Nvidia Shield או קופסא סינית טובה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אני מתלבט לגבי איזה סטרימר לקנות.

עד עכשיו הייתי עם רספברי פי. נהניתי להתעסק איתו לתקן אותו כשהיה צריך, להחליף גרסאות openelec או libreelec ולא היתה לי בעיה להתקין הכל מחדש כל פעם.

הפעם, אחרי שקניתי טלוויזיה חדשה, אני רוצה סטרימר בלי להתעסק יותר מדי ושעושה הכל:
ג'יגה ביט אתרנט
קאסט בילט אין
4k + 60fps + hdr
Netflix ב 4k (למרות שיש לי כבר בטלוויזיה אך בכל זאת אני רוצה את האופציה)

אני יודע שהשילד עונה על כל הצרכים ועושה הכל בצורה מדהימה, אבל בשליש מחיר אפשר למצוא סטרימר סיני טוב:
Mi box - לא רלוונטי כי לא אקנה סטרימר בלי אתרנט ג'יגה
H96
Beelink gt1

אני יודע שהם תומכים בכל מה שכתבתי חוץ מבנטפליקס.

השאלה מה לקנות. אם יש מישהו שמכיר טוב גם את הקופסאות הסיניות וגם את השילד, אשמח לשמוע אם זה שווה את הכסף ואם הקופסאות הסיניות עושות את העבודה

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

Nvidia Shield חד משמעי

Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

@kiko11
·תודה על התגובה
ניסית את אחת מהקופסאות הסיניות שמציעות 4K? שמת לב להבדלים ביניהם כך ששווה להשקיע פי 3?

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #4 

היו לי כמה צעצועים מסין ב 30 דולר וכדומה .
השקעת במסך ככ הרבה כסף .אתה לא רוצה להיתפשר בסטירמר ..

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4940
נתן תודות: 526 פעמים
קיבל תודות: 691 פעמים

שליחה #5 

@Alonzone
·בהחלט שווה להשקיע. מדובר על ליגה אחרת לחלוטין.
הנגנים הסיניים הזולים מתהדרים אולי במפרט מרשים אך במקרים רבים אין לו כיסוי. איכות הבנייה בוודאי שלא מתקרבת למוצר פרימיום -- תחזיק למשל את שני השלטים זה לצד זה. אין צורך להרחיב , האמן לי ... :)
אבל הנקודה המשמעותית היא התמיכה במוצר לאורך זמן. רוב הנגנים הזולים הם בבחינת ״שגר ושכח״, אין עדכוני תוכנה , קושחה וכד׳
תשאל את עצמך מדוע נטפליקס לא מרשה לעצמה (או ליצרנים האלו) לנגן על המכשירים מהסוג הזה.
ד״א -- אפילו ה Mi Box שמרבים להלל פה ובכלל, לא מדגדג בביצועים את ה Shield. הייתה לי הזדמנות להפעיל אותם זה לצד זה (חבר ביקש שאתקין לו קודי וכו׳ על ה Mi Box שרכש) וזה היה מדהים לראות את ההבדלים -- שוב במקביל עם אותו מסך , רסיבר ..
לדוגמא - ה Mi לא זיהה את רזולוציית המסך (4K) והתעקש על 720p... כשהעברתי אותו ידנית ל 4K הצבעים היו מרוחים והתצוגה נראתה באופן כלל כמו אחרי מלחמה :lol:
אני לא רומז שה Shield מושלם מכל בחינה. אני מניח שתתקין קודי ואז .. אתה יודע .. לא כל הגירסאות יציבות וכו׳ אבל ברמה של המכשיר עצמו זהו חד משמעית מכשיר פרימיום שהשוואה ישירה שלו מול נגנים סינים זולים היא בערך כמו להשוות מסך OLED חדש למסך מדבקה בשופרסל.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #6 

לא צריך קודי שמודי ..בעיקר עם המצב המקרטע שלו בארץ .
תתקין פלקס ,תוריד תכנים אייכותיים .
ותתחדש

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

@kiko11
·Plex מעולה לכל דבר ועניין אבל אם אתה עובד בתצורת שרת / נגן על ה Shield, הוא לא ממש מתמודד עם תכנים סופר כבדים (4K בגודל 50 ג'יגה וצפונה ... ) לא בגלל החומרה עצמה אלא בגלל נושא ה Transcoding ב Plex.
את קודי הזכרתי לא בגלל ההרחבות כמובן אלא בגלל הנגן עצמו. יוצא מנקודת הנחה שתכנים איכותיים בנמצא ולא נסמכים פה על אקסודוס ושאר ירקות :D

Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

אני רוצה קודי, אבל בגלל הדברים הבאים:
1. Quasar
2. נגן עם חיפוש כתוביות
לא בונה על אקסודוס או על שאר התוספים בסגנון הזה. יש לי תכנים מאוד איכותיים - סרטים ב 50-70 ג'יגה, שאנגן בעזרת קודי דרך הרשת.

