שאלה לגבי ה hd של ערוץ 11
-
שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
שמתי לב שבערוץ 11 כאן. יש לפעמים טשטוש של ממש על המסך סוג של דחיסת ווידאו. מישהו שם לב לזה?
מה זה הדבר הזה?
מה זה הדבר הזה?
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
כן שמתי לב זה גם כן לא יודע לגמרי זה קורה , יכול להיות בגלל מגבלת רוחב פס אצלם או בספק/שירות שדרכו אתה צופה בערוץ לדוגמה : אולי זה ביס או בהוט או דרך האתר שלהם זה תלוי
-
שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
@ran241
·לפעמים במוצאי שבת יש תוכנית ששמה חיות ריגול. אני חייב להגיד שהאיכות של השידור בזמן הזה פשוט מדהימה, זה לפחות UHD. לפחות בתוכנית הזאת.
·לפעמים במוצאי שבת יש תוכנית ששמה חיות ריגול. אני חייב להגיד שהאיכות של השידור בזמן הזה פשוט מדהימה, זה לפחות UHD. לפחות בתוכנית הזאת.
אולי צולם ב-UHD, אבל אין מצב ששודר כך. עבר שנמוך ל-HD.שלומי511564 כתב:@ran241
·לפעמים במוצאי שבת יש תוכנית ששמה חיות ריגול. אני חייב להגיד שהאיכות של השידור בזמן הזה פשוט מדהימה, זה לפחות UHD. לפחות בתוכנית הזאת....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
@ran241
·
אתה?
·
אתה?
אני לא מבין מדוע התאגיד לא מחליט שגם אפיק 33 יעבור לשידור ב-HD וישים סוף לאיכויות הטכניות הבעיתיות של השידורים גם באפיק המדובר.
נניח שכסף זו לא הבעיה. מה העילה להחזיק באפיק שידורים שמשדר 6 שעות ביום באיכות של קלטת וידאו מעידן ה-VHS?
הריי באוגוסט הבא, התאגיד - על פי הוראות החוק הקיים, יספח לשורותיו את החינוכית, ככל הנראה תחת השם "כkן | חינוכית", דבר שינכס לו את האפיק הנוכחי שלה. ומה אז? גם אז נקבל איכויות טכניות של 4:3?
נניח שכסף זו לא הבעיה. מה העילה להחזיק באפיק שידורים שמשדר 6 שעות ביום באיכות של קלטת וידאו מעידן ה-VHS?
הריי באוגוסט הבא, התאגיד - על פי הוראות החוק הקיים, יספח לשורותיו את החינוכית, ככל הנראה תחת השם "כkן | חינוכית", דבר שינכס לו את האפיק הנוכחי שלה. ומה אז? גם אז נקבל איכויות טכניות של 4:3?
בדקתי שוב בממיר זה כבר לא משדר ב HD
אני זוכר שמתי שהתאגיד כאן התחיל לשדר אז בשבוע הראשון לשידור שלו הערוץ הזה שידר ב HD 720
אז עכשיו רק באתר של כאן השידור הזה הוא ב HD הזה
נבדק בדפדפן אקספלורר
http://www.kan.org.il/live/tv.aspx?stationId=14
אני זוכר שמתי שהתאגיד כאן התחיל לשדר אז בשבוע הראשון לשידור שלו הערוץ הזה שידר ב HD 720
אז עכשיו רק באתר של כאן השידור הזה הוא ב HD הזה
נבדק בדפדפן אקספלורר
http://www.kan.org.il/live/tv.aspx?stationId=14
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
למה שמישהו יצפה בערוץ 33? למה להשקיע בערוץ כזה ב hd?
ערוץ 1 משדר ב 1080 שנראה מצויין. יש פה ושם תוכניות שאינן ב hd או קטעים שאינם באיכות מספקת ואז רואים אותם מטושטשות.
ערוץ 1 משדר ב 1080 שנראה מצויין. יש פה ושם תוכניות שאינן ב hd או קטעים שאינם באיכות מספקת ואז רואים אותם מטושטשות.