali מקבל 10 מתוך 10 על התשובה.
בתור בעלים של RU980 (מקווה שלשעבר אם ימצא קונה נאמן למכשיר שלי לטובת 9600 דנדש) מדובר על קלאס אחר מה-6000.
זה לא רק הצבעים אלא הטכנולוגיה מאחורי הקלעים (מהירות, CPU, מע' הפעלה, עריכה במחשב וכו'). ה-7000 וה-RU980 (וגם ממשיכי הדרך שלהם 7500 וה-990) הם NEXT GENERATION וזה לא סתם תיאור.
פנימית הם משתמשים בטכנולוגיה אחרת לגמרי, מבוססת XML ובקבצי PNG שנותנים אפקטים ברמה אחרת ממה שהמכשירים הקודמים היו יכולים לעשות. זה מאפשר לכפתור אחד להטיל צל (למשל) על כפתור אחר, או לגרום לכפתור בצבע ירוק, להקרין אור ירוק על סביבתו. זה נשמע דבילי, אבל זה מהפכני שאפשר לעשות כפתורים בכל צורה עם ALPHA BLENDING.
בתור בעלים של RU980 (מקווה שלשעבר אם ימצא קונה נאמן למכשיר שלי לטובת 9600 דנדש) מדובר על קלאס אחר מה-6000.
זה לא רק הצבעים אלא הטכנולוגיה מאחורי הקלעים (מהירות, CPU, מע' הפעלה, עריכה במחשב וכו'). ה-7000 וה-RU980 (וגם ממשיכי הדרך שלהם 7500 וה-990) הם NEXT GENERATION וזה לא סתם תיאור.
פנימית הם משתמשים בטכנולוגיה אחרת לגמרי, מבוססת XML ובקבצי PNG שנותנים אפקטים ברמה אחרת ממה שהמכשירים הקודמים היו יכולים לעשות. זה מאפשר לכפתור אחד להטיל צל (למשל) על כפתור אחר, או לגרום לכפתור בצבע ירוק, להקרין אור ירוק על סביבתו. זה נשמע דבילי, אבל זה מהפכני שאפשר לעשות כפתורים בכל צורה עם ALPHA BLENDING.
תודה על התשובה...oferlaor כתב:vitali מקבל 10 מתוך 10 על התשובה.
פנימית הם משתמשים בטכנולוגיה אחרת לגמרי, מבוססת XML ובקבצי PNG שנותנים אפקטים ברמה אחרת ממה שהמכשירים הקודמים היו יכולים לעשות. זה מאפשר לכפתור אחד להטיל צל (למשל) על כפתור אחר, או לגרום לכפתור בצבע ירוק, להקרין אור ירוק על סביבתו. זה נשמע דבילי, אבל זה מהפכני שאפשר לעשות כפתורים בכל צורה עם ALPHA BLENDING....
ומה היתרונות של האחד על השני ? ( RU980 ו TSU7000)
מבחינת חומרה הם שקולים לחלוטין. ב- TSU7000 יש בסיס נתונים של מוצרים המשווקים באמריקה כאשר ב-ru980 - מוצרים אשר משווקים באירופה. אני חושב שמי שקונה שלט ברמה הזו יתכנת וילמד אותו לפי צרכיו, לכן ההבדל בין השלטים לא קריטי. לי יש את TSU7000 ואף פעם לא הרגשתי חוסר בבסיס נתונים כלשהו.
תודה על התשובה.vitalyi כתב:מבחינת חומרה הם שקולים לחלוטין. ב- TSU7000 יש בסיס נתונים של מוצרים המשווקים באמריקה כאשר ב-ru980 - מוצרים אשר משווקים באירופה. אני חושב שמי שקונה שלט ברמה הזו יתכנת וילמד אותו לפי צרכיו, לכן ההבדל בין השלטים לא קריטי. לי יש את TSU7000 ואף פעם לא הרגשתי חוסר בבסיס נתונים כלשהו....
אכפת לך לפרט אלו שימושים אתה עושה בשלט ?
חות מהפיוניר לא הבנתי הרבה ... חחח...vitalyi כתב:בכיף. את המערכת שלי תוכל לראות בפרופיל שליalophind כתב: אכפת לך לפרט אלו שימושים אתה עושה בשלט ?...- הכל נשלט בפרונטו (חוץ Sound processor - כי אין לא שלט). בנוסף - מזגן (לא כל הפעולות).
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ההבדל בינהם הוא בסיס הנתונים (בדיוק כמו שנכתב, לא יודע אם זה רלוונטי כיום), אחריות מקומית (ה-7000 לא נתמך), ספק 220V מול 110V, וה-RF על תדרים מעט שונים (נובע מההבדל בין התקנים האירופאיים לאמריקאים).