כל הזמן יוצא שאני שומע מתוך מאגר ענק של טיידל את אותם השירים וזה מחרפן.
בבקשה שמישהו יגיד לי איך אני שומע רשימה ארוכה של שירים מבלי שהם יחזרו על עצמם במהלך ה20 הדקות הראשונות.
בנוסף, גם לכם זה קורה, שנמאס דיי מהר מהשיר שאהבתם עד לא מזמן?
תודה.
למה tidal חוזר על אותם השירים אחרי זמן קצר במקום להשמיע לי הכל..
מה שקורה זה שהאלגוריתם רנדום של טיידל הוא רנדומלי באמת, והמוח שלך ממש טוב בלמצוא תבניות איפה שאין. לכל השירים יש את אותו סיכוי להתנגן אבל אתה שם לב יותר לשירים ספציפיים.
ספוטיפיי לעומת זאת משתמש באלגוריתם רנדום שלוקח בחשבון מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת את השיר הספציפי, לא כולם אוהבים את זה אבל זה מונע משירים לחזור על עצמן מהר.
עבר הרבה זמן מאז שהשתמשתי בטיידל אבל הפיתרון הפשוט יותר הוא לשמוע לא על רנדום, אם הסדר של השירים בעייתי תבדוק אם אין אפשרות לעשות shuffle לשירים (לשנות את הסדר של הפלייליסט רנדומלית), ככה שהם יהיו מסודרים לא אחיד אבל תוכל להשמיע אותלברצף בלי לשמוע את אותו אומן הרבה מאוד זמן.
עוד אפשרות, שאני לא יודע אם קיימת, היא לחפש מצב של album random, שמנגן רנדומלית את כל השירים, ולא חוסר על אותו שיר עד שהוא לא סיים לנגן את כל השירים. זה קיים בfoobar, לא יודע לגבי טיידל.
ספוטיפיי לעומת זאת משתמש באלגוריתם רנדום שלוקח בחשבון מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת את השיר הספציפי, לא כולם אוהבים את זה אבל זה מונע משירים לחזור על עצמן מהר.
עבר הרבה זמן מאז שהשתמשתי בטיידל אבל הפיתרון הפשוט יותר הוא לשמוע לא על רנדום, אם הסדר של השירים בעייתי תבדוק אם אין אפשרות לעשות shuffle לשירים (לשנות את הסדר של הפלייליסט רנדומלית), ככה שהם יהיו מסודרים לא אחיד אבל תוכל להשמיע אותלברצף בלי לשמוע את אותו אומן הרבה מאוד זמן.
עוד אפשרות, שאני לא יודע אם קיימת, היא לחפש מצב של album random, שמנגן רנדומלית את כל השירים, ולא חוסר על אותו שיר עד שהוא לא סיים לנגן את כל השירים. זה קיים בfoobar, לא יודע לגבי טיידל.
·zpeleg כתב:מה שקורה זה שהאלגוריתם רנדום של טיידל הוא רנדומלי באמת, והמוח שלך ממש טוב בלמצוא תבניות איפה שאין. לכל השירים יש את אותו סיכוי להתנגן אבל אתה שם לב יותר לשירים ספציפיים.
עוד אפשרות, שאני לא יודע אם קיימת, היא לחפש מצב של album random, שמנגן רנדומלית את כל השירים, ולא חוסר על אותו שיר עד שהוא לא סיים לנגן את כל השירים. זה קיים בfoobar, לא יודע לגבי טיידל....
תודה על ההסבר המעמיק , אבל הוא באמת חוזר על אותם השירים . הוא מתנגן לי 4 שירים ראשונים וחוזר לנקודת ההתחלה .. לא עובר לשיר החמישי למשל , ורק אחרי שאני לוחץ ידנית על המסך להעביר לשיר החמישי אז הוא מתחיל לנגן את השירים בלי לחזור להתחלה.
לא קיים את מה שהצעת.