אני מניח שלא תהיה בעיה עם זה... נכון? (וכמובן DD וכדומה)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #9 

@sigamore
בהחלט ,קודי כנגן להזרמת תכנים של 4K .
לפותח השרשור :
ממה שאתה כותב אני מבין שחשובה לך האיכות מאוד, דווקא בגלל שחשובה לך האיכות אל תתפשר ותרכוש Nvidia Shield.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

@kiko11
(Y) (Y)

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

Alonzone כתב:אני רוצה קודי, אבל בגלל הדברים הבאים:
1. Quasar
2. נגן עם חיפוש כתוביות
לא בונה על אקסודוס או על שאר התוספים בסגנון הזה. יש לי תכנים מאוד איכותיים - סרטים ב 50-70 ג'יגה, שאנגן בעזרת קודי דרך הרשת.

אני מניח שלא תהיה בעיה עם זה... נכון? (וכמובן DD וכדומה)
...
·בדיוק בגלל הסיבות האלו לך על ה Shield. כשאתה באיזור התכנים ה״אולטרה כבדים״ תעריך את היציבות של הנגן שבעתיים.
דאג כמובן גם ששאר מרכיבי הרשת בסטנדרט תואם.
לי למשל יש NAS של Synology ועוד אחד ״קטן״ של WD myCloud. ה Synology עומד בכבוד בכל משימה (למרות שהוא במרחק קומה ושלושה סוויצ׳ים מהסטרימר...). ה WD "סוחב״ עד איוזר ה 30-40 ג'יגה ואז פשוט נחנק :oops:

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #12 

Shield טוב בעיקר למי שחשובלו משחקי אנדרויד. הוא לא תומך בתלת ממד ולא בניגון תפריטי בלו ראיי מלאים. כל אלו ועוד נתמכים בסטרימר איכותי כמו לדוגמה Ziddo X9s שמיוצר עי חברה קוריאנית איכותית שמשחחרת עדכונים שותפים כל הזמן. ל X9 יש אפילו כניסת HDMI להקלטה מכל מקור לרבות מוגן לדיסק קשיח.

https://www.zidoo.tv/Product/index/mode ... 8k%3D.html

https://www.zidoo.tv/Product/index/mode ... 3D%3D.html

הוא כמובן הרבה יותר זול מהשילד (רק 110 דולר כרגע)

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #13 

kiko11 כתב:לא צריך קודי שמודי ..בעיקר עם המצב המקרטע שלו בארץ .
תתקין פלקס ,תוריד תכנים אייכותיים .
ותתחדש
...
·

אתקנת פעם PLEX בסביבת אנדרויד? אין תמיכה ב אודיו HD ועוד מלא באגים... קודי זה לא בהכרח אומר תוספים שלא עובדים רוב הזמן. קודי כנגן מדיה מהרשת עושה עבודה הרבה יותר טובה מפלקס ובעל ממשק הרבה יותר מתקדם ומפותח.. גם עובד הרבה יותר טוב בסביבת אנדרויד. ל ZIDDO יש גם גרסת קודי משלהם עם תמיכה בבלוריי מלא ו 3D MCV, כמו גם ניגון קבצי FLAC 24/96 רב ערוצי...

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

@CUTNPASTE
·נראה מוצר מעניין. אבל לא בטוח שהוא טוב יותר מה Shield (פרט למחיר). למשל יש בו ״רק״ 2 ג'יגה RAM ו 8 ג'יגה שטח אחסון.
על כל פנים - כמובן שאני לא רומז שה Shield הוא בהכרח הבחירה היחידה.

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #15 

sigamore כתב:@CUTNPASTE
·נראה מוצר מעניין. אבל לא בטוח שהוא טוב יותר מה Shield (פרט למחיר). למשל יש בו ״רק״ 2 ג'יגה RAM ו 8 ג'יגה שטח אחסון.
על כל פנים - כמובן שאני לא רומז שה Shield הוא בהכרח הבחירה היחידה.
...
·

