:הל: yes משיקה את ערוץ ONE 4K
-
YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
הערוץ החינמי ישודר רק ללקוחות yes, ויעביר אחת לשבוע את המשחק המרכזי בליגה הספרדית באיכות 4K
[imgbig]http://img.bizportal.co.il/giflib/news/ ... 170817.jpg[/imgbig]
http://www.ice.co.il/media/news/article/582141
[imgbig]http://img.bizportal.co.il/giflib/news/ ... 170817.jpg[/imgbig]
http://www.ice.co.il/media/news/article/582141
- talmarsh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
נחמד. סיבה טובה לעבור לממיר 4k.
מישהו יכול להעיד על האיכות/הבדל? (על סמך הניסיון שהיה עונה שעברה כמובן..)
מישהו יכול להעיד על האיכות/הבדל? (על סמך הניסיון שהיה עונה שעברה כמובן..)
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
:הל: yes משיקה את ערוץ ONE 4K
ערוץ חינמי רק ללקוחות yes שיושק עם פתיחת העונה של הליגה הספרדית
וישדר באיכות 4K את משחקי הליגה החל ממשחק הפתיחה ברצלונה נגד ריאל בטיס ולאורך כל העונה
ביום ראשון הקרוב, ה- 20.8, עם פתיחת העונה של הליגה הספרדית, תשיק yes בשיתוף ONE ערוץ ליניארי אשר יאפשר לאוהדי הספורט בישראל לצפות במשחקי הליגה הטובה בעולם באיכות K4. ספורט הינו אחד הז'אנרים המתאימים ביותר לצפייה באיכות 4K המאפשרת צפייה ברזולוציה הגבוהה פי 4 (2160X3840) מרזולוציית ה- HD, עבור אוהדי הספורט המשמעות הינה חווית צפייה חדה ועשירה יותר בפרטים ובצבעים.
ערוץ ONE 4K יושק ללא תוספת תשלום ב- 20.8.2017 עם המשחק הראשון של העונה ברצלונה נגד ריאל בטיס (שישודר בשעה 21:15). ONE 4K ישדר את המשחק המרכזי של הליגה הספרדית אחת לשבוע לאורך כל העונה עד ל- 20.5.18, כולל שדרן ופרשן בעברית, סה"כ 38 מחזורים בערוץ מספר 555. חלק מהמשחקים יכללו גם שידורי אולפן לפני ואחרי כל משחק.
המשחקים הבאים שישודרו:
מחזור שני: ריאל מדריד נגד ולנסיה, 27.8 בשעה 23:15
מחזור שלישי: ברצלונה נגד אספניול, 9.9 בשעה 21:45
משחקי הליגה הספרדית הינם מאירועי הספורט האטרקטיביים ביותר בעולם לאוהדי הספורט, הליגה מדורגת במקום הראשון בדירוג אופ"א בחמש השנים האחרונות ובסך הכול הייתה במקום הראשון 18 פעמים, יותר מכל ליגה אחרת. הערוץ יהיה פעיל בעת שידור המשחקים עצמם בלבד, בין המשחקים יעודכן בערוץ מידע לגבי מועד ופרטי המשחק הבא שישודר. הצפייה בערוץ תתאפשר ללקוחות המנויים על ממיר yesULTRA ובעלי מסך תומך באיכות שידור 4K.
אורי גל, סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי yes: "יס מוכיחה שוב את מיצובה בחזית חווית הטלוויזיה בישראל. מהיום יכולים לקוחות yes לחוות את משחקי הליגה הספרדית באיכות שידור חסרת תקדים ולהרגיש כאילו הם נמצאים במגרש הכדורגל עצמו"....
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
אני יכול להגיד לך שהאיכות מדהימה גם על מסך FHD...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
·talmarsh כתב:נחמד. סיבה טובה לעבור לממיר 4k.
מישהו יכול להעיד על האיכות/הבדל? (על סמך הניסיון שהיה עונה שעברה כמובן..)...
האמת, די מטורף.
אפשר לספור כל עלה של דשא בנפרד.
האיכות מדהימה, הבעיה היחידה היא שברגע שאתה חוזר לערוץ HD "רגיל" ...אתה בטוח שמשהו לא בסדר בטלויזיה.
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
אדיר אדיר!
עכשיו רק נשאר שבארסה תקנה רכש בהגנה ובהתקפה כי אתמול היה אסון
עכשיו רק נשאר שבארסה תקנה רכש בהגנה ובהתקפה כי אתמול היה אסון
- AvielGhermezian
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 261
- שם מלא: Aviel Ghermezian
לא ברור למה רק משחק אחד כשיש כמה באותו יום..
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
זה נכון שבקרוב הוט תשיק 2 ערוצי 4K ליניארים?
- pp55
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
· איך אתה רוואה 4K על FHD אני עם ממיר 4K על FHD זה לא מנגן לי תתוכןoris74 כתב:אני יכול להגיד לך שהאיכות מדהימה גם על מסך FHD......
- oris74
-
- חבר במועדון HT

