עזרה בחיבור סאב
הגישה שלך קצת לא נעימה.. בכל זאת אני אנסה לעזור לך.
תקנה מגבר לסאב או שתקנה קרוס וברסיבר תגדיר את הבאס שיצא ב MAIN ותחבר לקרוס את הרמקולים והסאב והתדרים הנמוכים יצאו לסאב.
הכבל RCA שחיברת הוא מעביר רק אות, הרסיבר לא מגביר משם.. אבל את הרמקולים הוא כן מגביר ובגלל זה אני מציע לך לסדר שהוא יחובר עם הרמקולים.
עדיף לקנות איזה מגבר עצמאי שיגביר אותו ולחבר את הסאב עם RCA לרסיבר שיעביר לו אות.
תקנה מגבר לסאב או שתקנה קרוס וברסיבר תגדיר את הבאס שיצא ב MAIN ותחבר לקרוס את הרמקולים והסאב והתדרים הנמוכים יצאו לסאב.
הכבל RCA שחיברת הוא מעביר רק אות, הרסיבר לא מגביר משם.. אבל את הרמקולים הוא כן מגביר ובגלל זה אני מציע לך לסדר שהוא יחובר עם הרמקולים.
עדיף לקנות איזה מגבר עצמאי שיגביר אותו ולחבר את הסאב עם RCA לרסיבר שיעביר לו אות.
סבבה גבר.
פשוט הבאתי תמערכת ואני שובר תראש איך אפשר לחבר את הסאב למגבר
יש לי מגבר אבל הוא סתם לא משהו רציני. אני גם לא רוצה להשקיע עוד כסף עכשיו על מגבר זה כולה בשביל המחשב אחי מבין
עם אתה יכול רק לעשות לי טובה תרשום לי פה את החלקים שאני צריך לקנות או תמונה שלהם ואני יסתדר אחי
תודה בכל מקרה ומצטער על מקודם
אחלה פורום אנשים !!!
פשוט הבאתי תמערכת ואני שובר תראש איך אפשר לחבר את הסאב למגבר
יש לי מגבר אבל הוא סתם לא משהו רציני. אני גם לא רוצה להשקיע עוד כסף עכשיו על מגבר זה כולה בשביל המחשב אחי מבין
עם אתה יכול רק לעשות לי טובה תרשום לי פה את החלקים שאני צריך לקנות או תמונה שלהם ואני יסתדר אחי
תודה בכל מקרה ומצטער על מקודם
אחלה פורום אנשים !!!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
בדרך כלל מגברי קולנוע ביתי לא כוללים ערוץ הגברה לסאב ( בגלל זה קוראים להם x.1 ).EliraNn כתב:פשש איזה פורום אתם ממש עוזרים
למה אפחד לא עונה ? מי ישמע מה ביקשתי
עם מישהו יכול לעזור שיגיב כי אני סתם נתקע עם הסאב עכשיו פה
תודה......
זה אומר שסאב של קולנוע ביתי צריך לכלול שני רכיבים. מגבר וממברנה. לזה קוראים סאב אקטיבי.
סאב של רכב מגיע בדרך כלל ללא מגבר וההתקנה מתבססת על ההנחה שיש ערוץ הגברה פנוי באחד מהמגברים ברכב. לזה קוראים סאב פאסיבי.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני כבר לא יודעת אם אתה משחק אותה תמים ורוצה הכל לעוס על מגש של כסף או שאתה באמת לא יודע.
אבל לעניין. מגבר של רכב מוציא אות מוגבר לסאב
ורסיבר של קולנוע ביתי מוציא אות חלש מאוד לסאב
סאב לקולנוע ביתי כולל בתוכו כבר מגבר ולכן הוא יודע לעבוד עם יציאה לא מוגברת
סאב של רכב לא כולל בתוכו מגבר, ולכן אם רוצים לחבר אותו לרסיבר של קולנוע ביתי חייבים לחבר אותו למגבר כלשהו.
קרוס אובר זהו מעגל אלקטרוני שמחלק את סקלת הצלילים לנמוכים וגבוהים.
אם יש לך ברסיבר יציאות של A, B (מוגברות) אתה יכול חבר את יציאה B לקרוס אובר ומשם לסאב.
לגבי מחירים.
אתה יכול לבקר באתר zap.co.il ובשורת החיפוש להקליד כל מה שאתה רוצה לברר עליו מחיר.
עוד דרך זה ללכת לחנות שמתמחה בציוד אודיו, לבקש הצעת מחיר.
אבל לעניין. מגבר של רכב מוציא אות מוגבר לסאב
ורסיבר של קולנוע ביתי מוציא אות חלש מאוד לסאב
סאב לקולנוע ביתי כולל בתוכו כבר מגבר ולכן הוא יודע לעבוד עם יציאה לא מוגברת
סאב של רכב לא כולל בתוכו מגבר, ולכן אם רוצים לחבר אותו לרסיבר של קולנוע ביתי חייבים לחבר אותו למגבר כלשהו.
קרוס אובר זהו מעגל אלקטרוני שמחלק את סקלת הצלילים לנמוכים וגבוהים.
אם יש לך ברסיבר יציאות של A, B (מוגברות) אתה יכול חבר את יציאה B לקרוס אובר ומשם לסאב.
לגבי מחירים.
אתה יכול לבקר באתר zap.co.il ובשורת החיפוש להקליד כל מה שאתה רוצה לברר עליו מחיר.
עוד דרך זה ללכת לחנות שמתמחה בציוד אודיו, לבקש הצעת מחיר.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
למה נראה לך שאני מסטלבת,את חושבת כולם מבינים בזה
אז סבבה את מבינה זה לא אומר שכולם פה מבינים ואין לי גם קטע לשחק אותה תמים למה זה נותן לי משהו...?
קיצר תודה שעניתם לי מה שנראה לי הכי טוב שאני יקנה כבר סאב לבית ולא צריך יותר מידיי שטויות
ואת הסאב נשאיר לאוטו
קיצר תודה לכם אנשים וחג שמח
אז סבבה את מבינה זה לא אומר שכולם פה מבינים ואין לי גם קטע לשחק אותה תמים למה זה נותן לי משהו...?
קיצר תודה שעניתם לי מה שנראה לי הכי טוב שאני יקנה כבר סאב לבית ולא צריך יותר מידיי שטויות
ואת הסאב נשאיר לאוטו
קיצר תודה לכם אנשים וחג שמח
תשמע אולי עדיף שתלך לאיזה חנות, תשאל שם על הנושא ועל התאמת מגבר לסאב, תבקש הצעות, מחירים תברר על קרוס ואם תראה שהם יכולים לעשות לך את זה במחיר משתלם אז לך על זה.. זה יכול לצאת יותר משתלם מאשר לקנות סאב.
אני מציע לך לבדוק את העניין.
חג שמח גם לך ולכל חברים הפורום!
אני מציע לך לבדוק את העניין.
חג שמח גם לך ולכל חברים הפורום!
מה שאתה ראית בתמונה זה לא הקרוס. זה החלק האחורי של המגברשל הסאב, החלק עם החיבורים והכל.. אל תחשוב שזה אמור ליהיות לך באמצע החדר.
תחשוב שיש את התיבה של הסאב בחלק הקידמי יש פורט או הרמקול עצמו ומאחורה יש את הפאנל הזה.. כמו כל מכשיר חשמלי.
תחשוב שיש את התיבה של הסאב בחלק הקידמי יש פורט או הרמקול עצמו ומאחורה יש את הפאנל הזה.. כמו כל מכשיר חשמלי.