הזמנות מ-VESTERNET?
- eldadf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 350
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הזמנתי מהם 3 פעמים.
המשלוח יצא הכי מאוחר ביום העבודה למחרת. במידה וההזמנה שלך גדולה הם יודעים לפצל את המשלוח לסכום שלא עובר את תקרת המכס(הם מידעים אותך במייל).כמובן שלא מחייבים יותר מהמחיר משלוח שהיה באתר(9 פאונד אם אני זוכר, גם אם פיצלו את זה ל 2 חבילות)
הם שולחים דרך ROAYALMAIL ובארץ זה עובר דרך דואר שליחים ישראל.
החבילות הגיעו אלי תוך שבוע תמיד.
החוויה שלי איתם מעולה.
ובנוסף תמיכה במייל (שירות וטכנית), עונים מהר מאוד.
עד היום לא התמודדתי עם חבילה דרכם שנעצרה במכס.
מקווה שעזרתי.
המשלוח יצא הכי מאוחר ביום העבודה למחרת. במידה וההזמנה שלך גדולה הם יודעים לפצל את המשלוח לסכום שלא עובר את תקרת המכס(הם מידעים אותך במייל).כמובן שלא מחייבים יותר מהמחיר משלוח שהיה באתר(9 פאונד אם אני זוכר, גם אם פיצלו את זה ל 2 חבילות)
הם שולחים דרך ROAYALMAIL ובארץ זה עובר דרך דואר שליחים ישראל.
החבילות הגיעו אלי תוך שבוע תמיד.
החוויה שלי איתם מעולה.
ובנוסף תמיכה במייל (שירות וטכנית), עונים מהר מאוד.
עד היום לא התמודדתי עם חבילה דרכם שנעצרה במכס.
מקווה שעזרתי.
@slarti
יש המון מידע עליהם בפורום.
חווית קניה מצויינת. תבקש שיורידו לך את הVAT, תדאג שישלחו ברויאל-מייל ולא באקספרס, הם לא מצהירים על ערך נמוך אך לרוב עובר את המכס ללא בדיקה. אם נתפס כנראה שתשלם רק מעמ, אך אין לדעת.
יש המון מידע עליהם בפורום.
חווית קניה מצויינת. תבקש שיורידו לך את הVAT, תדאג שישלחו ברויאל-מייל ולא באקספרס, הם לא מצהירים על ערך נמוך אך לרוב עובר את המכס ללא בדיקה. אם נתפס כנראה שתשלם רק מעמ, אך אין לדעת.
@נויהשדה
·
טוב - הזמנתי לניסוי סנסור של פיבארו ובייפאס לדימר בשביל לחבר נורת לד במתח ממש נמוך... לא בטוח שצריך אבל שיהיה (זה לא היה יקר).
אבל נראה לי שאחרי שאחבר את הנגלה הראשונה של המודולים ואתחיל להתקדם - אני אזמין משם עוד הרבה. מאוד התרשמתי מהאתר - גם מהתגובות פה וגם מכל המאמרים שם. נראים חברה רציניים.
·
טוב - הזמנתי לניסוי סנסור של פיבארו ובייפאס לדימר בשביל לחבר נורת לד במתח ממש נמוך... לא בטוח שצריך אבל שיהיה (זה לא היה יקר).
אבל נראה לי שאחרי שאחבר את הנגלה הראשונה של המודולים ואתחיל להתקדם - אני אזמין משם עוד הרבה. מאוד התרשמתי מהאתר - גם מהתגובות פה וגם מכל המאמרים שם. נראים חברה רציניים.
קיבלתי אתמול חבילה מ VESTERNET.
לקח שבועיים.
הזמתי 4 מודולים של double relay ואחד RGBW
המעמ יורד אוטומטית שזה מחוץ לאנגליה.
קניתי במבצע שהיה לפני שבועיים, המחיר ירד מ 48 פאונד ל 40, וזה לפני ההפחתה של המעמ (עוד 20% יורדים).
הפעם, בניגוד לפעם קודמת, על הצהרת המכס אין שום סכום !
הגיע ללא בקשת תשלום למיסים וכו'.
באם רוצים רכישה גדולה ולא במבצע, אפשר לפנות אליהם במייל והם נותנים הנחה.
ביום שני הקרוב יש שוב מבצע, של כל הפריטים שהיו במהלך מבצעי ה "יום שני" שלהם
לקח שבועיים.