אתה בטח הסתכלת במוצר אחר. יש X9 ויש X9S. ל S יש 16 גיגה זכרון נפח, אבל אם תעקוב אחר פורום התמיכה שלהם, תראה שאתה יכול להפוך (לפרמט) כל הרד דיסק חיצוני (חיבור SATA או USB3 שיש ל X9S) ל EMMC פנימי עם אמולציה שניתן להתקין עליו על אפלקצית אנדרויד. וזה לא הכל, ה X9S תומך ב OPENWART ויכול לשמש כ NAS לכל דבר. אני מאד מרוצה ממנו. הם לא מזמן שחררו גרסת קודי 17.3 עם הנגן הפנימי שלהם שמנגן הכל. גם איכות התמונה מצויינת לרבות תמיכה ב HDR10. בפורום שאלו לגבי DOLBU VISION והמפתחים אמרו שזה לא נתמך בחומרה של הציפסט כי הוידאו מוגבל ל 10 סביות, אך הבטיחו להוסיף תמיכה בתוכנה. ז"א שהנגן ימיר DOLBY VISION ל HDR10 רגיל בזמן ניגון. הנה עוד משהו שיש בסטרימר הזה ואין בשילד - תמיכה מלאה ב CEC. לדעתי ה X9S מהווה פשרה מצויינת בין סטרימר סיני לשילד עם המון יתרונות של השילד, בעיקר המחיר והתמיכה בפורמטי אודיו ווידאו.

https://www.zidoo.tv/Product/spec/model ... 3D%3D.html

http://forum.zidoo.tv/index.php?forums/zidoo-x9s.23/

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #16 

עוד דבר, לא יודע מה קורה עם השילד, אבל ב 99% מסטרימרי האנדרויד אין תמיכה ב נטפליקס עם פס קול HD בגלל מגבלה של האפלקציה. בזידו יש לזה פתרון עי אפלקציה פרוצה שמשהו יצר עבור ה X9S..

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #17 

@CUTNPASTE
·נראה מוצר מעניין בהחלט שווה בדיקה .
לגבי תלת מימד .תקן אותי אם אני טועה רוב מסכי 4K הם ללא תלת מימד לכן לא חושב ככ התמיכה ,פותח השרשור לא הזכיר שחשוב לו .
PLEX אצלי תומך בסאונד HD עובד אצלי באופן מעולה ללא שום תקלות אני מאוד אוהב את הממשק .
לפותח השרשור חשובה ההתמזגות עם Netflix וה Shieldעושה זאת בצורה מושלמת
אם לפותח השרשור יש בנוסף עוד דברים שחשובים לו והוא לא ציין אותם ושאתה הזכרת כאן בהחלט יש תמיד עוד אפשרויות .
נערך לאחרונה על ידי Sagims ב 18/08/2017 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

CUTNPASTE כתב:
...
...
·

אתה בטח הסתכלת במוצר אחר. יש X9 ויש X9S. ל S יש 16 גיגה זכרון נפח, אבל אם תעקוב אחר פורום התמיכה שלהם, תראה שאתה יכול להפוך (לפרמט) כל הרד דיסק חיצוני (חיבור SATA או USB3 שיש ל X9S) ל EMMC פנימי עם אמולציה שניתן להתקין עליו על אפלקצית אנדרויד. וזה לא הכל, ה X9S תומך ב OPENWART ויכול לשמש כ NAS לכל דבר. אני מאד מרוצה ממנו. הם לא מזמן שחררו גרסת קודי 17.3 עם הנגן הפנימי שלהם שמנגן הכל. גם איכות התמונה מצויינת לרבות תמיכה ב HDR10. בפורום שאלו לגבי DOLBU VISION והמפתחים אמרו שזה לא נתמך בחומרה של הציפסט כי הוידאו מוגבל ל 10 סביות, אך הבטיחו להוסיף תמיכה בתוכנה. ז"א שהנגן ימיר DOLBY VISION ל HDR10 רגיל בזמן ניגון. הנה עוד משהו שיש בסטרימר הזה ואין בשילד - תמיכה מלאה ב CEC. לדעתי ה X9S מהווה פשרה מצויינת בין סטרימר סיני לשילד עם המון יתרונות של השילד, בעיקר המחיר והתמיכה בפורמטי אודיו ווידאו.

https://www.zidoo.tv/Product/spec/model ... 3D%3D.html

http://forum.zidoo.tv/index.php?forums/zidoo-x9s.23/
...
החכמת אותי , תודה !!
שוקל לשדרג נגן לחדר שינה ( ויש לי כבר שני Shield's :) ) בהחלט נראה אופציה חזקה ביותר !!
·

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #19 

@sigamore
בהחלט מעניין המוצר הזה ..
·

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

CUTNPASTE כתב:עוד דבר, לא יודע מה קורה עם השילד, אבל ב 99% מסטרימרי האנדרויד אין תמיכה ב נטפליקס עם פס קול HD בגלל מגבלה של האפלקציה. בזידו יש לזה פתרון עי אפלקציה פרוצה שמשהו יצר עבור ה X9S..
...
·אני אישית עובד עם הנטפליקס המובנה במסך (C6) אבל המימוש של הנטפליקס על ה Shield פנטסטי. כולל HDR , DD וכו׳

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”