איך מבטלים Amazon Currency Convert באמזון ארה"ב ?
הי ,
אם אני מוסיף ויזה חדשה של דואר נטען שקלי ואני מסמן כאילו שזה ויזה בדולרים ואז הCONVERTER נעלם , לא אמורה להיות בעיה עם זה ?
תודה ובכללי אם יש דרך בלי קשר לסוג מטבע שאני מסמן לאמזון לגבי הכרטיס ולבטל את זה דרך ההגדרות אני ישמח .
תודה רבה.
אם אני מוסיף ויזה חדשה של דואר נטען שקלי ואני מסמן כאילו שזה ויזה בדולרים ואז הCONVERTER נעלם , לא אמורה להיות בעיה עם זה ?
תודה ובכללי אם יש דרך בלי קשר לסוג מטבע שאני מסמן לאמזון לגבי הכרטיס ולבטל את זה דרך ההגדרות אני ישמח .
תודה רבה.
·תודה,tomyemx כתב:קצת באיחור, אבל אתה פשוט צריך לסמן שהכרטיס הוא דולרי והם יחייבו בדולרים. שים לב שגם ככה ההמרה תתבצע אצל חברת האשראי או בבנק אם לא מוגדר אחרת בכרטיס....
אתה אומר אם אני נמצא באמזון בריטניה אז לסמן את הכרטיס כאילו הוא GBP וכנ"ל לגבי השאר ? ואין בעיה עם זה , שכאילו אני אומר שהכרטיס במטבע אחר משהו ?
תודה רבה.
אם זה כרטיס אשראי אחד, הוא משותף לכל האמזונים.
ברגע שתשנה אותו לחיוב בדולרים, כל האמזונים באירופה יהיו בדולרים.
אם תחליף לאירו אז גם באמזון ארה"ב הוא יהיה אירו.
אני קבעתי אותו לדולרים ואם אני קונה באירופה אני מבטל את ההמרה במסך האחרון, לפני שליחת ההזמנה.
ברגע שתשנה אותו לחיוב בדולרים, כל האמזונים באירופה יהיו בדולרים.
אם תחליף לאירו אז גם באמזון ארה"ב הוא יהיה אירו.
אני קבעתי אותו לדולרים ואם אני קונה באירופה אני מבטל את ההמרה במסך האחרון, לפני שליחת ההזמנה.
תודה רבה לכם .
זהו שפעם אחת אני שיניתי במסך בסוף לפני קנייה שלא ימיר לי ויעבור לי למטבע המקורי ועדיין בחשבונית ראיתי שקלים בגלל זה ביררתי .
זהו שפעם אחת אני שיניתי במסך בסוף לפני קנייה שלא ימיר לי ויעבור לי למטבע המקורי ועדיין בחשבונית ראיתי שקלים בגלל זה ביררתי .
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.