CDP אונקיו .

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

יש ברשותי CDP אונקיו ניקנה ליפני כ3 שנים באלפיים ש"ח . שמתי לב בשנה האחרונה כי איכות הצליל . זה לא כמו בערוץ 2 או עשר . שם הצליל עשיר ונעים . אני קולט ישר מהאולפן דרך לוויין . ובין הממיר לרסיבר יש סיב אופטי . גם הסי די . לא הייה קורא חלק קטן של התקליטורים הייה זורק אותם החוצא . ניקיתי את העיין עים צמר גפן לא עזר . לפשוטי העם הצליל הייה טוב . לאדיופיל לא מספיק . גם בחיבור אנלוגי ודגיטלי הצליל הייה זהה .

מה עשיתי הייה ברשותי CDP שניקנה בשנת 92 אולי. עים פלטה של 5 תקליטורים .
חיברתי אותו . קבלתי צליל מדהים פתוח מפורט בס נעים טרבל נעים הזמר נישמע כמו בבית .
הCD נימצא במרחק כ4 מטר . מחובר עים כבל עבה שניקנה ב70 ש"ח .(די יקר יחסית)
השאלה היא אים אקנה CD יקר הצליל יהייה בשמים . או מה שבנו בשנת 92 התחלת השימוש בCD לא בונים היום . ביגלל התחרות . ו2. החלפת הכבל המחבר את הCD בכבל יותר יקר יתן עוד משהו לציליל .
היום יום שבת מהבוקר אני מאזין לתקלטורים ונהנה מהצליל משהוא . חבל שלא עשיתי את השינוי ליפני שנה
בברכת חג שמח מקרמר
רק הטכנאי קרמר

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

תזכיר לנו איזה מגבר יש לך..

עים רמקולים כמו שלך, אלקטרוסטטים של קוואד, אתה רשאי לצפות לתוספת איכות עים עליה באיכות הנגן. הנגנים שעושים היום ברמות המחירים הגבוהות יותר, אינם נופלים מהנגנים הישנים. אים שמעת הבדל לטובה מקרוסלה, לדעתי תישמע הבדל מנגן איכותי.
ארבע מטר כבל זה הרבה אבל כדאי אולי קודם ליפתור את בעית הנגן..

.

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #3 

מגבר סטראו דנון קלאסה A ניקנה בתערוכה בת"א בשנת 90-92 . מחובר לרסיבר סוני בתור פרה . שנותן רק בסים לרמקולים AR3 מבמקביל לקווד .חדר אקוסטי . עים ספוג על התיקרה והקיר האחורי בעובי 5 ס"מ . תאררה לאוזניים לא מפריע לבני המישפחה גם בעוצמות חזקות
רק הטכנאי קרמר

מתן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 734
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אם אתה נהנה כרגע מהצליל אז מה הטעם להחליף ??
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #5 

אני נהנה מישנת 1960 מימוזיקה . כאשר הייתי ילד בן 13 הייתי מאזין לרדיו בגל AM . לשירים
ומאז לא מפסיק להאזין למוסיקה שנת 1960 . אחרי זה היתחיל ליפעול בארץ גל FM ואז קניתי מקלט FM ומאז הייתי בונה מגברי מנורות ופטיפון . ובמשך 47 שנים אני משדרג ללא סוף . ועוד לא היגעתי לטופ . היו לי שני הפסקות בהאזנה בחיים כאשר נולדו הילדים הפסקה ארוכה של כמה שנים . וכאשר נפלו הקטיושות בחיפה . הייתה דממה בביתי . ודרוך לישמוע אזעקה . ורק אחרי כחודשיים היתחלתי להאזין עוד פעם .

האזנה זה ליסגור את הדלת של חדרי . ולהאזין שעות לתקליטורים מיכול הסוגים . כימעט ולא צופה בטלויזיה . אף על פי שיש לי גם קולנוע ביתי . ו2 מגברים דוחפים את הצליל .

חג שמח מקרמר
רק הטכנאי קרמר

מתן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 734
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

אני נהנה מישנת 1960 מימוזיקה . כאשר הייתי ילד בן 13 הייתי . ובמשך 47 שנים אני משדרג ללא סוף . ועוד לא היגעתי לטופ .
רשמת....

יקחו עוד 47 שנים ועדיין לא תגיע לטופ....כי אין טופ...טופ זה משהו יחסי....
אבל אתה נהנה מהמערכת כמו שהיא אז אני חושב שחבל להוציא סכום על סי די חדש
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

קרמר,
לדעתי כדאי לך לנסות לישמוע נגנים טובים יותר. אולי כאלו עים יציאת מנורות. הקווד נהנה מאוד מצליל של מנורות.

.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”