אני רוצה לרכוש את XBOX ONE S (אין צורך בגרסה שאמורה לצאת) לילדות שלי.
האם לדגם הנ"ל נדרש לקנות KINECT? ראיתי שניתן לנצל מכשיר סלולר במקום, האם גם עבור משחקים ישנים?
ידוע לי שצריך גם מתאם.
עוד שאלה - איפה לקנות? יש המלצות לחנות הוגנת בארץ? (איזור חולון-בת-ים-ראשון-ת"א).
חשבתי להביא מחו"ל אך לא זה משתלם רק לKINECT ומתאם, למכשיר עצמו - די גבולי - לא בטוח זה שווה.
תודה!
שאלות לפני רכישת XBOX ONE S
כן, צריך מתאם זה עולה בערך 40 דולר - בלעדיו אין אפשרות לחבר את הקינקט.
לא ניתן לנצל מכשיר סלולר במקום, יש משחקים ספציפים שמאפשרים את זה (אני יודע רק על משחקי הריקוד Just Dance), אבל זה לא פיצ'ר של הקונסולה אלא של המשחק עצמו. כלל האצבע הוא שמשחקי קינקט חייבים קינקט, אלא אם במפורש המשחק כותב שהוא תומך במצלמת סלולר.
אם זה לילדות, והקינקט אכן חשוב, הייתי קונה אקס בוקס 1 מהדור הראשון (הגדול השחור), הוא גם זול יותר וגם לא צריך מתאם קינקט וממילא ההבדלים לא ישנו לילדות שלך.
אין לי עצות לגבי מיקום רכישה.
לא ניתן לנצל מכשיר סלולר במקום, יש משחקים ספציפים שמאפשרים את זה (אני יודע רק על משחקי הריקוד Just Dance), אבל זה לא פיצ'ר של הקונסולה אלא של המשחק עצמו. כלל האצבע הוא שמשחקי קינקט חייבים קינקט, אלא אם במפורש המשחק כותב שהוא תומך במצלמת סלולר.
אם זה לילדות, והקינקט אכן חשוב, הייתי קונה אקס בוקס 1 מהדור הראשון (הגדול השחור), הוא גם זול יותר וגם לא צריך מתאם קינקט וממילא ההבדלים לא ישנו לילדות שלך.
אין לי עצות לגבי מיקום רכישה.
תודה רבה!
תוכל להגיד מה ההבדלים בין המהדורות?
ככה או אחרת אני גם בתמונה:) חשוב גם שייתמוך מכשיר במשחקים בעתיד.
אגב, איזה נפח מומלץ (או מספיק) לרכוש יחד עם המכשיר? יש לי דיסקים חיצוניים כעיקרון, אזי האם 500 מספיק או עדיף 1000?
תוכל להגיד מה ההבדלים בין המהדורות?
ככה או אחרת אני גם בתמונה:) חשוב גם שייתמוך מכשיר במשחקים בעתיד.
אגב, איזה נפח מומלץ (או מספיק) לרכוש יחד עם המכשיר? יש לי דיסקים חיצוניים כעיקרון, אזי האם 500 מספיק או עדיף 1000?
Heavy Metal Is The Law