מחפש המלצה לטלוויזיה באזור ה 40-43''
שלום לכולם,
אני מחפש טלוויזיה באזור הגודל שרשמתי בעדיפות שהמחיר לא יהיה כל כך יקר- באזור ה1400 ש"ח (עדיין סטודנט).
אני יודע שבמחיר שאני מחפש הרוב יהיו טלוויזיות סיניות שכנראה האיכות שלהם לא תהייה "וואו", אבל אני מאמין שיש משהו שיצדיק את המחיר הזה (או שלא?).
ראיתי שיש את החברות האלה עם 3 שנים אחריות -כולם 40':
FujiCom FJ40V ב1200שח
MAG
Thomson
ואת 'Skyworth 43 גם עם 3 שנים אחריות
או את Masimo/PILOT עם שנה אחריות- אזור ה43'
יש משהו מסוים שאתם ממליצים לי עליו או שעדיף לי בכלל לא להתקרב אליהם?
תודה מראש
אני מחפש טלוויזיה באזור הגודל שרשמתי בעדיפות שהמחיר לא יהיה כל כך יקר- באזור ה1400 ש"ח (עדיין סטודנט).
אני יודע שבמחיר שאני מחפש הרוב יהיו טלוויזיות סיניות שכנראה האיכות שלהם לא תהייה "וואו", אבל אני מאמין שיש משהו שיצדיק את המחיר הזה (או שלא?).
ראיתי שיש את החברות האלה עם 3 שנים אחריות -כולם 40':
FujiCom FJ40V ב1200שח
MAG
Thomson
ואת 'Skyworth 43 גם עם 3 שנים אחריות
או את Masimo/PILOT עם שנה אחריות- אזור ה43'
יש משהו מסוים שאתם ממליצים לי עליו או שעדיף לי בכלל לא להתקרב אליהם?
תודה מראש
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
לא ממש, הכל אותו "דרעק".
Skyworth, סיניים טהורים אבל לא מדבקה.
Skyworth, סיניים טהורים אבל לא מדבקה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
במקרה הנ"ל, אני חושב שעדיף פשוט (אם אפשר) ללכת ולראות את המסכים בעיניים, אולי לשחק עם השלט ולראות מה אתה מעדיף.
מעבר לזה, אפשר פשוט ללכת על המסך עם האחריות הארוכה ביותר או משהו כזה.
מעבר לזה, אפשר פשוט ללכת על המסך עם האחריות הארוכה ביותר או משהו כזה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
גם ל- Thomson זה לא לגמרי מדבקה. זה מותג שהרבה מאד שנים בתחום ושייך ל- TCL. (היסטוריה מאד מפוארת בעבר הרחוק של המותג https://en.wikipedia.org/wiki/Technicolor_SA)
כן - כיום מותג סיני אבל לא כל כך מדבקה במובן הקלאסי המלא כמו מאסימו ושות'. זכור לי אפילו שלפני משהו כמו 6 שנים, כשהייתי סטודנט תפרן, כמעט קניתי מסך שלהם. סה"כ בזמנו היה נראה סביר ביחס למחיר.
בכל אופן, כיום כאמור Thomson זה לגמרי TCL. בדיוק כמו ש- Sharp זה היינו הך ל- Hisense. כמו Philips שבבעלות TP Vision ועוד רבים אחרים, אני יכול להמשיך ככה עם דוגמאות עד מחר בבוקר..
כן - כיום מותג סיני אבל לא כל כך מדבקה במובן הקלאסי המלא כמו מאסימו ושות'. זכור לי אפילו שלפני משהו כמו 6 שנים, כשהייתי סטודנט תפרן, כמעט קניתי מסך שלהם. סה"כ בזמנו היה נראה סביר ביחס למחיר.
בכל אופן, כיום כאמור Thomson זה לגמרי TCL. בדיוק כמו ש- Sharp זה היינו הך ל- Hisense. כמו Philips שבבעלות TP Vision ועוד רבים אחרים, אני יכול להמשיך ככה עם דוגמאות עד מחר בבוקר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".