אני לא רואה 4K
יש לי ממיר אולטרא ומסך FHD ואיכות התמונה של תכני 4K מהממיר מצוינת - לדעתי יותר טובה מאיכות ה HD הרגילה שיש ב YES
יש לי ממיר אולטרא ומסך FHD ואיכות התמונה של תכני 4K מהממיר מצוינת - לדעתי יותר טובה מאיכות ה HD הרגילה שיש ב YES
- pp55
-
- חבר פעיל מאוד

·oris74 כתב:אני לא רואה 4K
יש לי ממיר אולטרא ומסך FHD ואיכות התמונה של תכני 4K מהממיר מצוינת - לדעתי יותר טובה מאיכות ה HD הרגילה שיש ב YES...
גם אני עם ממיר אולטרה ומסך FHD אבל אי אפשר לראות 4K אז איך אתה יודע שהאיכות של 4K מצוינת
- oris74
-
- חבר במועדון HT

אמרתי שהאיכות שידור מצוינת אפילו על מסך שהוא לא 4K
- talmarsh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
אני חושב שהוא מבין שיש לך טלוויזיה fhd, אבל הוא כותב שגם לו יש אילו אצלו ערוץ 4k מסרב לשדר לטלוויזיה.
אולי צריך שהמסך יתמוך ב hdcp2.2? (או איך שזה לא נקרא).
האם יש הבדל באיכות התמונה גם בערוצי HD אחרים - בין הקווטרו לממיר רגיל? (ספציפית ספורט 1, משתמש ביס רק לכדורגל...)
אולי צריך שהמסך יתמוך ב hdcp2.2? (או איך שזה לא נקרא).
האם יש הבדל באיכות התמונה גם בערוצי HD אחרים - בין הקווטרו לממיר רגיל? (ספציפית ספורט 1, משתמש ביס רק לכדורגל...)
- pp55
-
- חבר פעיל מאוד

אמרת ואיכות התמונה של תכני 4K מהממיר מצוינת אתה רואה תכנים שהם 4K ? אצלי זה סגור
- oris74
-
- חבר במועדון HT

אני אנסה להסביר שוב:
יש לי מסך FHD (פשוט - של סמסונג) וממיר אולטרא.
כשאני מנגן תכנים של 4K (למשל - קטגורית ה 4K ב VOD) אני רואה תמונה סופר איכותית שלדעתי נראית יותר טוב מתוכן FHD שמשודר ב YES.
ובאופו כללי - כן, עם הממיר אולטרא אני מרגיש שהתמונה ב FHD קצת יותר איכותית מזו שהיתה לי עם ה קוואטרו.
כשאני מנגן תכנים של 4K (למשל - קטגורית ה 4K ב VOD) אני רואה תמונה סופר איכותית שלדעתי נראית יותר טוב מתוכן FHD שמשודר ב YES.
ובאופו כללי - כן, עם הממיר אולטרא אני מרגיש שהתמונה ב FHD קצת יותר איכותית מזו שהיתה לי עם ה קוואטרו.
- XEON
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 544
יש לי ממיר FHD של יס,שמציג 1080i איכות שידור מקסימלי בארץ.כאשר רק בערוץ 11 (כאן) ערוץ 8 (דוקו) וערוץ (NG) אפשר לראות תמונה מדהימה ב-FHD
המסך הוא LG 6E.גם אם אני אחבר ממיר 8K זה מה שאקבל.אותם מילים אמר לי גם הנציג של יס.רק בשביל פעם בחודש לראות משחק ב-4K ??? שיקול כלכלי...
אם יש מסך שתומך 4K אז נטפליקס מספק בהחלט את הסחורה...
המסך הוא LG 6E.גם אם אני אחבר ממיר 8K זה מה שאקבל.אותם מילים אמר לי גם הנציג של יס.רק בשביל פעם בחודש לראות משחק ב-4K ??? שיקול כלכלי...
אם יש מסך שתומך 4K אז נטפליקס מספק בהחלט את הסחורה...
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- pp55
-
- חבר פעיל מאוד

·oris74 כתב:אני אנסה להסביר שוב:
ובאופו כללי - כן, עם הממיר אולטרא אני מרגיש שהתמונה ב FHD קצת יותר איכותית מזו שהיתה לי עם ה קוואטרו....
גם אני עם מסך FHD וממיר אולטרה אבל בVOD בקטגורית ה4K הוא לא מנגן לי רושם לי איזה הודעה מסך לא תומך משו בסגנון
גם המתקין אמר לי שההודעה זה בגלל שהמסך לא 4K איך לך זה מנגן ?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

אולי כי אני מחובר דרך רסיבר שכן תומך ב 4K?
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
·oris74 כתב:אולי כי אני מחובר דרך רסיבר שכן תומך ב 4K?...
הרזולוציה בממיר אצלך מוגדרת על 1080. אחרת היית רואה מסך שחור.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

נכון - 1080P