clubnet כתב:אז יש טעם להמשיך לצפות בעונה ה-1?
כי איך שהיא מתקדמת בצורה איטית מאוד, ולא מותחת חשבתי לפרוש אחרי 3 פרקים..
יש סוף סגור נכון?
...
בזמנו (2013) צפיתי בעונה הראשונה של הסדרה וזה שמחקתי אותה מיד אחרי הצפייה, מבחינתי מעיד על כך שלא ממש נפלתי ממנה.
גם אני קראתי השבוע את הביקורת ב-ynet, ואפילו הגבתי שם (יחד עם מגיבים נוספים) שהביקורת המהללת קצת מופרזת. הסדרה טובה ומסקרנת, אבל רחוקה מלהיות גאונית כמו שחלק סוברים. יותר מזה, יש בה לדעתי לא מעט דברים מופרכים ומעצבנים, כמו החווה הנשית באמצע השממה והולי האנטר בתפקיד הגורו, שלא תורמים בכלום לסיפור המסתורין של החקירה, ונראים כמו סתם גחמה תסריטית.
בכל מקרה, בעקבות הכתבה צפיתי שוב בעונה הראשונה ב-VOD, רק בשביל לגלות שוב שהיא אכן סדרה טובה, אבל לא משהו יוצא מגדר הרגיל. לעומת זאת, את המשחק של אליזבת מוס בתפקיד הראשי, דווקא הערכתי עכשיו יותר.
מחר אני מקווה להתחיל לצפות בעונה השנייה ונראה איך היא תהיה.
אגב, שמתי לב למשהו מוזר: כשצפיתי בעונה הראשונה בפרקים ותרגומים שהורדו מהרשת, היו בה 7 פרקים. גם ב-IMDB מופיעים 7 פרקים בעונה הראשונה. בהוט VOD ישנם רק 6 פרקים בעונה הראשונה. חשבתי שאולי מדובר בחלוקת זמנים שונה של הפרקים, אבל עברתי פרק פרק, ואורכו של כל אחד מהפרקים בהוט, זהה לאורך הפרק הרשום ב-IMDB. כך שלא ברור לי מה היה בפרק השביעי ולהיכן הוא נעלם בהוט (הפרק השישי בהוט בעצם מסיים את העונה, וזה לא מרגיש שמשהו נשאר פתוח).