חיבור פייברבוקס עדיף לטלוויזיה או לרסיבר ?
שבוע טוב ,
בנוגע להימנעות שריפת HDMI בטלוויזיה זה משנה אם אני מחבר את הממיר ישירות לטלוויזיה LG או מחבר את הממיר דרך רסיבר ?
אם בא איזה גל מתח מהשקעים של אות והוא שורף את יציאת HDMI ברסיבר אז הוא עוצר שמה הוא ממשיך לטלוויזיה שהוא מחובר דרך הרסיבר ?
זה משנה גם לגבי מוד standby שהממיר עובר גם אם הרסיבר מכובה לגבי שריפת HDMI ?
תודה.
בנוגע להימנעות שריפת HDMI בטלוויזיה זה משנה אם אני מחבר את הממיר ישירות לטלוויזיה LG או מחבר את הממיר דרך רסיבר ?
אם בא איזה גל מתח מהשקעים של אות והוא שורף את יציאת HDMI ברסיבר אז הוא עוצר שמה הוא ממשיך לטלוויזיה שהוא מחובר דרך הרסיבר ?
זה משנה גם לגבי מוד standby שהממיר עובר גם אם הרסיבר מכובה לגבי שריפת HDMI ?
תודה.
אין קשר לאיזולטור. אצלי נשרף כשאיזולטור היה כבר מותקן. אני לא מתיימר להבין יותר מדי בחשמל/אלקטרוניקה, אך ממה שזכור לי, האיזולטור עוזר רק במקרה של מתח מהקו לממיר, אבל הבעיה היא במתח שיוצא מהממיר דרך ה-HDMI.
אם אתה רוצה ראש שקט תרכוש HDMI Surge Protector שמתחבר בין היציאה של הממיר לכבל ה-HDMI שהולך למסך/רסיבר.
יש כאן לא מעט שרשורים בנושא, כולל שלי מלפני כמה שנים, כשנשרף לי כרטיס HDMI במסך, בגלל ממיר הוט.
אם אתה רוצה ראש שקט תרכוש HDMI Surge Protector שמתחבר בין היציאה של הממיר לכבל ה-HDMI שהולך למסך/רסיבר.
יש כאן לא מעט שרשורים בנושא, כולל שלי מלפני כמה שנים, כשנשרף לי כרטיס HDMI במסך, בגלל ממיר הוט.
·תודה רבה לכם , חשוב לי לדעת אם אני מחבר את הממיר לרסיבר אז רק הרסיבר ישרף ולא הטלוויזיה כי היא הרבה יותר יקרה מהרסיבר אך זה בוודאות לא משנה כי אם אני מחבר שרך הרסיבר אז גם הרסיבר נשרף וגם טלוויזיה ולא. רק הרסיבר ?Lee כתב:אין קשר לאיזולטור. אצלי נשרף כשאיזולטור היה כבר מותקן. אני לא מתיימר להבין יותר מדי בחשמל/אלקטרוניקה, אך ממה שזכור לי, האיזולטור עוזר רק במקרה של מתח מהקו לממיר, אבל הבעיה היא במתח שיוצא מהממיר דרך ה-HDMI.
יש כאן לא מעט שרשורים בנושא, כולל שלי מלפני כמה שנים, כשנשרף לי כרטיס HDMI במסך, בגלל ממיר הוט....
Lee מאיפה אני רוכש את המגן של HDMI ?
תודה
כמו שרשמתי קודם, אני לא מומחה גדול לאלקטרוניקה ויש להתייחס לדברי בעירבון מוגבל, אבל לעניות דעתי אם הממיר מחובר ישירות לרסיבר וכרטיס ה-HDMI של הרסיבר נשרף, זה יקרה עוד בטרם המתח הספיק לעבור למסך.ToniJa כתב:·תודה רבה לכם , חשוב לי לדעת אם אני מחבר את הממיר לרסיבר אז רק הרסיבר ישרף ולא הטלוויזיה כי היא הרבה יותר יקרה מהרסיבר אך זה בוודאות לא משנה כי אם אני מחבר שרך הרסיבר אז גם הרסיבר נשרף וגם טלוויזיה ולא. רק הרסיבר ?......
Lee מאיפה אני רוכש את המגן של HDMI ?
תודה...
לגבי HDMI Surge Protector, חפש ב-ebay/Amazon. הפשוטים שבהם עולים כמה עשרות ש"ח, אבל חשוב לקרוא את חוות הדעת של אלה שרכשו, כי ישנם לא מעט מגיני מתח כאלה, שלא ממש עושים את העבודה.
·זה באמת מעניין אם מישהו פה שמבין בחשמל יגיד שאם הרסיבר משמש כמגן שהוא נשרף אז זה לא עובר לטלוויזיה כי אם גם הרסיבר וגם הטלוויזיה נשרפים אז חבל על כל הפרוצדורה .Lee כתב:כמו שרשמתי קודם, אני לא מומחה גדול לאלקטרוניקה ויש להתייחס לדברי בעירבון מוגבל, אבל לעניות דעתי אם הממיר מחובר ישירות לרסיבר וכרטיס ה-HDMI של הרסיבר נשרף, זה יקרה עוד בטרם המתח הספיק לעבור למסך.......
לגבי HDMI Surge Protector, חפש ב-ebay/Amazon. הפשוטים שבהם עולים כמה עשרות ש"ח, אבל חשוב לקרוא את חוות הדעת של אלה שרכשו, כי ישנם לא מעט מגיני מתח כאלה, שלא ממש עושים את העבודה....
דרכ חיפשתי מתאם מגן ולא מצאתי , תוכל לעזור לי בזה בבקשה ?
תודה רבה