הזמתי 4 מודולים של double relay ואחד RGBW
המעמ יורד אוטומטית שזה מחוץ לאנגליה.
קניתי במבצע שהיה לפני שבועיים, המחיר ירד מ 48 פאונד ל 40, וזה לפני ההפחתה של המעמ (עוד 20% יורדים).
הפעם, בניגוד לפעם קודמת, על הצהרת המכס אין שום סכום !
הגיע ללא בקשת תשלום למיסים וכו'.
באם רוצים רכישה גדולה ולא במבצע, אפשר לפנות אליהם במייל והם נותנים הנחה.
ביום שני הקרוב יש שוב מבצע, של כל הפריטים שהיו במהלך מבצעי ה "יום שני" שלהם
vesternet
גם לי היתה חווית קניה טובה אתם עד שהייתי צריך להחזיר להם ציוד.
במשלוח הראשון התייעצתי איתם לגבי מודולים שיתאימו לי והם המליצו לי לרכוש fibaro dimmer 2 כדי לשלוט בתאורת לד.
כשקיבלתי את המודול התברר לי שהוא לא יכול לשלוט בנורות לד. התייעצתי עם התמיכה הטכנית שלהם ולא מצאנו פתרון. הם הסכימו שאשלח את המודול אליהם בחזרה אבל לא הסכימו לשלם עבור המשלוח. היות והמשלוח יקר מהארף לאנגליה, נתקעתי עם המודול.
ניסיון נוסף שהיה לי, לפני כחודשיים.
הם פירסמו את ה גלאים לדלתות strips
http://www.vesternet.com/z-wave-sensati ... en5-3-pack
הם לא טרחו לציין בשום מקום שהגלאים לא עובדים עם דלתות ברזל/פלדה וכ"ו. כשפתחתי את החבילה וקראתי את ההוראות התברר לי שהגלאים האלה לא עובדים עם דלתות מסוג זה.
גם כאן הם סירבו לקחת אחריות ולממן את המשלוח.
למיטב ידיעתי, עד היום הם לא עדכנו בדף המוצר כי הגלאים האלה לא עובדים עם דלתות מברזל.
במשלוח הראשון התייעצתי איתם לגבי מודולים שיתאימו לי והם המליצו לי לרכוש fibaro dimmer 2 כדי לשלוט בתאורת לד.
כשקיבלתי את המודול התברר לי שהוא לא יכול לשלוט בנורות לד. התייעצתי עם התמיכה הטכנית שלהם ולא מצאנו פתרון. הם הסכימו שאשלח את המודול אליהם בחזרה אבל לא הסכימו לשלם עבור המשלוח. היות והמשלוח יקר מהארף לאנגליה, נתקעתי עם המודול.
הם לא טרחו לציין בשום מקום שהגלאים לא עובדים עם דלתות ברזל/פלדה וכ"ו. כשפתחתי את החבילה וקראתי את ההוראות התברר לי שהגלאים האלה לא עובדים עם דלתות מסוג זה.
למיטב ידיעתי, עד היום הם לא עדכנו בדף המוצר כי הגלאים האלה לא עובדים עם דלתות מברזל.
Re: vesternet
·RonenM כתב:גם לי היתה חווית קניה טובה אתם עד שהייתי צריך להחזיר להם ציוד.
למיטב ידיעתי, עד היום הם לא עדכנו בדף המוצר כי הגלאים האלה לא עובדים עם דלתות מברזל....
אני רק אמליץ לך להחליף את נורות ה-LED שלך. עשיתי ניסוי עם הפיבארו עם נורות איכותיות (של פיליפס ושל אוסרם) והוא עובד נהדר.
לגבי הסטריפס - טיפה מבאעס. יש לי אחד בדרך... תכננתי להשתמש בו בדלת כניסה (פלדלת). אבל מקסימום נמצא לו מקום אחר בבית
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
קניתי מהם לאחרונה,
אחרי שהזמנתי קיבלתי המכתב התנצלות שהחבילה תצא בעיקוב וכפיצוי נתנו לי שקע חכם (בריטי
לא יודע מה לעשות עם זה?)
העיקוב היה יום
החבילה הייתה אצלי תוך שבוע מיום ההזמנה דרך רויאל-מייל
אחרי שהזמנתי קיבלתי המכתב התנצלות שהחבילה תצא בעיקוב וכפיצוי נתנו לי שקע חכם (בריטי
העיקוב היה יום
החבילה הייתה אצלי תוך שבוע מיום ההזמנה דרך רויאל-מייל