הגדרות בdvd 393 פיוניר
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא, בכלל לא בטוח שהוא קיים. פיוניר לא טרחו לעדכן את המדריכים שלהם אחרי ששינו את התפריטים. גם אצלי יש פרק כזה שמופיע רק במדריך ולא בתפריט עצמו. וזה לא קשור לדגם זול / דגם יקר...
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
נדמה לי שזה באמת ה-setup navigator ש"נעדר" מה-DVD. נושא מאד מעצבן. ולא רק זה, הם מדברים במדריך של ה-490 על היציאה האופטית שנמצאת בנוסף לקואקסיאלית, כשלמעשה יש רק קואקסיאלית.
Silence speaks louder than words
-
offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
טילפנתי ליבואן בנוגע לנושא,ונאמר לי שהאופצייה היא לדגם מתקדם יותר ,696 ככל הנראה.העניין הוא שבמדריך באנגלית,אין בכלל את התפריט הזה.במדריך בעברית מדובר בפרק 4 עמ' 26-28 .
ליאור,לשאלתך,האפשרות זו מאפשרת הגדרות לחיבור רסיבר/מגבר לדיוידי:
האם החיבור לרסיבר דרך יציאה דיגיטלית,תואם דולבי דיגיטל,dts ועוד.
ליאור,לשאלתך,האפשרות זו מאפשרת הגדרות לחיבור רסיבר/מגבר לדיוידי:
האם החיבור לרסיבר דרך יציאה דיגיטלית,תואם דולבי דיגיטל,dts ועוד.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
כל מה שרשום שצריך להיות בsetup navigator מופיע בinitial settings כולל הגדרות הDTS כן/לא/המרה לPCM...LiorC כתב:אני לא מבין, אין בדגם הזה אפשרות הגדרות יציאת קול ופורמטי סאונד DTS DD ? אלו דברים בסיסיים (או שזה מוגדר קבוע להוציא דרך היציאה הדיגיטלית את DD DTS)...
לא יודע למה אם בכלל היה קיים הsetup navigator
בחוברת הגדרות הDTS רשומות בשני הפרקים
ירון
-
offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
יש אפשרות כזו בהגדרות הבסיסיות,לגבי פורמט הסאונד.לי נראה שפשוט ביצעו שינוי בתפריטים,ולא עדכנו את המדריך בעברית.LiorC כתב:אני לא מבין, אין בדגם הזה אפשרות הגדרות יציאת קול ופורמטי סאונד DTS DD ? אלו דברים בסיסיים (או שזה מוגדר קבוע להוציא דרך היציאה הדיגיטלית את DD DTS)...
נערך לאחרונה על ידי offirs ב 01/04/2007 12:04, נערך פעם 1 בסך הכל.