התייעצות לגבי רכישת מגבר / התכנות החלפה
לפני כמעט שנתיים רכשתי מגבר Harman Kardon AVR265 בדיל עם 5.1 מיקרופוד של Scandyna לקראת שינוי כתובת.
מאז לצערי התוכניות הוקפאו והנ"ל נותרו בקופסאות, שטרם נפתחו מאז הקנייה.
בינתיים לקראת מעבר דירה (הפעם באמת...) קניתי 65B6y ועכשיו כבר נראה לי מאוד לא הגיוני להשתמש ברסיבר שאינו תומך 4K, בעיקר מתוך רצון לחבר רק את הטלוויזיה למגבר, ואת כל שאר המכשירים (ממיר וסטרימר) אליו.
השאלה אם אכן יש היגיון בשגעון, חשבתי לרכוש את הדנון 2300 מאמזון גרמניה לפי מה שקראתי בפורום.
יש למיטב ידיעתו של מישהו אפשרות לטרייד אין שיחסוך חלק מהעלות, או שעדיף להשאר עם הרסיבר הקיים (אין לי כוונה להחליף גם את הרמקולים).
תודה מראש לעונים.
בינתיים לקראת מעבר דירה (הפעם באמת...) קניתי 65B6y ועכשיו כבר נראה לי מאוד לא הגיוני להשתמש ברסיבר שאינו תומך 4K, בעיקר מתוך רצון לחבר רק את הטלוויזיה למגבר, ואת כל שאר המכשירים (ממיר וסטרימר) אליו.
השאלה אם אכן יש היגיון בשגעון, חשבתי לרכוש את הדנון 2300 מאמזון גרמניה לפי מה שקראתי בפורום.
יש למיטב ידיעתו של מישהו אפשרות לטרייד אין שיחסוך חלק מהעלות, או שעדיף להשאר עם הרסיבר הקיים (אין לי כוונה להחליף גם את הרמקולים).
תודה מראש לעונים.
@dilbert78
·הדגמים הללו מאוד פופולריים כאן, כך שסטטיסטית הגיוני שיהיו יותר דיווחים על תקלות.
איכשהו הם עדיין מצליחים לשמור על רמה גבוהה של עניין.
כמובן שאם ישנה המלצה פרודוקטיבית לדגם אחר עם מפרט ומחיר דומים, אשמח לשמוע.
·הדגמים הללו מאוד פופולריים כאן, כך שסטטיסטית הגיוני שיהיו יותר דיווחים על תקלות.
איכשהו הם עדיין מצליחים לשמור על רמה גבוהה של עניין.
כמובן שאם ישנה המלצה פרודוקטיבית לדגם אחר עם מפרט ומחיר דומים, אשמח לשמוע.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה רציני? אילו תקלות? אתה מבין שלא כך בודקים סטטיסטיקה, כי מי שאין לו תקלה, מן הסתם לא פותח שרשור "אין בעיות".dilbert78 כתב:באמת הרצת חיפוש בפורום על הדנון 2300 2400?
ראית את כמות התקלות?...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·על פניו אין לך שום צורך בשינוי הרסיבר. יש לך תוכן 4K?niff74 כתב:לפני כמעט שנתיים רכשתי מגבר Harman Kardon AVR265 בדיל עם 5.1 מיקרופוד של Scandyna לקראת שינוי כתובת.
תודה מראש לעונים....
הסיבה היחידה היא פשוט שדרוג. זה ילעה לך כ2700 שקלים מאמזון גרמניה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·זה מה שאני אומר. אין שום תוכן כמעט כיום חוץ מנטפליקס.niff74 כתב:@BUGY
סטרימר שתומך ב4k וממיר של יס (רק בעתיד).
רוב השימוש באמת לא בתכנים הללו, לכן אולי עדיף לחכות לשינוי בצורך או לירידה במחיר.
תודה לעוזרים!...
הדבר היחיד שאולי שווה לחשוב אליו, אם עוד לא פתחת את הרסיבר שלך מהקרטון, זה למכור אותו "כמו חדש" ולא "משומש".
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
אני שלחתי 2300 תקול בחזרה לאמזון. אבל לא הייתי מגדיר את הדגם כבעייתי כלל. למעשה אני מאמין שאני אשם בתקלה שחוויתי עקב מיקום בנישה לא מאווררת וכשל במאוורר שהותקן בגב המזנון.
על כל פנים - כאן בפורום לא ראיתי שטף של דיווחי תקלות וגם בעיות שדווחו התבררו בחלקן כתקלות בכבלי hdmi וכד׳
את ה 2300 החלפתי ב 3300 אבל רק בגלל מערכת הכיול המתקדמת יותר. מבחינת שאר התכונות ה 2300 היה די והותר !
מחר אני מקבל את ה 3300 ואשמח לדווח במקרה של התנהגות לא הולמת
רק לצורך ההבהרה - אין לי שום עדיפות ל Denon על פני מותגים אחרים. למעשה הייתי נאמן Yamaha במשך שנים רבות ועדיין מאמין ש Yamaha מובלים את השוק מבחינת איכות בנייה (במיוחד דגמי ה Avantage). רק ש .., די קשה להשיג אותם באופן סדיר באמזון .. והם גם יקרים ב 25%-30% מדגמים מתחרים באותו סגמנט של Denon למשל.
כאמור ימים יגידו.
על כל פנים - כאן בפורום לא ראיתי שטף של דיווחי תקלות וגם בעיות שדווחו התבררו בחלקן כתקלות בכבלי hdmi וכד׳
את ה 2300 החלפתי ב 3300 אבל רק בגלל מערכת הכיול המתקדמת יותר. מבחינת שאר התכונות ה 2300 היה די והותר !
מחר אני מקבל את ה 3300 ואשמח לדווח במקרה של התנהגות לא הולמת
רק לצורך ההבהרה - אין לי שום עדיפות ל Denon על פני מותגים אחרים. למעשה הייתי נאמן Yamaha במשך שנים רבות ועדיין מאמין ש Yamaha מובלים את השוק מבחינת איכות בנייה (במיוחד דגמי ה Avantage). רק ש .., די קשה להשיג אותם באופן סדיר באמזון .. והם גם יקרים ב 25%-30% מדגמים מתחרים באותו סגמנט של Denon למשל.
כאמור ימים יגידו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !