ברודלינק או הרמוני לשליטה במזגן?
היי, אני מעוניין שיהיו לי שתי אפשרויות:
1. להדליק ולכבות את המזגן מהמיטה בעוד שהשליטה נמצאת בסלון
2. לאפשר הדלקה וכיבוי של המזגן לאורך הלילה לפי שעות - טיימר אבל עם מספר רב יותר של הדלקות וכיבוי.
3. אפשרות של כיבוי/הדלקה מחוץ לבית גם יכול להיות נחמד, בעיקר בשביל למנוע מקרים ששוכחים את המזגן דלוק.
יש לי כבר הרמוני כולל האב.
מה הפתרון היעיל? ברודלינק? האם אפשר באמצעות ההרמוני?
איזה ברודלינק צריך? רגיל או פרו?
תודה למי שיעשה לי קצת סדר.
1. להדליק ולכבות את המזגן מהמיטה בעוד שהשליטה נמצאת בסלון
2. לאפשר הדלקה וכיבוי של המזגן לאורך הלילה לפי שעות - טיימר אבל עם מספר רב יותר של הדלקות וכיבוי.
3. אפשרות של כיבוי/הדלקה מחוץ לבית גם יכול להיות נחמד, בעיקר בשביל למנוע מקרים ששוכחים את המזגן דלוק.
יש לי כבר הרמוני כולל האב.
מה הפתרון היעיל? ברודלינק? האם אפשר באמצעות ההרמוני?
איזה ברודלינק צריך? רגיל או פרו?
תודה למי שיעשה לי קצת סדר.
אם אתה מעוניין רק בשליטה במזגן ולא בכל ה"אקוסיסטם" של בית חכם - הייתי מסתכל על סנסיבו.
קח בחשבון שבכל הפתרונות האלו - רצוי "להפטר" לגמרי מהשלט המקורי - ולהשאר רק עם השליטה החכמה - בגלל שמזגנים בנויים כך שה"state" נשאר בשלט. בעיקרון סנסיבו מנסה להקשיב לאותו ה-IR מהשלט כדי להשאר בסנכרון - אבל איכות המימוש של זה קצת תלויה במזגן, בחדר, וכו'. אם אתה משתמש רק בסנסיבו - אז אין בעיית סנכרון.
קח בחשבון שבכל הפתרונות האלו - רצוי "להפטר" לגמרי מהשלט המקורי - ולהשאר רק עם השליטה החכמה - בגלל שמזגנים בנויים כך שה"state" נשאר בשלט. בעיקרון סנסיבו מנסה להקשיב לאותו ה-IR מהשלט כדי להשאר בסנכרון - אבל איכות המימוש של זה קצת תלויה במזגן, בחדר, וכו'. אם אתה משתמש רק בסנסיבו - אז אין בעיית סנכרון.