נאלץ לנטוש NAD monitor 3100 ו Polk monitor 12 - אלטרנטיבה?
-
אילון
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- שם מלא: אילון
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לחברי הפורום. ממש היום הצטרפתי ואשמח לקבל עצתכם.
אני מאד אוהב את ה NAD monitor 3100 ו Polk monitor 12B שמשרתים אותי 10 שנים. הבאס ההדוק והאופי הצלילים הגבוהים עושים לי את זה.
אבל..אני עובר לדירה חדשה עם מגבלת שטח רצפה לרמקולים גדולים כמו ה 12.
ה NAD נטול שלט רחוק ושני ערוציו לא נותנים מענה לקלנוע ביתי.
אם לשפוט את ההמלצות החמות באתר - להגברה, נראה לי שאלך על הימאהה 2700 או 640R - Cambridge Audio אחרי שאאזין לשניהם. לא סגור עדיין.
האם יכולים להמליץ על סט רמקולים מדפיים+סאב, בטווח מחיר של 7-10K, - סט שיקנה צליל בעל אופי דומה לרמקולים הנוכחיים שלי?
תודה וחג שמח,
אילון
אני מאד אוהב את ה NAD monitor 3100 ו Polk monitor 12B שמשרתים אותי 10 שנים. הבאס ההדוק והאופי הצלילים הגבוהים עושים לי את זה.
אבל..אני עובר לדירה חדשה עם מגבלת שטח רצפה לרמקולים גדולים כמו ה 12.
ה NAD נטול שלט רחוק ושני ערוציו לא נותנים מענה לקלנוע ביתי.
אם לשפוט את ההמלצות החמות באתר - להגברה, נראה לי שאלך על הימאהה 2700 או 640R - Cambridge Audio אחרי שאאזין לשניהם. לא סגור עדיין.
האם יכולים להמליץ על סט רמקולים מדפיים+סאב, בטווח מחיר של 7-10K, - סט שיקנה צליל בעל אופי דומה לרמקולים הנוכחיים שלי?
תודה וחג שמח,
אילון
- audiophile
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא הייתי מוותר על רמקולים גדולים ואיכותיים קדמיים.
אני מציע:
קדמיים: JM-LAB FOCAL CORUS 716 - עלות 5K
סנטר: קיימים מספר אלטרנטיבות - תוכל לרכוש משהו ב- 1K
אחוריים: כמעט ולא בשימוש בקולנוע ביתי ולא הייתי משקיע מעבר ל- 1K
סאב: יש סאבים מצוינים ב- 2K - 3K.
זאת הצעתי.
אני מציע:
קדמיים: JM-LAB FOCAL CORUS 716 - עלות 5K
סנטר: קיימים מספר אלטרנטיבות - תוכל לרכוש משהו ב- 1K
אחוריים: כמעט ולא בשימוש בקולנוע ביתי ולא הייתי משקיע מעבר ל- 1K
סאב: יש סאבים מצוינים ב- 2K - 3K.
זאת הצעתי.
לדעתי אם אתה שומע הרבה מוסיקה לוותר על רצפתיים זו בעיה . . .אם לא אז לך על מדפיים ובניגוד לדעת audiophile אני חושב שבק"ב הסאב והסנטר חשובים מאוד .פוקל באמת חברה מעולה ,שווה לך אולי לבדוק אפשרות של 4 מדפיים +סנטר +סאב שלהם.
אם לא תאהב את הצליל ואתה עדיין מחובר לפולק את תנסה את RTI4 או RTI6 אם זה לא יקר מדי
אם לא תאהב את הצליל ואתה עדיין מחובר לפולק את תנסה את RTI4 או RTI6 אם זה לא יקר מדי