חשמל אל חוטי? נראה שבקרוב מאוד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הבנתי את זה טכנית אבל לא מצליח להבין את היתרון המעשי.MartinHSabag כתב:לא צריך לזכור לתקוע את המטען לטלפון....אתה רק מתקרב (נניח יושב במקום שלך במשרד או באוטו) והוא מתחיל להיטען.
אין ספק שזה נוח ביותר....
בוודאי לא באוטו שזה נטען בדיבורית ממילא.
גם בשולחן עבודה, אז את סתם יושב שם ולא צריך להניח אותו בcradle או לתקוע לו את הכבל.
Big ***** deal.
לדעתי, זה גדג'ט קלאסי שיימכר בשביל הדאווין, אבל אמרו כבר בצדק, דאווין זה דבר חשוב בחיים
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הצינזור הוא אוטומאטי.
אני חושב שזה דווקא מאוד נוח.
הדיבורית באוטו שלי היא BT ולכן, אם הטלפון נשאר אצלי בכיס או בתיק וגם ניטען זה נוח.
גם במשרד, אם אני תוקע אותו במטען וכל שניה יוצא מהמשרד וצריך לנתק ולחבר אותו שוב, לי בכל אופן זה נוח.
מעבר לזה, הם גם מדברים על עכבר אלחוטי ומקלדת למשל, שלא יידרשו החלפת סוללות - שוב, נוח מאוד.
אני חושב שזה דווקא מאוד נוח.
הדיבורית באוטו שלי היא BT ולכן, אם הטלפון נשאר אצלי בכיס או בתיק וגם ניטען זה נוח.
גם במשרד, אם אני תוקע אותו במטען וכל שניה יוצא מהמשרד וצריך לנתק ולחבר אותו שוב, לי בכל אופן זה נוח.
מעבר לזה, הם גם מדברים על עכבר אלחוטי ומקלדת למשל, שלא יידרשו החלפת סוללות - שוב, נוח מאוד.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
זה חזונו של ניקולה טסלה.
הוא האמין שניצוץ / ברק זו הפיכת החשמל לאלחוטי וכדי לגרום לשמל להגיע לכל מקום ללא חוטים הוא בנה TESLA COIL ענקי שיצר ניצוצות ענקיים הסיפורים מדברים על מאות מטרים.. ולבסוף עקב כשל טכני, הגנרטור הראשי של העיר נישרף. וניקולה גורש ממנה. ולמרות שחייו היו מלאי פאר את חייו הוא סיים בחוסר כל.
הוא האמין שניצוץ / ברק זו הפיכת החשמל לאלחוטי וכדי לגרום לשמל להגיע לכל מקום ללא חוטים הוא בנה TESLA COIL ענקי שיצר ניצוצות ענקיים הסיפורים מדברים על מאות מטרים.. ולבסוף עקב כשל טכני, הגנרטור הראשי של העיר נישרף. וניקולה גורש ממנה. ולמרות שחייו היו מלאי פאר את חייו הוא סיים בחוסר כל.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
ולמזלו במשחק RED ALERT הרוסים השתמשו בהמצאה שלו בתור נשק בכדי לטגן חיילי אויב\רכ"מInbarHovav כתב:זה חזונו של ניקולה טסלה.
הוא האמין שניצוץ / ברק זו הפיכת החשמל לאלחוטי וכדי לגרום לשמל להגיע לכל מקום ללא חוטים הוא בנה TESLA COIL ענקי שיצר ניצוצות ענקיים הסיפורים מדברים על מאות מטרים.. ולבסוף עקב כשל טכני, הגנרטור הראשי של העיר נישרף. וניקולה גורש ממנה. ולמרות שחייו היו מלאי פאר את חייו הוא סיים בחוסר כל....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה עוד כלום, הוא כיכב בסרט הפרסטיג' בתור דיויד באווי, זה כבר משהו הרבה יותר רציני...
moco,
יש לנו מע' צנזור מילים "לא יפות" אוטומטית כבר שנתיים וחצי...
moco,
יש לנו מע' צנזור מילים "לא יפות" אוטומטית כבר שנתיים וחצי...