אהלן
אני מתעסק בתחום האופנה ויש לי 45 סניפים שהותקנו בהם מצלמות ואני צריך לתמחר כדי לשלם למי שביצע שהוא לא מתעסק בתחום אבל אני סומך עליו ועדה עבודה מצוינת .
בהתחלה רציתי לקחת הצעה ממישהו בתחום אבל זה סתם לגזול לו זמן לשווא.
תודה מראש.
ככה יש 45 סניפים שפרוסים מקריית שמונה עד אילת בכל סניף ישנה כבר מצלמת ip שאותה צריך להוריד ולכסות בשפכטל וצבע ולהתקין dvr ומצלמה במיקום אחר , בכל החנויות יש תקרת גבס מלאה אבל בחלק אפשר לעלות מעל התקרה או לפתוח פתחי איוורור ולהשחיל את הכבלים.
את המצלמות וכל שאר הציוד אני קניתי מפרוויזן בסך של 40 אלף , האם גם על התיווך הזה מתקינים לוקחים כסף ?
אשמח לעזרה תודה רבה
תמחור של 45 מצלמות
- NoamKamary
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
את השפכטל והצבע אני לא יודע אם מתקין של מצלמות יעשה לך או שיפוצניק,את זה תצטרך לשאול אותו.
אולי התקנה עולה בין 500-1000 שקל (תלוי בקושי ) ומסך מחשב לDVR עוד 250 שקל,לDVR הזה אתה תצטרך לחבר כבל רשת (הכל תלוי איפה הראוטר של החברה נמצא) ולאחר מכן יש להגדיר את הרוטר ליציאה לבחוץ אם תרצה לצפות דרך הפלאפון שלך.
על התיווך יש מתקינים שלוקחים כסף ויש שלא מי כמוך יודע.
אולי התקנה עולה בין 500-1000 שקל (תלוי בקושי ) ומסך מחשב לDVR עוד 250 שקל,לDVR הזה אתה תצטרך לחבר כבל רשת (הכל תלוי איפה הראוטר של החברה נמצא) ולאחר מכן יש להגדיר את הרוטר ליציאה לבחוץ אם תרצה לצפות דרך הפלאפון שלך.
על התיווך יש מתקינים שלוקחים כסף ויש שלא מי כמוך יודע.