ARC פשוט הפסיק לעבוד... מי אשם, הרסיבר או הטלוויזיה?
לפני פחות מחודש קניתי טלוויזיה חדשה, samsung ks8500.
חיברתי את כבל ה HDMI בין ה HDMI שתומך ב ARC בטלוויזיה
לבין ה OUTPUT של הרסיבר. הכל טוב, הכל עובד, וגם אפשר לשלוט על הווליום של הרסיבר מהשלט של הטלוויזיה.
אתמול עשיתי סדר בכבלים - סקוצ'ים, מאגדי כבלים וכאלה. עכשיו ה ARC הפסיק לעבוד.
כשאני מגדיר בטלוויזיה את יציאת הסאונד לרסיבר, הוא "חושב" כמה שניות על connecting ולא מצליח להרים את הלינק.
וידאתי שוב שאני מחובר לפורט תומך ARC ווידאתי שוב שברסיבר דלוק ה ARC, והחלפתי כבל פעמיים. כלום לא עוזר.
אין לי מושג איך לתקן את הבעיה, אבל הייתי שמח לדעת מי מקור הבעיה. אם זאת הטלוויזיה, זה ממש באסה, ואם זה הרסיבר, לא סוף העולם כי הוא ישן (Pioneer 521K) ולא תומך 4K אז גם ככה תכננתי להחליף אותו.
תודה מראש לכל העוזרים!
חיברתי את כבל ה HDMI בין ה HDMI שתומך ב ARC בטלוויזיה
לבין ה OUTPUT של הרסיבר. הכל טוב, הכל עובד, וגם אפשר לשלוט על הווליום של הרסיבר מהשלט של הטלוויזיה.
אתמול עשיתי סדר בכבלים - סקוצ'ים, מאגדי כבלים וכאלה. עכשיו ה ARC הפסיק לעבוד.
כשאני מגדיר בטלוויזיה את יציאת הסאונד לרסיבר, הוא "חושב" כמה שניות על connecting ולא מצליח להרים את הלינק.
וידאתי שוב שאני מחובר לפורט תומך ARC ווידאתי שוב שברסיבר דלוק ה ARC, והחלפתי כבל פעמיים. כלום לא עוזר.
אין לי מושג איך לתקן את הבעיה, אבל הייתי שמח לדעת מי מקור הבעיה. אם זאת הטלוויזיה, זה ממש באסה, ואם זה הרסיבר, לא סוף העולם כי הוא ישן (Pioneer 521K) ולא תומך 4K אז גם ככה תכננתי להחליף אותו.
תודה מראש לכל העוזרים!
·Alonzone כתב:@acc800
·אבל אז משום מה השלט של הטלוויזיה לא שולט על הרסיבר.
שזה מוזר כי זה באחריות ה CEC לשלוח פקודות ווליום לרסיבר.
בקיצור, עכשיו אין לי דרך להגביר מהשלט של הטלוויזיה......
ב50 דולר אתה קונה שלט של לוג׳יטק שלא רק יהיה פי 1000 יותר טוב מהשלט של הטלוויזיה אלא גם יוכל לשלוט לך על כל הבית.
אם אתה לא רוצה להשקיע 50 דולר יש להוט ויס שלטים לומדים.
·Alonzone כתב:פיוניר בני 7 מתחילים לאבד אמינות...
ARC תמיד יש איתו בעיות , שכיח מאוד לקרוא פה הודעות של אנשים ש ARC לא עובד להם
ואני לא מדבר על רסיברים ישנים , גם בחדשים זה לא תמיד עובד .
ככל הנראה יש בעיות תאימות בין היצרנים השונים (טלוויזיות \ רסיברים)
גם אני עובד עם כבל אופטי - לא מאכזב אף פעם