אינטרנט מאוד איטי בזק + בזק בינלאומי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
ZeppeliN פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני גר בתל אביב בדירת 3 חדרים (75 מטר). אני ועוד שני שותפים.
כבר שנה שאנחנו בבזק + בזק בינלאומי והאינטרנט במקרה הטוב סביר.
ויש ימים שהוא ממש מתחת לכל ביקורת, עכשיו נניחאני גולש על הוטספוט מהפלאפון.

כבר מספר פעמים דיברנו עם בזק בינלאומי ששלחו טכנאי וכמובן שהוא בא הכל עובד מעולה, והחליפו לנו ראוטר לNETGEAR VEGN2610 שנאמר לנו שהוא הכי מתקדם שיש להם.
אין לי בעיה עם זה שיהיה מעט איטי יותר בשעות עומס (ונראה לי 23:00 לא בדיוק שעת עומס), אבל זה לא הגיוני שיש שעות מסוימות שהאינטרנט זוחל ככה.

הראוטר נמצא בחדר הצמוד, ויש קיר גבס בין החדרים. השימוש שלי באינטרנט הוא גלישה באינטרנט + יוטויוב בWIFI על מקבוק.
בלי סטרימינג ובלי סלקום TV ובלי הורדות ובלי כלום.

אם ראוטר אחר יכול לפתור את זה אני יותר מאשמח להשקיע את הכסף שצריך כדי שיהיה לי אינטרנט נורמלי.

נ.ב: יש לי 2 חיבורי וויפיי, אחד השם שהגדרנו, ועוד אחד שהוא השם שהגדרנו_5. שלפי מה שהבנתי הוא המהיר יותר, אבל לא תמיד ניתן להתחבר אליו.

תודה רבה!

מתן_בזק_בינלאומי
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 200
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

ZeppeliN כתב:שלום לכולם,
אני גר בתל אביב בדירת 3 חדרים (75 מטר). אני ועוד שני שותפים.
כבר שנה שאנחנו בבזק + בזק בינלאומי והאינטרנט במקרה הטוב סביר.
ויש ימים שהוא ממש מתחת לכל ביקורת, עכשיו נניחאני גולש על הוטספוט מהפלאפון.

כבר מספר פעמים דיברנו עם בזק בינלאומי ששלחו טכנאי וכמובן שהוא בא הכל עובד מעולה, והחליפו לנו ראוטר לNETGEAR VEGN2610 שנאמר לנו שהוא הכי מתקדם שיש להם.
אין לי בעיה עם זה שיהיה מעט איטי יותר בשעות עומס (ונראה לי 23:00 לא בדיוק שעת עומס), אבל זה לא הגיוני שיש שעות מסוימות שהאינטרנט זוחל ככה.

הראוטר נמצא בחדר הצמוד, ויש קיר גבס בין החדרים. השימוש שלי באינטרנט הוא גלישה באינטרנט + יוטויוב בWIFI על מקבוק.
בלי סטרימינג ובלי סלקום TV ובלי הורדות ובלי כלום.

אם ראוטר אחר יכול לפתור את זה אני יותר מאשמח להשקיע את הכסף שצריך כדי שיהיה לי אינטרנט נורמלי.

נ.ב: יש לי 2 חיבורי וויפיי, אחד השם שהגדרנו, ועוד אחד שהוא השם שהגדרנו_5. שלפי מה שהבנתי הוא המהיר יותר, אבל לא תמיד ניתן להתחבר אליו.

תודה רבה!
...
היי,

אין ערובה לגבי טיב החיבור האלחוטי שמושפע רבות מהמרחק, מהתווך ומעוצמת השידור של הראוטר.

הייתי ממליץ לך לעבור לחיבור קווי אם ניתן או לשקול אפשרות של שימוש במגדיל טווח.

מתן, בזק בינלאומי

katzer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #3 

איך מהירות החיבור כשהמחשב מחובר קווית?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”